Συναδελφοι ολα τα εγγραφα που βρηκα, οι αιτησεις στην Commision, η αναζητηση για το ποιον της εταιρειας "Κενταυρος" κλπ μου εχουν φαει ατελειωτο χρονο σε μια περιοδο που βρισκομαι υπο μετακομιση, προκειται να αλλαξω εργασιακο περιβαλλον και παραλληλα περναω μια τριμηνη εκπαιδευση η οποια περιλαμβανει και εξετασεις.Ας κανουμε λοιπον το ρεζουμε.Παλιό αλλά διδακτικό.
"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"
View attachment 30312
https://www.tovima.gr/2011/07/02/so...is-trates-katastrefoyn-ton-bytho-toy-aigaioy/
1.Κυβερνησεις και διαπλεκομενοι με αυτην οργανισμοι (πχ ΚΣΕ) μας θελουν στο σκοταδι ετσι ωστε να αποδεχομαστε τετελεσμενα χωρις αντιδρασεις.
2. Στην Ελλαδα η προσβαση του πολιτη σε εγγραφα δημοσιου ενδιαφεροντος με ευκολο τροπο ειναι ουσιαστικα επιστημονικη φαντασια για να εξυπηρετειται το "1".
3.Ο κακομοιρης που θα αποφασισει να κατσει να ψαξει να βρει τα αυτονοητα θα πρεπει να εγκαταλειψει την καθημερινοτητα του για οσο διαστημα χρειαστει, με αμφιβολα αποτελεσματα, ωστε τελικα να αποθαρρυνθει και να καταληξει στο "1".
4.Στο χαλι της ΚΣΕ αντιδραστε οπως μπορειτε.Οσο ομως δεν αλλαζουν καταστατικα και προσωπα μη περιμενετε φως.
5.Το κυνηγι, τουλαχιστον στην Ελλαδα, φθινει και θα συνεχισει ακολουθωντας την φθινουσα πορεια του πληθυσμου ως αναλογικο ποσοστο επ'αυτου και οσο η ΚΣΕ αδιαφορει για την προσελκυση νεων.
6.Το παρον μοντελο δεν εξυπηρετει την "Πρασινη αναπτυξη" και την ιδιωτικη επενδυση.Το κυνηγι οδηγειται στη ρεζερβοποιηση τυπου Σκοπιων και Βουλγαριας και εκει θα δειτε ποιοι σημερινοι κυνηγοπατερες θα βρεθουν επιχειρηματιες στην νεα ταξη κυνηγετικων πραγματων και πως το τρυγονι στον ανατολικο διαδρομο θα βρεθει μια χαρα πληθυσμιακα για να κυνηγιεται με "αειφορικο τροπο" και παντα επι πληρωμη απο τους ΕυρωΠΕΟΥΣ που το εξαφανισαν στις χωρες τους αλλα εχουν τον παρα για να το εξαφανισουν και παρα διπλα.
7.Η θεση του μεροκαματιαρη, οικογενειαρχη κυνηγου στο μελλον?Δειτε βιντεο απο κυνηγι τρυγονιου στην Αφρικη (ναι εκει που τα τρυγονια εξολοθρευονται απο φραγκατους κυνηγους κατα εκατονταδοχιλιαδες σαν να ειναι πιατακια σε σκοπευτηριο).Θα βρισκουμε δουλεια να απορταρουμε τα τρυγονια που θα βαραει ο παραδιασμενος ΕυρωΠΕΟΣ οπως οι κακομοιροι οι ντοπιοι εκει στις υποσαχαριες χωρες.
8.Επειδη παλιοτερα ψαχνωντας να βγαλω στη φορα βρωμα και δυσωδια σε αλλο χωρο πηγα να βρεθω σε ρεμα "φαγωμενος" , σταματαω εδω.Την γενικη εικονα την εχετε.Εγω πηρα τις αποφασεις μου και αναλογως θα ενεργησω.
9.Εφοσον η Commission απαντησει στο mail μου θα σας κοινοποιησω το αποτελεσμα σε αυτο το θεμα συζητησης.
Συναδελφοι να εχουμε υγεια και μυαλο να δουλευουμε για το καλο του κυνηγιου.