Εδώ με την κοράκλα μου....
Άρρωστη και αυτή με το παπί στα περισσότερα παπιοκυνηγια δίπλα μου!!!!
.
Άρρωστη και αυτή με το παπί στα περισσότερα παπιοκυνηγια δίπλα μου!!!!
.
Χρηστάρα μου εργαλείο με την κοράκλα σου
Γειά σου ρε Duck Comander!!!![]()
Έλα λίγο να δροσιζόμαστε
Χρηστάρα μου ποιος Duck Commander εγώ με benelli ακίνδυνος είμαιΓειά σου ρε Duck Comander!!!
Η Black Mamba φίλε που έχεις στα χέρια σου δεν χαρίζει!!!Χρηστάρα μου ποιος Duck Commander εγώ με benelli ακίνδυνος είμαι![]()
Τι φυσίγγι έχεις εκεί ;;;
Ρε συ...Η κάννη,3/4 είναι?Έστω κ 3 να σου περάσουν σε όλο το χάραμα, ένα παπάκι με μια ωραία τουφεκιά τραβέρσα, φτάνει,για να μου χαρίσει το χαμόγελο!!
View attachment 29868View attachment 29869
Ναι 70mm θαλάμη...Ρε συ...Η κάννη,3/4 είναι?
Η μάσκα αντι-covid είναι ;Έστω κ 3 να σου περάσουν σε όλο το χάραμα, ένα παπάκι με μια ωραία τουφεκιά τραβέρσα, φτάνει,για να μου χαρίσει το χαμόγελο!!
View attachment 29868View attachment 29869
Όχι....αντί skniping είναι...Η μάσκα αντι-covid είναι ;
Πιο πολύ το χρησιμοποιώ για παλούκι στα φασολάκια γι'αυτό το πήρα με προέκταση να έχουν να σκαρφαλώνουν χαχαχαχχαχαχαχα το φυσίγγι είναι ιδιογωμοση 36 γρ νούμερο 7 ατσάλινοΤι φυσίγγι έχεις εκεί ;;;
Ομορφιές αλλά όπλο μάπα![]()
![]()
Ουτε τα αφτιά του δεν φαίνονται για να πουμε ότι γελάνε και αυτα! Γεια σου Κωστάκη με το παπάκι σου!!!Η μάσκα αντι-covid είναι ;
Ωραίο χαμόγελο !!!!
![]()
Ωραίος ...Πιο πολύ το χρησιμοποιώ για παλούκι στα φασολάκια γι'αυτό το πήρα με προέκταση να έχουν να σκαρφαλώνουν χαχαχαχχαχαχαχα το φυσίγγι είναι ιδιογωμοση 36 γρ νούμερο 7 ατσάλινο
Dumbo ήταν το ελεφαντάκι, jumbo έγινε το δικό σου το αυτάκι... μην τα μπερδεύεις...Όχι....αντί skniping είναι...με τόση σκνήπα που έχει ο βάλτος,ξύνεσαι σα το σκυλί από τη φαγούρα....
Αρκετές φορές έχω φύγει με αυτιά πρισμένα,σαν του Jumbo το ελεφαντάκι .......![]()