Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

https://apexmunition.com/our-story/

Διαβάζω ότι είναι κορυφή ... κανένας από το Αμέρικα που τα έχει χρησιμοποιήσει ?
Έχω πάρει τα cal 20 αλλά δεν τα δοκίμασα έχω και συνταγές για ιδιογομωση με τετοια σκάγια (λίγο μπελαλίδικη η βυσματωση αλλά ποσά τετοια θα ρίξεις ).
Για μένα Βασίλη πολλα τα λεφτά, ναι το αξίζουν για τα κυνηγια που κάνουν αυτοί για έναν μακρινό αγριογαλο και τον τρόπο που κυνηγιεται . Αλλά αν υπήρχε τρόπος κάποιος ιδιογομωτης να φτιάξει την ρητίνη που χρησιμοποιεί η Winchester στα φυσιγγια της long beard για μένα θα ήταν προτιμότερο για τον μέσο κυνηγο και τουφεκιες στα όρια .
 
να φτιάξει την ρητίνη που χρησιμοποιεί η Winchester στα φυσιγγια της long beard
https://www.shotgunworld.com/bbs/viewtopic.php?f=2&t=504458

Διάβασε τελευταίο ποστ.
Απορώ που δεν έχω βρει κανέναν τρελοαμερικάνο να έχει γεμίσει με αυτό ... ή με καμιά μετατροπή του.

Προσοχή δεν το προτείνω σε κανέναν ... κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού ...
 
Δεν γνωρίζω αν τα σκάγια έχουν κάποιο περιορισμό για την εξαγωγή τους αλλά διάφορα άλλα προιόντα τους που έπαιρνα κατά καιρούς (συγκεντρωτήρες, εργαλεία) δεν είχαν πρόβλημα.
Τώρα Λευτέρη δεν στέλνουν ούτε σε μερικές πολιτείες της Αμερικής .
Και αλλο καινουριο υλικο αντι του μολυβδου......Κωνσταντινε τα εχεις δοκιμασει?
Όχι ακόμα , έχω συνταγές όμως
 
Καλημέρα. Ειδικο βάρος μεγαλύτερο του μολύβδου εχουν μονο τα σκάγια με βολφραμιο σε ποσοστό πανω απο 30% περίπου. Πολλα εχουν χαμηλότερο και δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο. Στον αντίποδα σκάγια όπως τα tss εναι σχεδον καθαρο βολφραμιο και σε ωφελιμο βεληνεκές είναι ασύγκριτα. Για εδω στην Ελλάδα θα δικαιολογουσα το κόστος τους μονο σε δράμια για τα γουρούνια, που αν και πολύ επικίνδυνα λογω αναπηδησεων εχουν συγκέντρωση και διάτρηση για βολές μέχρι και 100 μέτρα.
 
Back
Top