Dimitris benelli
Banned
Ναι Γιώργο, πολυ ωραίο σκοπευτηριο, κ εγώ πρωτη φορα πηγααυτή η αίθουσα είναι στο σκοπευτήριο ???????????
Ναι Γιώργο, πολυ ωραίο σκοπευτηριο, κ εγώ πρωτη φορα πηγααυτή η αίθουσα είναι στο σκοπευτήριο ???????????
Έκοψα για 5 μήνες το τσιγάρο. Να σε δω κι εσένα τώρα...αυτόν ζήλεψες και έχεις βάλει κάτι κιλάκια τώρα τελευταία ?????????????????![]()
Ενώ όταν τα σαρώνουν κάποιοι Πελοποννήσιοι στο Σχιστό και στον Ασπρόπυργο είναι καλά...έλα για να μαζευόμαστε οι πελοποννήσιοι , γιατί έρχονται λέει κάτι παιδάκια από την Αθήνα να πάρουν τα κύπελλα ....![]()
Τα Μεσόγεια βγάζουν σκοπευτές..η Αθήνα μόνο καυσαέριο..έλα για να μαζευόμαστε οι πελοποννήσιοι , γιατί έρχονται λέει κάτι παιδάκια από την Αθήνα να πάρουν τα κύπελλα ....![]()
ρε τι θέματα , δεν ακούς ??Τελευταία στιγμή κ έχω ένα σωρό θέματα να λύσω μέχρι την Κυριακή, αν τα καταφέρω θα πάω...
άλλο αυτό ...............Ενώ όταν τα σαρώνουν κάποιοι Πελοποννήσιοι στο Σχιστό και στον Ασπρόπυργο είναι καλά...![]()
από τα Μεσόγεια θα έλθει κανείς .................. σκοπευτής ?Τ
Τα Μεσόγεια βγάζουν σκοπευτές..η Αθήνα μόνο καυσαέριο..![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαιαπό τα Μεσόγεια θα έλθει κανείς .................. σκοπευτής ?
ή μόνο λόγια ................![]()
Όσο μεγαλύτερο το παρεάκι τόσο καλύτερα περνάμε .Πρόσεχε τι εύχεσαι![]()
Ε ρε φίλε δεν βλέπω να τα καταφέρνω... Κρίμα, να δω κ κανένα παλιό φίλο... Είχε ανακοινωθεί αυτός ο αγώνας η προέκυψε τελευταία στιγμή?ρε τι θέματα , δεν ακούς ??
έρχονται σου λέω ..............
άσε τις υπεκφυγές κε Λίπτον και τσακίσου![]()
![]()
![]()
![]()
Λιπτον κανόνισε να σε βγάλω ΝταφυΕ ρε φίλε δεν βλέπω να τα καταφέρνω... Κρίμα, να δω κ κανένα παλιό φίλο... Είχε ανακοινωθεί αυτός ο αγώνας η προέκυψε τελευταία στιγμή?
Εκτός κ αν τελευταία στιγμή αλλάξει κάτι κ σκάσω σαν έκπληξη αύριο με το γόνατο δεμένο γιατί με έχει πεθάνει κ φωνάζω στο τέλος σαν το Ντάφυ![]()
Ε όχι κ Ντάφυ ο χελας...Λιπτον κανόνισε να σε βγάλω Νταφυ
Μπράβο ρε παίχτη... Ζήλεψα που δεν κατάφερα να είμαι...Νικητής Open κ Α κατηγορίας μετά από shoot off , ένας πολυ ωραίος αγώνας σε ένα πολυ όμορφο σκοπευτήριο
Μιτσο εσει εισαι στο κεντροΝικητής Open κ Α κατηγορίας μετά από shoot off , ένας πολυ ωραίος αγώνας σε ένα πολυ όμορφο σκοπευτήριο