Ρυθμιστική 2021 και το μέλλον του τρυγονιού

• Thread starter Thread starter free
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχεις απόλυτο δίκιο... Δεν ξέρω αν η καταγραφή είναι η λύση η οι μελέτες απεμπλοκής του ανατολικού κ δυτικου μεταναστευτικού περάσματος με έμφαση στις χώρες που δεν έχουν περιορισμούςβκ τι θα γίνει με αυτές..
Καμία φορά η απόγνωση κ η απογοήτευση με όλα τα ευτράπελα που ζεις σε οδηγεί σε περίεργες σκέψεις...

Είναι το γνωστό πλέον #tipsifisateremalakes# που από όπου κ αν το πιάσεις σε πιάνεις τρέλα....
Δε θα ήξερα τι να απαντήσω. Γενικά, είναι υποχρέωσή τους να μας ενημερώνουν για την κάθε εξέλιξη, για κάθε τι που συζητιέται στο ανώτερο επίπεδο και δική μας υποχρέωση να πάρουμε το βλέμμα μας και να το στρέψουμε προς τα έξω, αφού δεν αποφασίζουμε πια μόνοι μας. Για το μέλλον του κυνηγιού του στη νότια Ελλάδα συμφωνώ το δίχως άλλο!

tsippprrrr20.jpg
Κερδάμε πάλι σύντροφοι!!!
Ο πολυμήχανος πρόεδρός μας, άξιος απόγονος του Οδυσσέα του Λαέρτιου, με μία κίνηση ρουά-ματ, παγίδευσε την Κομισιόν και τον δράκουλα Αμυρά!!!
Θα κυνηγήσουμε και φέτος τρυγόνια Ura! Ura!
Δεν κοιτάμε που στην Ισπανία-Γαλλία-μισή Ιταλία το κόβουν;;; Πως είπατε;;;
Μέχρι πέρσι το επιχείρημα του προέδρου μας ήταν ότι αυτές οι χώρες ανήκουν στο δυτικό μεταναστευτικό διάδρομο και εμείς στον ανατολικό;;;
Και ότι στον ανατολικό διάδρομο όχι μόνο δε βλέπουμε μείωση, αλλά και μικρή αύξηση;;; Και ότι μέχρι πέρυσι με αυτά τα επιχειρήματα έπειθε να μας μειώνεται κατά 2 τρυγόνια το όριο ανά έτος;;;
Έχουμε Plan B,C,D....
Ώρα είναι να μου πείτε ότι έκανε και 17ωρη διαπραγμάτευση και έβγαλε και έρπη!!!!
Και πως είπατε;;; Η Βουλγαρία που ανήκει;;; Στην ΕΕ;;; Στον ανατολικό διάδρομο;;; Κυνηγάνε ανενόχλητοι αυτοί και οι τουρίστες τους τρυγόνια;;;
Μα καλά είστε τόσο ανεγκέφαλοι;;; Τόσο λαϊκιστές;;;;
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε ένα τσούρμο γραφικών οπλοφόρων που είναι βάρος στην κοινωνία;;;
Τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ

Σάματις κυνηγάνε οι εκπρόσωποί μας και οι αποστειρωμένοι σφογγοκωλάριοί τους τρυγόνια....
Άμα τους έρθει όρεξη, στη Βουλγαρία και στα Σκόπια θα πετάγονται που είναι δίπλα και φτηνά...
Όχι θα κάτσουν να σκάσουν...
Αμ τι νομίζετε ότι θα κάνουν Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι Ιταλοί και Γερμανοί...
Σ' αυτό το ανέκδοτο δε χωράει ο Έλληνας κυνηγός μάγκες μου!!!!!!

Last edited:
Χαχα.Σε βλεπω Βασιλη τοσες μερες που ψαχνεις και παρακαλεις γι αυτο το εγγραφο!
Πιο πιθανο ειναι να δεις το γοφαρι που ψαχνει ο γιος σου παρα αυτο!
Ούτε γοφάρι ούτε έγγραφο.
Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα :)

Φίλε δεν μπορώ την κοροϊδία.
Είναι το μόνο που με κάνει πύραυλο.
Φαντάσου ότι δεν κυνηγάω καν τρυγόνι.

Επειδή είμαι σίγουρος πως ανάμεσά μας υπάρχουν άτομα μέσα στα πράγματα με γνώση του τι παίχτηκε, τους προκαλώ να κοινοποιήσουν το άκρως απόρρητο αυτό έγγραφο της 15/7.

Όποιος έχει τις απαντήσεις δεν φοβάται τις ερωτήσεις.
Ο πρόεδρος μόνο βαρύγδουπες ανακοινώσεις ξερει να κάνει και να αναφέρεται σε απαγορεύσεις στον δυτικό διάδρομο. Για κάποια στιγμή νόμιζα ότι ζω στο Μονακό.
Ας βγει ζωντανά στο internet να δέχεται και καμιά ερώτηση.

Τις μειώσεις πληθυσμού του τρυγονιού (ΛΟΓΩ ΚΥΝΗΓΙΟΥ) τις ακούω και σκάω από τα γέλια.

Και εγω λεο ποιος ο λογος να ακουσουμε τους ευρο- πεους....ας μας τρεξουν νομικα μετα....να φτιαξει η ξε μια νομικη ομαδα και να παει να μας υποστηριξη......αν χασουμε το τρυγονη χωρης μαχη ..θα ερθει η σιρα και σε αλλα θυραματα π χ υδροβια

Πήραν γραμμή αυτή ότι λακανε όλοι προς δασαρχείο και ανεξάρτητους και πάνε να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Έρχονται τα νούμερα και όταν τα δει ο αλλος θα βγάλει μαλλια. Κάνουν τα πάντα για να διώξουν τον κοσμο.
ακούγεται ότι πολλά ΔΣ διάφορων ΚΣ σκέφτονται να παραιτηθούν για να γλυτώσουν το κράξιμο των κυνηγών
γιατί η ΚΣΕ και οι Ομοσπονδίες θα τα κονομήσουν αλλά οι ΚΣ θα τα ακούσουν από τους κυνηγούς
ήδη υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες ειδικά σε μικρούς ΚΣ της επαρχίας που τα περισσότερα μέλη τους αγνοούν τη χρήση του smart phone ακόμα και αν είναι κάτοχοι, άσε που πολλοί δεν είναι
μην ξεχνάμε ότι ο πληθυσμός των κυνηγών είναι ένας γερασμένος πληθυσμός που δεν τα πάει και τόσο καλά με την τεχνολογία

Εγώ θελω να δω πως θα μπορέσει ο 70χρονος γείτονας μου να δηλώσει τα 1-2 τρυγόνια που κάνει στην έναρξη. Και σε τυχόν ελεγχο ποιος θα τον μηνύσει. Και ρωτάω τους οπαδούς της κυνηγετικής ελιτ εδώ μεσα , ποιος θα κόψει το δικαίωμα στον γέρο Τάσο να βαρέσει 2 τρυγόνια???? Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν ξέρει καν τι είναι το smartphone??? Αλλά αυτο θελετε να πετύχετε! Να κοψετε το κυνηγι στην πλειονοτητα των κυνηγων και να το κανετε τσιφλικι ορισμενων.Αν αυτή την στιγμή κανω κυνηγετικο λαϊκισμό ζητώ ταπεινά συγνωμη...

Εγώ θελω να δω πως θα μπορέσει ο 70χρονος γείτονας μου να δηλώσει τα 1-2 τρυγόνια που κάνει στην έναρξη
Αυτος/η που του δηλωσε επιθυμια και του εκλεισε ραντεβου για το εμβολιο.Θα κατεβασει την εφαρμογη ο γιος ή κορη και θα τον/την παρει μαζι του στο κυνηγι.Οριστε,σας βρηκα τη λυση και παλι:D

Οφειλω πλεον,μετα απο 5.5 χρονα στο φορουμ να αποκαλυψω την ταυτοτητα μου πλεον.
Με λενε Νατασα Μπομπολακη και τοσα χρονια που σας παρακολουθω,εχω μαζεψει "πλουσιο" υλικο.
Κυριε Dimdre,θα ειστε ο πρωτος που θα πληρωσετε την νυφη με τις κατεγγελιες και τους ελεγχους που θα γινουν εις βαρος σας.,εις τα παρυφας των ευβοιωτικων ορεων..
Υπαρχουν και αλλοι συνεργατες μου εδω μεσα που θα αποκαλυφθουν συντομα.Αγγελετο,ελα αποκαλυψου....( @Alex37)
Θα κατεβασουμε την εφαρμογη του κενταυρου ολοι απο το σωματειο και θα σας κοψουμε το κυνηγι πρωτη μερα...
Μετα γραφειοκρατικα θα ασχοληθει ο γραμματεας και δικηγορος του σωματειου μας,@KYNIGOSDK...

Εγώ θελω να δω πως θα μπορέσει ο 70χρονος γείτονας μου να δηλώσει τα 1-2 τρυγόνια που κάνει στην έναρξη. Και σε τυχόν ελεγχο ποιος θα τον μηνύσει. Και ρωτάω τους οπαδούς της κυνηγετικής ελιτ εδώ μεσα , ποιος θα κόψει το δικαίωμα στον γέρο Τάσο να βαρέσει 2 τρυγόνια???? Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν ξέρει καν τι είναι το smartphone??? Αλλά αυτο θελετε να πετύχετε! Να κοψετε το κυνηγι στην πλειονοτητα των κυνηγων και να το κανετε τσιφλικι ορισμενων.Αν αυτή την στιγμή κανω κυνηγετικο λαϊκισμό ζητώ ταπεινά συγνωμη...
Πρώτα να πεις ευχαριστώ που κατάφεραν μετά από σχεδιασμένο αγώνα να μην το κόψουν και μετά να ζητήσεις συγνώμη

Αυτος/η που του δηλωσε επιθυμια και του εκλεισε ραντεβου για το εμβολιο.Θα κατεβασει την εφαρμογη ο γιος ή κορη και θα τον/την παρει μαζι του στο κυνηγι.Οριστε,σας βρηκα τη λυση και παλι:D

Οφειλω πλεον,μετα απο 5.5 χρονα στο φορουμ να αποκαλυψω την ταυτοτητα μου πλεον.
Με λενε Νατασα Μπομπολακη και τοσα χρονια που σας παρακολουθω,εχω μαζεψει "πλουσιο" υλικο.
Κυριε Dimdre,θα ειστε ο πρωτος που θα πληρωσετε την νυφη με τις κατεγγελιες και τους ελεγχους που θα γινουν εις βαρος σας.,εις τα παρυφας των ευβοιωτικων ορεων..
Υπαρχουν και αλλοι συνεργατες μου εδω μεσα που θα αποκαλυφθουν συντομα.Αγγελετο,ελα αποκαλυψου....( @Alex37)
Θα κατεβασουμε την εφαρμογη του κενταυρου ολοι απο το σωματειο και θα σας κοψουμε το κυνηγι πρωτη μερα...
Μετα γραφειοκρατικα θα ασχοληθει ο γραμματεας και δικηγορος του σωματειου μας,@KYNIGOSDK...
Αγαπητη μπομπολακη θα μας κλασης μια μαντρα @@@@@beer

Οπως εγινε το 2015 με τις χρεωστικές κάρτες , ετσι και τωρα θα υπαρχει παντα μια ανοχή για τους άνω των 70. Παντα ετσι προχωρούσαν οι κοινωνιες. Δεν θα χαθει ο κοσμος αν μερικοί παπούδες δεν δηλώσουν τα τρυγόνια .
Η αγαπημένη μας δραστηριότητα ειναι απο τις τελευταιες που μας συνδέουν με την απλότητα , τη φυση και τον παραδοσιακό τροπο ζωης , αλλα ολα αυτα πεθαίνουν και το νεο ( και ωραιο και αυτο ) γεννιέται.
Ο τελευταίος παραδοσιακός γουρούνάς εχει garmin με gps.
Το κυνηγι αλλαζει για να επιβιώσει και παραμένει , ομορφο

Οπως εγινε το 2015 με τις χρεωστικές κάρτες , ετσι και τωρα θα υπαρχει παντα μια ανοχή για τους άνω των 70. Παντα ετσι προχωρούσαν οι κοινωνιες. Δεν θα χαθει ο κοσμος αν μερικοί παπούδες δεν δηλώσουν τα τρυγόνια .
Η αγαπημένη μας δραστηριότητα ειναι απο τις τελευταιες που μας συνδέουν με την απλότητα , τη φυση και τον παραδοσιακό τροπο ζωης , αλλα ολα αυτα πεθαίνουν και το νεο ( και ωραιο και αυτο ) γεννιέται.
Ο τελευταίος παραδοσιακός γουρούνάς εχει garmin με gps.
Το κυνηγι αλλαζει για να επιβιώσει και παραμένει , ομορφο
Δεν θα διαφωνήσω γι'αυτό. Όμως δεν θα είναι άδικο αυτός ο άνθρωπος σε τυχόν ελεγχο να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά σαν παρανομος? Το πολύ πολύ να προσφέρει στο θηροφυλακα κανα σύκο η να του φέρει όλη την σακούλα στο κεφαλι.....

Άντε ρε που είσαι η Μπομπολακαινα. Είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ πιο όμορφος από αυτή την σαυρα!!!
Επισης αν όλα είναι καλά τον χειμώνα πρέπει όλοι οι Ευβοιωτες να κάνουμε μάζωξη σε κάνα καλύβι και να φάμε 2-3 γρουνια η κατσικια. Αν θέλει ο Alex37 aka Αγγελετος , να έρθει και αυτός και θα φύγει γεματος!!!!

Άντε ρε που είσαι η Μπομπολακαινα. Είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ πιο όμορφος από αυτή την σαυρα!!!
Ωραια συγκριση μου εκανες ρε...:(Με συγκρινες με τον πατο του βαρελιου...
Φιλε....Μπλοκ..
ΥΓ:Κατσικια,αρνια και προβατινες δεν τρωω πλεον,εκτος αν ειναι σουβλας ή το πολυ πολυ στο φουρνο ψητο.Αλλα να εχει μολις βγει απο τη φωτια.Αν κρυωσει δεν το πλησιαζω..Οσο περνανε τα χρονια,τοσο περισσοερο μου βρωμαει σαν κρεας...Δεν μπορω να το πλησιασω με τιποτα.
Χοιρινο ,μοσχαρακι,κοτοπουλο και αγιος ο Θεος...

Last edited:
Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ.Γραφτηκα γιατι θελω να πω καποια πραγματα να ξεσπασω.Η υποθεση τρυγονι συναδελφοι ειναι τελειωμενη.Του χρονου θα μας παρει η μπαλα της ΓαλλοΙσπανιας και οποιος εχει παρα να πληρωνει μπορει να πεταγεται Σκοπια,Βουλγαρια κλπ και να κυνηγαει χωρις ορια και "πιπες" ,τιμια και Ευτωπαικα.Το "τσαμπα" πεθανε.Σημερα που εκδοθηκε το ΦΕΚ με τα ποσα των εισφορων μου λυθηκαν ολες οι αποριες.Η αγαπητη ΚΣΕ εχει προπωλησει το παιχνιδι απο το Νοεμβριο με ανταλλαγμα αυξηση των εισφορων κατα 15 ευρω και την ενισχυση της απο το πρασινο ταμειο και μας πεταει τη καραμελα οτι θα μας μειωσουν (για φετος) κατα το αντιστοιχο ποσο τις εκτακτες εισφορες.Κυνηγαω απο το 1996 με αδεια σε ΚΣ παντα.Πλεον μετα και το σημερινο ΦΕΚ μου ερχεται να τα σπασω ολα.Αν τελικα βγαλω αδεια και φετος θα ειναι η τελευταια φορα για το αντιο.Αγαπαω το κυνηγι οσο δεν μπορει να φανταστει κανεις αλλα να εχω τα τυπακια της ΚΣΕ να παιζουν με τη νοημοσυνη και την τσεπη μου δεν το αντεχω.

Ωραια συγκριση μου εκανες ρε...:(Με συγκρινες με τον πατο του βαρελιου...
Φιλε....Μπλοκ..
ΥΓ:Κατσικια,αρνια και προβατινες δεν τρωω πλεον,εκτος αν ειναι σουβλας ή το πολυ πολυ στο φουρνο ψητο.Αλλα να εχει μολις βγει απο τη φωτια.Αν κρυωσει δεν το πλησιαζω..Οσο περνανε τα χρονια,τοσο περισσοερο μου βρωμαει σαν κρεας...Δεν μπορω να το πλησιασω με τιποτα.
Χοιρινο ,μοσχαρακι,κοτοπουλο και αγιος ο Θεος...
Συ ειπας για Μπομπολακη!!!! Καλά και εγω αρνοκατσικα μόνο σούβλα. Χοιρινό μόνο δικό μου!!!

Back