Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σταμάτη θα σου έλεγα να κοιτάξεις κ τα άλλα ελατήρια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (και το κεφάλι του λαγού στο ντορβα..).
Κάνεις ένα πολυ σοβαρό κυνηγι κ δεν επιτρέπονται τα κλικ και τα κλακ..
Αν δεν κάνω λάθος κυνηγάς κ τσίχλες όποτε το οπλο μάλλον έχει ρίξει τις τουφεκιες του.
Πάντα φιλικά :)
τασο τις εχει ριξει και τις εχει παραριξει θα ελεγα. αυτη ηταν στην ουσια η πρωτη φορα που μου το εκανε γιατι η αλλη δεν ειχα κλεισει εγω το κλειστρο οπως επρεπε οποτε δεν την μετραω.

Να τα αλλαξεις ολα γιατι η λειτουργια του οπλου βασιζεται στον συγχρονισμο...Τα ελατηρια περπει να εχουν ολα παρομοια φθορα... ;) Ειναι μικρο το κοστος...

ναι ετσι θα γινει παιδια θα αλλαχτουν ολα να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...

δεν ειχα κλεισει εγω το κλειστρο οπως επρεπε

Αυτο το εχω παθει αρκετες φορες στο βαλτο η ανοιγοντας το κλειστρο για να δω τι φυσιγγι εχω μεσα η αλλαζοντας φυσιγγι. Και στις δυο περιπτωσεις κλεινοντας το κλειστρο μαλακα. Τα δικα μου κλικ ειναι αποκλειστικα σε πρασινοκεφαλα.

11070085_10206114533600722_2829652647145585402_n.jpg

ΕΕΕ Παλικάρια μήπως δεν είχατε περάσει από εδώ, πριν πατε για κυνηγι.

Αυτο το εχω παθει αρκετες φορες στο βαλτο η ανοιγοντας το κλειστρο για να δω τι φυσιγγι εχω μεσα η αλλαζοντας φυσιγγι. Και στις δυο περιπτωσεις κλεινοντας το κλειστρο μαλακα. Τα δικα μου κλικ ειναι αποκλειστικα σε πρασινοκεφαλα.
εγω τοτε ημουν σε κυνηγι μπεκατσας και μολις ειδα το σκυλι να σηκωνει τριχα την ψηλιαστηκα και αλλαξα με ενα ποιο χοντρο φυσιγγι αλλα εκλεισα το κλειστρο μαλακα και την πατησα. γενικα παντως ποτε δεν ειχα θεμα με την μπενελι παντα εριχνε ασταματητα. προχθες πολλα μπορει να συνεβησαν γιατι ειχαμε φαει και βροχη φουλ

Δεν μου έχει τύχει ποτέ Γρήγορη..Αλλα ακούω απο πολλούς οτι τυχαίνει καμιά φορά να μην σκάνε τα καψουλια τις ns.
Αυτό εννοείς?

Moνο cheddite και τους αλλαζουμε το καψουλι σε nobel sport αν θελουμε φυσικα αν γεμιζουμε.πριν 3 χρονια παραγγειλαμε καμια χιλιαδα καλυκες nodel Τ4-Τ5 με 686/688 ωραιους σκληρους αλλα εμενα προσωπικα μου κοβονταν στον παφυλα μολις φορτονα λιγακι και καποια καψουλια δεν εσκαγαν ειδικα τα 686.ουτε φιοκι σηνηστω

Ναι τασο δεν σκανε καποια καψουλια και ας εχουν υλικο μεσα,μου εχουν κοψει μεταλλο,εχουν κοψει πλαστικο στο αστερι ενω ceddite ακομα και με φουλ κοντρα δοση με Αο και sp2 ποτε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μια Μ2 αγορασμένη τον περασμένο Ιανουάριο Χωρίς να έχω προηγούμενη κυν. Εμπειρία.

Μετά από ανάγνωση όλου του τοπικ ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:

· Η κάνη 61 πόντους που έχω είναι κοντή? Κυνήγησα μέχρι τώρα τσίχλες περπατητά, αλλά και κανένα καρτέρι δεν θα αργήσει…

· Διάβασα για επέμβαση στην κάνη (Porting, BigBore, κώνος). Τι κόστος έχει κάτι τέτοιο και αν αξίζει σε αυτή την κάνη

· Μήπως είναι καλύτερα να αγοράσω μια κάνη μακρύτερη (70αρα) για τα καρτέρια και να τελειώνω? Αν ναι με σταθερό τσόκ ή με εναλλασσόμενα?

· Μπορώ να αλλάξω το εμπρός δαχτυλίδι μιας κάνης που πουλούν στο car με μεγαλύτερο για να ταιριάξει στο όπλο μου?

· Να την πουλήσω και να πάρω κάτι έτοιμο?

· Με ένα καλό εσω έξω τσοκ κάνω την δουλεία μου χωρίς πολλά πολλά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αλέξανδρε εγώ θα σου προτείνω να κυνηγήσεις και να χαρείς το όπλο σου ως έχει. Αν κάποια στιγμή δεν σε καλύπτει στις ανάγκες σου και στα κυνήγια που θα θελήσεις να κάνεις, θα το καταλάβεις μόνος σου ;)

συμφωνώ με τον Γιώργο και τα παιδιά που έχουν κάνει like
πάρε εμπειρίες βγάλε απορίες και το συζητάμε όλοι μαζί για συμπεράσματα
:)
υ.σ. μην κάνεις κάτι που μπορεί να μετανιώσεις π.χ. porting σε 61 πόντους κάννη.....μπορεί και να κουφαθείς από τον θόρυβο που θα κάνει

· Η κάνη 61 πόντους που έχω είναι κοντή? Κυνήγησα μέχρι τώρα τσίχλες περπατητά, αλλά και κανένα καρτέρι δεν θα αργήσει…
60 εκατοστά καννη στη μπενελλι αντιστοιχεί σε μήκος σουπερποζε 70αρι. Για το περπατητο είναι ΟΚ.
Σιγουρα 71 εκατοστά καννη θα ταίριαζε καλύτερα στο καρτέρι.
Καινούργια καννη όμως δεν συμφέρει, έχει περίπου 500+ ευρώ.
Με 600 ευρώ παίρνεις μεταχειρισμενο τουφέκι με τέτοια καννη.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μια Μ2 αγορασμένη τον περασμένο Ιανουάριο Χωρίς να έχω προηγούμενη κυν. Εμπειρία.

Μετά από ανάγνωση όλου του τοπικ ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:

· Διάβασα για επέμβαση στην κάνη (Porting, BigBore, κώνος). Τι κόστος έχει κάτι τέτοιο και αν αξίζει σε αυτή την κάνη

· Μήπως είναι καλύτερα να αγοράσω μια κάνη μακρύτερη (70αρα) για τα καρτέρια και να τελειώνω? Αν ναι με σταθερό τσόκ ή με εναλλασσόμενα?

· Μπορώ να αλλάξω το εμπρός δαχτυλίδι μιας κάνης που πουλούν στο car με μεγαλύτερο για να ταιριάξει στο όπλο μου?

· Να την πουλήσω και να πάρω κάτι έτοιμο?

· Με ένα καλό εσω έξω τσοκ κάνω την δουλεία μου χωρίς πολλά πολλά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν σου συνηστο να πειραξεις τη καννη σου ειναι πολυ ακριβο σπορ,μετα θελεις και αλλα τσοκακια.δεν θα σου δοσει τιποτα ουσιαστικο,σου προτεινω να πας σε ενα σκοπευτηριο να ριξεις μερικες πουλες και να δεις αν σου ερχεται καλα το οπλο ολο και καποιος θα σου πει 2πραγματα χωρια που θα περασεις καλα

Status
Not open for further replies.
Back