Πρέπει να μας διαβάζει , ο πρόεδρος , γιατι σε μας εδω μεσα αναφέρθηκε στο μισο βιντεο
Εμείς είμαστε δηλαδή οι κυνηγοί σε εισαγωγικά που θέλουμε το κακό για όλους τους υπόλοιπους κυνηγους και είμαστε και.....ανημερωτοι????Πρέπει να μας διαβάζει , ο πρόεδρος , γιατι σε μας εδω μεσα αναφέρθηκε στο μισο βιντεο
Οχι εσεις...Εμενα ελεγε ο Προεδρος.Εμείς είμαστε δηλαδή οι κυνηγοί σε εισαγωγικά που θέλουμε το κακό για όλους τους υπόλοιπους κυνηγους και είμαστε και.....ανημερωτοι????
χαχαχαχαχαΠαλι καλα που υπαρχει το show ignored content και πιανουμε Νοva.
Καιρός να γίνει μέλος της παρέας μας θα λυθούν και πολλές απορίες μαςΠρέπει να μας διαβάζει , ο πρόεδρος , γιατι σε μας εδω μεσα αναφέρθηκε στο μισο βιντεο
Καιρός να γίνει μέλος της παρέας μας θα λυθούν και πολλές απορίες μας
Να παει να γινει μελος στις Χasapotavernes.gr Εδω ειμαστε κυνηγοι και ζουμεΚαιρός να γίνει μέλος της παρέας μας θα λυθούν και πολλές απορίες μας
Λες και ηδονιζομαστε σκεπτομενοι τα δεινα που ερχονται!Νομίζω ότι μερικές φορές προτρεχουμε κ δυσκολεύομε οι ίδιοι την ήδη δύσκολη κατάσταση..
Αν αυξησουν τις μερες στο γουρουνι, θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ οσοι κυνηγαμε λαγο, φασα, μπεκατσα...Ερώτηση ...
Εφόσον παρουσιάζεται τόση αύξηση στον πληθυσμό των γουρουνιών, αρρώστιες (πανώλη), οδικά ατυχήματα και τραυματισμοί ανθρώπων, υβριδισμός κτλ πως και δεν σκέφτηκαν οι φωστήρες να αυξήσουν τις ημέρες κυνηγίου από 3 σε πχ 4.
Είμαι παράλογος ;;;;;
Σόρρυ για το off![]()
Είναι καλά παιδιά οι γουρουνάδεςΑν αυξησουν τις μερες στο γουρουνι, θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ οσοι κυνηγαμε λαγο, φασα, μπεκατσα...![]()
Η ένσταση μου αφορούσε αποκλειστικά κ μόνο την προσπάθεια μας να λύσουμε μόνοι μας όλες τις "δυσλειτουργίες" που μπορεί να έχει η καταγραφή του τρυγονουΛες και ηδονιζομαστε σκεπτομενοι τα δεινα που ερχονται!
Αντι να ψαχνουμε τροπους αμυνας η καλυτερα, αντεπιθεσης!
Έχεις απόλυτο δίκιο... Δεν ξέρω αν η καταγραφή είναι η λύση η οι μελέτες απεμπλοκής του ανατολικού κ δυτικου μεταναστευτικού περάσματος με έμφαση στις χώρες που δεν έχουν περιορισμούςβκ τι θα γίνει με αυτές..Άρη, αν δεν υπάρξει έστω μία κατ' επίφαση ολοκληρωμένη προσπάθεια καταγραφής, τότε αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά για το τρυγόνι.Αντιλήψεις για το πώς θα τους ξεγελάσουμε, ανήκουν σε άλλες εποχές. Η δική μας στάση και οι προτάσεις μας προς την ΚΣΕ έχουν να κάνουν με την προχειρότητα των σχεδιασμών της που αποκλείουν πολλούς κυνηγούς από το κυνήγι του τρυγονιού, σε μια ύστατη προσπάθεια να τους κάνουμε να αλλάξουν ρότα!
Στο 6:15 ,που πιανει το μαχαιρι να ξεκοιλιασει το τρυγονι,νομιζα θα φωναξουν και allahu akbar ετσι οπως αλλαλαζανεΕλεύθερη μετάφραση: Να είστε καλά μ@λ@κες Ευρωπαίοι που απαγορέψατε το τρυγόνι και χορτάσαμε τουφεκίδι εδώ κάτω! Προς την ΚΣΕ: Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία "Βραζιλιάνων" κάνει δώρο από ένα smartphone σε κάθε Έλληνα κυνηγό για την αμερόληπτη καταγραφή των θηρευμένων τρυγονιών, μπας και μείνει και τίποτα για εμάς!![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχα.Σε βλεπω Βασιλη τοσες μερες που ψαχνεις και παρακαλεις γι αυτο το εγγραφο!Εγώ από την άλλη θέλω να δω το έγγραφο της ΕΕ που έφτασε στο υπουργείο στις 15/7 (σύμφωνα με τον πρόεδρο).
Να δω τι μ@λακίες γράφει.
Τα γραπτά μένουν ....