Καραμπίνα 76 cm

Αρη
Ζητησες καραμπινα μακρυα και εχουν γραφτει 12 σελιδες για παρτυ σου .love.
Να σε στειλω ενα βελγικο φρανκοτε 76 αρες κανες τσοκ 1-2 αυλο 18.3 να του ριξεις δυο 32 αρια και να κατεβασεις απο κει πανω κανα πτεροσαυρο;
Αλλα θα το καθαρισεις μετα γιατι ειναι αχρωμιωτο:)

Raffaelο Crio, τουρκικη καρυδια στα μετρα μου και καννη απο 870
Και αυτός ωραίος συνδυασμός είσαι λίγο ποιο ελαφρύς και ποιο φινετσατος από μένα
Παύλο άσχετα με αυτό έχω παρατηρήσει ότι η v3 είναι ένα κλικ βλητικα ποιο πάνω από την 1100 η να ήταν η ιδέα μου έτσι πάντως μου φάνηκε

Και αυτός ωραίος συνδυασμός είσαι λίγο ποιο ελαφρύς και ποιο φινετσατος από μένα
Παύλο άσχετα με αυτό έχω παρατηρήσει ότι η v3 είναι ένα κλικ βλητικα ποιο πάνω από την 1100 η να ήταν η ιδέα μου έτσι πάντως μου φάνηκε
Τι ακριβώς εννοείς με το βλητικα Τεό ;; μεγαλυτερα ποσοστα συγκέντρωσης ; διάτρηση ; ισοκατανομη ;

Εγώ παντως αν είχα Μ2 κ ήθελα αερίων σε 76 θα πηγαινα σε οπτιμα 2 κ θα εβαζα τα τσοκακια μου πανω , με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια, πολυ ωραια κανη η οπτιμα 2 κ φυσικά θα γινόταν κ οτι βελτίωση έπαιρνε , θα έψαχνα μια παραλλαγη καλάμι μεταχειρισμενη

Εγώ παντως αν είχα Μ2 κ ήθελα αερίων σε 76 θα πηγαινα σε οπτιμα 2 κ θα εβαζα τα τσοκακια μου πανω , με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια, πολυ ωραια κανη η οπτιμα 2 κ φυσικά θα γινόταν κ οτι βελτίωση έπαιρνε , θα έψαχνα μια παραλλαγη καλάμι μεταχειρισμενη
Και στους περίεργους καιρούς να τραβάς τα μαλλιά σου. Άστο Μήτσο, "been there, done that".

Eτσι είναι έχω και τις δυο

Σημαίνει ότι η ποιότητα πάσχει ένα τόσο δα..think.
Αν μιλάμε για ποιότητα ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ τότε συμφωνώ.Μακαρι σε όλα τα όπλα να κουνάνε μόνο η πάπια.Δεν είμαι φανατικός καμίας μάρκας δόξα το θεό αλλά χαίρομαι όταν ακούω μονο για πρόβληματα τετοιου τύπου.Υπαρχουν και χειρότερα.
Ας είμαστε ρεαλιστές και να ξεφύγουμε από το δικό μου όπλο είναι καλύτερο από το δικό σου.Οποιος θέλει "αψεγάδιαστο" όπλο δεν πάει σε αυτογεμες.Παει σε ένα καλό pose.

Αν μιλάμε για ποιότητα ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ τότε συμφωνώ.Μακαρι σε όλα τα όπλα να κουνάνε μόνο η πάπια.Δεν είμαι φανατικός καμίας μάρκας δόξα το θεό αλλά χαίρομαι όταν ακούω μονο για πρόβληματα τετοιου τύπου.Υπαρχουν και χειρότερα.
Ας είμαστε ρεαλιστές και να ξεφύγουμε από το δικό μου όπλο είναι καλύτερο από το δικό σου.Οποιος θέλει "αψεγάδιαστο" όπλο δεν πάει σε αυτογεμες.Παει σε ένα καλό pose.
Φίλε Λουκ ο Τόλης μίλησε για σύγκριση με αλλά όπλα στην ίδια τιμή και εγώ απάντησα.
Ρεαλιστής πιστεύω είμαι καθότι η SX4 (την έχω) και η Α350 (φίλου μου) που είναι στην ίδια τιμή όχι μόνο δεν υστερούν με την Μ2 comfort (την έχω) αλλά δεν κουνάει ούτε πάπια ούτε τίποτα.
Αυτο βλέπω όταν τα έχω μπροστά μου αυτό λέω.
εσένα μπορεί να μην σε πειράζει που κουνάει η πάπια αλλά εμένα με πειράζει και αυτό δεν θα αλλάξει. Έδωσα τα λεφτά μου και πήρα όπλο με «κουνιστή» πάπια. Και με πείραξε πιο πολύ όπου η Μ1 που είχα πάρει το ‘95 δεν είχε τέτοιο θέμα.
πιστεύω ότι η Μ2 είναι κακό όπλο;
Και βέβαια όχι!!! Την προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά επίσης προειδοποιώ για τα «κουνήματα της».

Φίλε Λουκ ο Τόλης μίλησε για σύγκριση με αλλά όπλα στην ίδια τιμή και εγώ απάντησα.
Ρεαλιστής πιστεύω είμαι καθότι η SX4 (την έχω) και η Α350 (φίλου μου) που είναι στην ίδια τιμή όχι μόνο δεν υστερούν με την Μ2 comfort (την έχω) αλλά δεν κουνάει ούτε πάπια ούτε τίποτα.
Αυτο βλέπω όταν τα έχω μπροστά μου αυτό λέω.
εσένα μπορεί να μην σε πειράζει που κουνάει η πάπια αλλά εμένα με πειράζει και αυτό δεν θα αλλάξει. Έδωσα τα λεφτά μου και πήρα όπλο με «κουνιστή» πάπια. Και με πείραξε πιο πολύ όπου η Μ1 που είχα πάρει το ‘95 δεν είχε τέτοιο θέμα.
πιστεύω ότι η Μ2 είναι κακό όπλο;
Και βέβαια όχι!!! Την προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά επίσης προειδοποιώ για τα «κουνήματα της».
Το μήνυμα δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα!Και εμένα με πειράζει που κουνάνε οι πάπιες σίγουρα.Απλα γενικά βλέπω μια κόντρα γενικά στο forum ποιος την έχει...καλύτερη την καραμπίνα!
Μπορεί παραδειγμα όπλο συναδέλφου να σημαδεύει ανατολή και να πηγαίνουν τα σκάγια δύση,να σπάνε σιδηρόδρομοι να του κόβεται στα 2 που λέει ο λόγος, αλλά αυτός θα βρει να πει για το benelli κλικ (λαθος χειρισμός).Η για την κουνιστή πάπια.
Η fabarm φημίζεται για τις εφαρμογές της.πολυ καλές λειανσεις σε ουρά κάνης κλείστρα σιδηροδρόμους κτλ ωραία όλα αυτά. αλλά ακούγονται και διάφορα προβληματα λειτουργικότητας!
Γι αυτό είπα στο παραπάνω μήνυμα μου ότι χαίρομαι να ακούω για τέτοια προβλήματα!
Τέλευταιο μήνυμα από εμένα off topic.

Το μήνυμα δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα!Και εμένα με πειράζει που κουνάνε οι πάπιες σίγουρα.Απλα γενικά βλέπω μια κόντρα γενικά στο forum ποιος την έχει...καλύτερη την καραμπίνα!
Μπορεί παραδειγμα όπλο συναδέλφου να σημαδεύει ανατολή και να πηγαίνουν τα σκάγια δύση,να σπάνε σιδηρόδρομοι να του κόβεται στα 2 που λέει ο λόγος, αλλά αυτός θα βρει να πει για το benelli κλικ (λαθος χειρισμός).Η για την κουνιστή πάπια.
Η fabarm φημίζεται για τις εφαρμογές της.πολυ καλές λειανσεις σε ουρά κάνης κλείστρα σιδηροδρόμους κτλ ωραία όλα αυτά. αλλά ακούγονται και διάφορα προβληματα λειτουργικότητας!
Γι αυτό είπα στο παραπάνω μήνυμα μου ότι χαίρομαι να ακούω για τέτοια προβλήματα!
Τέλευταιο μήνυμα από εμένα off topic.
Σωστά τα λες ;)

Maxus 2 θα έρθει σε δυο χρόνια από τώρα κι βλέπουμε .Το Maxus 1 θα παράγετε για 2 χρόνια ακομα κανονικά κι υπάρχουν και σε μαγαζιά και στην ΜΕΤΠΛΑΣΤ. Αν θέλεις σε πλαστικό , πιστεύω ότι μάρκα να διαλέξεις μην πας πάνω από 71 γιατί θα το χάνεις ....( εμπροσθοβαρές πολύ ). V3 χμ.,,,,ναι ...πολύ καλή κάνη . Ένα 10% καλυτερη από 1100-1187 . εγώ δεν τα βρήκα μαζί της κι έφυγε . A5 browning που κυνηγήσα φέτος πολύ ικανοποιημένος . Ανάμεσα σε maxus και Α5 μου έρχεται καλύτερα πάνω μου η Α5. Την Maxus gold black δεν την ντουφεκίσα να σου πω τι κάνει . Αύριο η μεθαύριο έρχεται η versa max κι όταν θα δοκιμάσω θα σου πω . Βέβαια αυτά είναι προσωπικές απόψεις Aris !
Nικολα για αρκετα πιο συντομα εμαθα για την μαξους 2, θα δουμε... Η 1 οντως υπαρχει σε μεγαλο στοκ Ελλαδα αλλα μονο με 71 ποντους κ οχι με 76 που προσπαθησα να φερω εστω κ με παραγγελια... Αρνητικη ηταν η απαντηση της ιδιας της εταιριας δηλαδη...
Η Α5 δεν με γεμισε καθολου, ουτε στα χερια ουτε στο ριξιμο, δεν θα την επαιρνα...
Η V3 γιατι δεν σου αρεσε?

@aris_kalamata πάντως με δώδεκα σελίδες, ή σε βοηθήσαμε και έχεις καταλήξει στην επιλογή ή σε μπερδέψαμε και πάμε για άλλες 12.
Ειμαι αναμεσα στο αν θα πρυτανεύσει η λογικη η το συναισθημα.... Κ επειδη ειναι το δευτερο οπλο, μαλλον θα νικησει το δευτερο...

Ειμαι αναμεσα στο αν θα πρυτανεύσει η λογικη η το συναισθημα.... Κ επειδη ειναι το δευτερο οπλο, μαλλον θα νικησει το δευτερο...
Φιλε σωστα το σκεπτεσαι διοτι το ομορφο και ευχαριστο συναισθημα ειναι η αρχη της ψυχικη μας υγειας .Τωρα αντιστοιχως εαν ριχνεις και βλεπεις δεν πεφτουν απο εκει ψηλα τοτε .........δεν θα ειμαι κοντα σου για να σε παρηγορησω.

Back