Καραμπίνα 76 cm

Η λογική λέει να πάρω την sx σε 76αρα.... Το συναίσθημα λέει να πάρω αυτό που έχω απωθημένο, ένα αχρωμιωτο αμερικανικο...
Αρη...μονο εσυ μπορεις να το αποφασισεις αυτο...εμεις θα γραψουμε αλλες 25 σελιδες περιγαρφοντας το κοντο και το μακρυ του καθενος για να περναει η ωρα.

Παρολο που ειμαι SX4ακιας στη καρδια...θα λεγα βγαλε το απωθημενο σου συντροφε αλλιως θα το σκεφτεσαι για χρονια....drunk.

Η λογική λέει να πάρω την sx σε 76αρα.... Το συναίσθημα λέει να πάρω αυτό που έχω απωθημένο, ένα αχρωμιωτο αμερικανικο...
Οτι βασανιζει το μυαλο και την ψυχη μας πρεπει να το ικανοποιουμε στο μετρο του δυνατου εφοσον μπορουμε διοτι παντα θα μας συνοδευει η ασβεστη φωτια της επιθυμιας.Η ζωη ειναι μικρη και το λυτρο της καθημερινης μικροχαρας ειναι ευτυχια και στην εποχη μας εχουμε μεγαλη αναγκη απο αυτη.Προχωρα με βρισκεις συμφωνο.

Υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο φυσικα...παρε μια SX4 και ανοιξε της τον αυλο μεχρι να φυγει το χρωμιο...
Ασ πουμε 19.1-19.2 καπου κει...και στο τελος της ημερας στουμπωσε ολες τις τσιχλες μεσα και ριξε μια τελευταια ντουφεκια για να σου βγουνε τσιχλολουκανικα. Ετοιμα για την σχαρα bbq2

Υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο φυσικα...παρε μια SX4 και ανοιξε της τον αυλο μεχρι να φυγει το χρωμιο...
Ασ πουμε 19.1-19.2 καπου κει...και στο τελος της ημερας στουμπωσε ολες τις τσιχλες μεσα και ριξε μια τελευταια ντουφεκια για να σου βγουνε τσιχλολουκανικα. Ετοιμα για την σχαρα bbq2
Μαριε μεγαλη εφεση εχεις με το barbecue εισαι μηπως γεννημενος στην Αυστραλια;Με συγχωρεις αλλα εχω τον λογο μου που σε ερωτω.

Nικολα για αρκετα πιο συντομα εμαθα για την μαξους 2, θα δουμε... Η 1 οντως υπαρχει σε μεγαλο στοκ Ελλαδα αλλα μονο με 71 ποντους κ οχι με 76 που προσπαθησα να φερω εστω κ με παραγγελια... Αρνητικη ηταν η απαντηση της ιδιας της εταιριας δηλαδη...
Η Α5 δεν με γεμισε καθολου, ουτε στα χερια ουτε στο ριξιμο, δεν θα την επαιρνα...
Η V3 γιατι δεν σου αρεσε?
H A5 με κάλυψε απόλυτα στη κυνήγι φέτος . Αν ρίχνεις από 35 γρ κι πάνω πιστεύω δεν θα βρεθεί εύκολα κάποιο άλλο όπλο να την ξεπεράσει . Στα δράμια δεν ξεπέρασε καμία δίκη μου καραμπίνα ( κι έχω πολλές ) , στα 35 μέτρα την Duka montefeltro καινούργια , με 70 άρα κάνη , 70 Θαλάμη , 2 άστρα σταθερή . Καμία . Η Remi V3 έχει πολλή καλή κάνη , με πολύ καλό κύκλο στα 35 μέτρα . Με όλα τα φυσίγγια . Εγώ δεν τα βρήκα μαζί της από την άποψη πως δεν μπόρεσα ποτέ να την φέρω στα μέτρα μου . Με τπτ .

Φιλε ειμαι ασχετος με το θεμα οποταν δεν μπορεσα να σε βοηθησω
Ουτε και ολο το θεμα διαβασα
Αλλα αν με ρωτας
Ακολουθα την καρδια σου και οχι την λογικη
Εαν μετα νιωσεις οτι εκανες λαθος πολυ απλα το δινεις το οπλο
Αλλα δεν μετανιωνουμε τα λαθη που καναμε με την καρδια μας
Οσο οξυμωρο και αν ακουγετε νιωθουμε παντα οτι κατι πηραμε απο αυτα
Ετσι και αλλιως τα χεις στην πενα τα οπλα σου αν χρειαατει να το δωσεις επειδη δεν πηρες οτι εψαχνες
Αν κανεις αυτο που λεει η λογικη
Και νιωσεις μετα οτι εκανες λαθος
Θα μετανιωνεις που δεν εκανες την καυλα σου

Μια ζωη την εχουμε
Αλλα δυνατοτητα δεν εχουμε παντα
Κανε το γουστο σου αδερφε
Και λαθος να βγει
Η ρηση γουστο μου καπελο μου δεν βγηκε τυχαια

Εγω λεω να παρει μια 1100 και αν του αρεσει βαζει την κανη στη μ2 να χει δυο κανες να παιζει ετσι και αλιως για το βλητικο αποτελεσμα ενδιαφερετε θα χει και τα στανταρ μετρα κοντακιου την αισθηση και την αξιοπιστια εδω κανουνε τετιες μετατροπες παλικαρια με 20+ οπλα

Δεν είχα ποτέ Remington που προσωπικά μου αρέσει η v3, αλλά επειδή κατέχω 12 χρόνια πια την xlr5 σε ξύλινη έκδοση, είναι άψογη δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Ή μάλλον άντε ας πω ότι στο καθάρισμα έχει μουτζούρα...Για μένα το καλύτερο αυτογεμές απ αυτά που είχα μέχρι σήμερα. Τα θετικά να μην τα ξαναγράφω τα έχω γράψει δεκάδες φορές στα τοπικ περί όπλων...

Μεταχειρισμένο ψάξε για 1100 76 full σταθερό με 1 τρύπα αερίων στην κάνη (δεν ξέρω αν βγαίνει με 2) αν δεν σε πειράζει το βάρος.
Το ξέρω αυτό το όπλο.
Εξέτασέ το προσεκτικά πριν την αγορά για ραγίσματα ή επεμβάσεις
Έχε πάντα και εφεδρικό.
Θα σου περισσέψουν και χρήματα.
Σου εγγυώμαι για αυτό το όπλο.

Καινούργιο δεν ξέρω ... κάνε δοκιμές με όπλα γνωστών και αποφάσισε.

Μην περιμένεις βέβαια ότι θα κάνει θαύματα.
Αφού σε τρώει η τσέπη σου δώστα σε αυτό.
Σε καμμιά περίπτωση μην δώσεις πάνω από 400 ευρώ για όπλο σε τέλεια κατάσταση.

Last edited:
Δεν είχα ποτέ Remington που προσωπικά μου αρέσει η v3, αλλά επειδή κατέχω 12 χρόνια πια την xlr5 σε ξύλινη έκδοση, είναι άψογη δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Ή μάλλον άντε ας πω ότι στο καθάρισμα έχει μουτζούρα...Για μένα το καλύτερο αυτογεμές απ αυτά που είχα μέχρι σήμερα. Τα θετικά να μην τα ξαναγράφω τα έχω γράψει δεκάδες φορές στα τοπικ περί όπλων...
Εχω και εγω την χλρ και τωρα εψαχνα στο ιντερνετ και βρηκα μια στα 750 ευρω πραγματικα πανεμορφη με τα ξυλινα μερη και το ασημι στην βαση ..εγω εχω την πλαστικη :( Στα 750 ευρω 71 εκ και τετοια αποδοση ειναι φοβερη

Εχω και εγω την χλρ και τωρα εψαχνα στο ιντερνετ και βρηκα μια στα 750 ευρω πραγματικα πανεμορφη με τα ξυλινα μερη και το ασημι στην βαση ..εγω εχω την πλαστικη :( Στα 750 ευρω 71 εκ και τετοια αποδοση ειναι φοβερη
Αυτήν έχω 71 εκ με γκρι βάση.

Back