"Κοντακίαση"

Θυμίζει βαλεριανο οπτικά, άλλαξες γουστα κ την έκανες πιο κλειστή με γλυκό palmswell, η νέα μόδα είναι χωρίς ψαθες, Ψυλλακης ο ζωγράφος ;
Πάντα Ψυλλάκης. Το σχήμα είναι θέμα μάστορα, εγώ δεν επενέβην καθόλου. Όσο για τις ψάθες, το έριξα τρεις μήνες χωρίς, μέχρι να κάνουμε ψιλοδιορθωσεις και αποφάσισα ότι μου άρεσε η αίσθηση του "γυμνού" στα χέρια.

Αρη παντα επίθεση, αλλά όχι σε ένα χρόνο το κομπακ, να το γράψω λίγο πιο λαϊκά, πρεπει να το πας λίγο το πιατο , κ η τεχνική βγαίνει πιο σωστά κ στην τροχιά επειδή οι πιο πολλες είναι ημικυκλικες μπαίνουμε πιο σωστά
Στο κόμπακ τα πιάτα τα πατάς εκεί που τα βλέπεις πιο μεγάλα και πιο καθαρά. Αν αυτό είναι κοντά στην μηχανή, τότε παίζεις επιθετικά ξεκινώντας αρκετά μπροστά τους. Αν είναι πιο μακριά, τα γράφεις και βγαίνεις πιο ήπια στην προσκόπευση.

Παιδες ασχετος ειμαι ενωητε πια η διαφορα απο σπορτινγκ σε κομπακ σπορτινγκ? Μου αρεσουν πολυ τα σκοπευτηρια γτ εχουν παντα πουλια
Το Compak sporting παίζεται εντός ενός οριοθετημενου παραλληλόγραμμου 25Χ40 μέτρων και με 5 βατηρες. Το sporting παίζεται στην φύση, εκτός σκοπευτηρίου, και οι δίσκοι δεν έχουν όρια απόστασης.

Πάντα Ψυλλάκης. Το σχήμα είναι θέμα μάστορα, εγώ δεν επενέβην καθόλου. Όσο για τις ψάθες, το έριξα τρεις μήνες χωρίς, μέχρι να κάνουμε ψιλοδιορθωσεις και αποφάσισα ότι μου άρεσε η αίσθηση του "γυμνού" στα χέρια.
Για πες μας για το σημαντικότερο, για την παπια , για ποιο λόγο επέλεξες αυτο το σχήμα ;;

Για πες μας για το σημαντικότερο, για την παπια , για ποιο λόγο επέλεξες αυτο το σχήμα ;;
Η πάπια είναι η εργοστασιακή semi beaver tail, φαγωμενη για να ταιριάζει στο πλάτος της χούφτας μου. Τα αυλάκια τα θέλω γιατί την πιάνω από κάτω για να ακυρώνω την δυνατότητα του αριστερού μου χεριού να σπρώξει τις κάννες. Το αριστερό μόνο δείχνει, δεν οδηγάει, αλλά το ήξερες ήδη αυτό. ;)

@leo Να κάνεις ψάθα στο κοντάκι Γιατί μόλις ξεκινήσω με 25 πρώτη πούλα στον αγώνα και το μάθεις, θα αρχίσουν να ιδρώνουν τα χεράκια σου και θα σου γλιστράει!

Υ.Γ: Πόσο μαρέσει να τον τσιτώνω-πειράζω αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!! <3

@leo Να κάνεις ψάθα στο κοντάκι Γιατί μόλις ξεκινήσω με 25 πρώτη πούλα στον αγώνα και το μάθεις, θα αρχίσουν να ιδρώνουν τα χεράκια σου και θα σου γλιστράει!

Υ.Γ: Πόσο μαρέσει να τον τσιτώνω-πειράζω αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!! <3
reface-2020-11-08-11-26-55.gif

καλημέρα

μήπως έχεις τραβήξει κάνα βίντεο δικό σου για να δούμε και να το καταλάβουμε αυτό που λες,
δηλαδή με τον ένα και τον άλλο τρόπο

ευχαριστώ
Δεν έχω κάμερα shotcam Χρήστο, αλλά μπορουμε να βρεθουμε όταν ανοίξουν τα συνορα να ρίξουμε παρεα όπου θέλεις

Γεράσιμε κ εγώ το ίδιο, ελπίζω να μην με βρίζει ο κοουτς

Το όπλο σπάνια φταίει Άρη, το κοντακι ναι, συνήθως εμείς φταιμε
Συμφωνώ.Εμένα το κοντάκι εδώ και 2 εβδομάδες περίπου με έχει απογειώσει.Αλλά δεν λέω αυτό.
Δεν έχεις παρατηρήσει ότι οι κάννες των Περαζζι κάνουν-βγάζουν άλλο θόρυβο?Λές επειδή είναι βαριές ή που δεν ξέρει κανένας τι μεταλλο χρησιμοποιούν?? :)

Συμφωνώ.Εμένα το κοντάκι εδώ και 2 εβδομάδες περίπου με έχει απογειώσει.Αλλά δεν λέω αυτό.
Δεν έχεις παρατηρήσει ότι οι κάννες των Περαζζι κάνουν-βγάζουν άλλο θόρυβο?Λές επειδή είναι βαριές ή που δεν ξέρει κανένας τι μεταλλο χρησιμοποιούν?? :)
Όταν το πετάς στο τσιμέντο εννοείς; .sarcastic.

Ρε φίλε όντως βγάζουν εναν πιο εντονο ηχο στην τουφεκια και μου εχει κανει εντυπωση. Ριχνεις ενας skeet και πονανε τα αυτια μας.

Λοιπόν, για να επιστρέψουμε στο θέμα. Η πιο συχνή παρενέργεια της "κοντακιασης" ή "κοντακιτιδας" είναι η πεποίθηση του σκοπευτή ή κυνηγού ότι η τεχνική του είναι πλέον αψεγάδιαστη και ότι το μόνο που τον κρατάει πίσω από τον θρίαμβο είναι το κοντάκι. Παγιδεύεται έτσι σε έναν φαύλο κύκλο διορθώσεων, επεμβάσεων, νέων κατασκευών κλπ, χωρίς να περνάει καν απ'το μυαλό του ότι φταίνε (και) άλλα. Το έχω δει πολλές δεκάδες φορές να συμβαίνει και η πρόβλεψη για την πορεία του "ασθενή" είναι συνήθως απαιδιόδοξη. Αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν περίπου το 70% των ασθενών. Το υπόλοιπο 30% εξακολουθούν να ξύνουν κοντάκια αλλά και να εργάζονται μεθοδικά για την προσωπική τους τεχνική βελτίωση.

Κολλησες με αυτό που είχα γράψει για το βάρος φίλε, το κραμα είναι μυστικό , κ το όπλο σου δεν κάνει πολυ θόρυβο γιατί έχει 81 κάνες, θα στο πω τελευταία φορά, το ξερω το όπλο σου, εχω ρίξει ακριβώς το ίδιο

Back