Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
"Αποφασίζομεν και διατάσσομεν"
Δεν με θυμώνει ο αποκλεισμός της άσκησης θήρας... Με θυμώνει ο αποκλεισμός μιας κοινωνικής ομάδας χωρίς απολύτως κανένα επιχείρημα.
Κατάντια...
Να μην σε θυμώνει Στέφανε απλά να είσαι έτοιμος εσύ και όλοι μας για τα χειρότερα
Αυτά τα περί κοινωνικής ομάδας ξέχασε τα
Είδες καμία ευαισθησία όταν βρίζουν νεκρούς κυνηγούς η όταν τους εύχονται να έχουν περισσότερα ατυχήματα ;
Μέχρι και για ατυχήματα στα σπίτια μας με θύματα τα παιδιά μας έχουν γράψει
Δεν μας βλέπουν σαν κοινωνική ομάδα με δικαιώματα μας βλέπουν σαν δολοφόνους η αντικυνηγετικη προπαγάνδα έχει πιάσει τόπο
Να είστε σίγουροι ότι όπως πάει στο μέλλον θα έχουμε και περισσότερες φασιστικές επιθέσεις εναντίον μας από δήθεν οικολογικά κινήματα όσο και αν αυτό ακούγεται σε ορισμένους σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Καλησπερα Αρχοντες ;)
Απο Δευτερα ανοιγει ολη η αγορα οπως το περμανατ η μπουκλα και η τρικολορε κομμωση μαζι με την επισκευη νυχοποδαρων
Εσυ κοροιδο που εκανες ονειρα εστω να περπατησεις λιγο κακοτραχαλο
να λασπωσεις λιγο γαλοτσα και να μυρισεις μπαρουτι
θα σε φαει το πεζοδρομιο η ασφαλτος και το κλαξον του βιαστικου δυσκοιλιου :confused::confused:

Να μην σε θυμώνει Στέφανε απλά να είσαι έτοιμος εσύ και όλοι μας για τα χειρότερα
Είδες καμία ευαισθησία όταν βρίζουν νεκρούς κυνηγούς η όταν τους εύχονται να έχουν περισσότερα ατυχήματα ;
Δεν μας βλέπουν σαν κοινωνική ομάδα με δικαιώματα μας βλέπουν σαν δολοφόνους η αντικυνηγετικη προπαγάνδα έχει πιάσει τόπο
Να είστε σίγουροι ότι όπως πάει στο μέλλον θα έχουμε και περισσότερες φασιστικές επιθέσεις εναντίον μας από δήθεν οικολογικά κινήματα όσο και αν αυτό ακούγεται σε ορισμένους σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας
Έχει είδη ξεκινήσει.

Και τρεχαμε και δωσαμε και καποια λεφτακια αλλα μας την έφεραν
Γιώργο νομίζω ότι δεν είχαν την απαραίτητη συμπαράσταση από όλους τους κυνηγούς και όχι την οικονομική. .......Εάν θυμάται κανείς πόσους ψήφους πήρανε σε σχέση με τις άδειες που βγαίναν τότε ?

Καλησπερα σε όλους.. :)
Μαυρα τα μαντατα για την σερενατα.. :mad:
Τους κερατάδες ρε γαμωτο.... :mad:
View attachment 21620
Κάποιος το είχε δει το έργο αρκετά χρόνια πριν.
Κάπου έχω φυλαγμενη και την κασέτα..
Ασπρο κ μπλε χρώμα..
την είχε δώσει ο Τσαγκανελιας σε έναν μπαρμπα μου...
Συλλεκτικό κομμάτι...
Την έβαζες στο κασετοφωνο να παιξει κ το μόνο που έλεγε συνέχεια ήταν:
ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ
ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ..
Χαχαχα κάτι ήταν κ αυτό...

Και το φασισμός δεν το λέω έτσι για να το πω έτσι αρχίζει
Βρίσκουν αυτούς που θέλουν να χτυπήσουν
Μετά τους τσουβαλιαζουν και λένε ότι αυτοί είναι λάθος και εμείς είμαστε οι σωστοί
Μετά περνάνε στην διαδικασία να τους εμφανίσουν σαν τέρατα
Και μετά στήνονται οι κρεμάλες και ανάβουν οι φωτιές

Το "τρένο" έχει από καιρό εκτροχιασθεί... Και έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας, είτε ατομικά, είτε συλλογικά... Η άσκηση θήρας είναι μια ευαίσθητη και εύκολα ευάλωτη δραστηριότητα.... Μπορεί να προκαλέσει έντονα και άκρως αντίθετα συναισθήματα, ανάλογα με τον τρόπο προβολής της. Η έλλειψη παιδείας, η ατζαμοσύνη, η άγνοια και πολλά ακόμα και από τις δύο πλευρές, μας έχει καταντήσει έρμαια...

Και κάτι άσχετο με την ώρα αυτή αλλά σχετικό γενικώς.
Πήγε σήμερα ένας φίλος μου που δουλεύει σε μεγάλο Νοσοκομείο και έκανε το εμβόλιο.Λοιπόν όσοι το κάνουν από υποχρέωση , Καλώς.Όσοι το κάνουν γιατί το πιστεύουν,Καλώς .Όσοι το κάνουν γιατί θέλουν να ξεφύγουν από μάσκα και κλείδωμα μάλλον κάνουν λάθος. ( Υ.Γ. εγώ τα έχω από μικρός κάνει σχεδόν όλα τα εμβόλια δεν είμαι κατα)

Το "τρένο" έχει από καιρό εκτροχιασθεί... Και έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας, είτε ατομικά, είτε συλλογικά... Η άσκηση θήρας είναι μια ευαίσθητη και εύκολα ευάλωτη δραστηριότητα.... Μπορεί να προκαλέσει έντονα και άκρως αντίθετα συναισθήματα, ανάλογα με τον τρόπο προβολής της. Η έλλειψη παιδείας, η ατζαμοσύνη, η άγνοια και πολλά ακόμα και από τις δύο πλευρές, μας έχει καταντήσει έρμαια...
Το ψάρι φίλε βρωμάει από το κεφάλι και όχι από την ουρά.Σε όλα τα κράτη του κόσμου δεν απαγορεύτηκε μόνο εδώ.Αλλα εδώ πόσα κεφάλια να κόψεις, όσα και να κόψεις βγαίνουν αλλά. Άμυρας, Χαρδαλιας ,Κυβερνώντες,πρόεδροι που μόνο ανακοινώσεις βγάζουν κάθε φορά γράφοντας τα ίδια.Ακκουσες την κυνηγετική ομοσπονδία της Κύπρου μια μέρα πριν το λοκ νταουν στη Κύπρο,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.Αλλα για να βγάλεις μια τέτοια ανακοίνωση πρέπει να σου κρέμονται καμπάνες όχι λαγο@ρα

Το ψάρι φίλε βρωμάει από το κεφάλι και όχι από την ουρά.Σε όλα τα κράτη του κόσμου δεν απαγορεύτηκε μόνο εδώ.Αλλα εδώ πόσα κεφάλια να κόψεις, όσα και να κόψεις βγαίνουν αλλά. Άμυρας, Χαρδαλιας ,Κυβερνώντες,πρόεδροι που μόνο ανακοινώσεις βγάζουν κάθε φορά γράφοντας τα ίδια.Ακκουσες την κυνηγετική ομοσπονδία της Κύπρου μια μέρα πριν το λοκ νταουν στη Κύπρο,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.Αλλα για να βγάλεις μια τέτοια ανακοίνωση πρέπει να σου κρέμονται καμπάνες όχι λαγο@ρα
Και όχι μόνο της Κύπρου... Και από άλλες ευρωπαϊκές και μη, χώρες που παρατηρώ, τα πράγματα είχαν μια εξέλιξη πολύ πιο λογική. Υπήρχε επιχειρηματολογία, και επικράτησε η κοινή λογική.
Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω και την καλύτερη οργάνωση καθώς και την άμεση κινητοποίηση των συλλογικων τους οργάνων...
Και εννοείται ότι το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι...

Δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα η εμπάθεια αρκετών πολιτικών για τον χώρο του κυνηγιού. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δείχνουν που πάνε τα πράγματα για τα επόμενα χρόνια. ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΆΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!
Πρέπει όμως να αναφέρω πως άκουσα με τα αυτιά μου , σήμερα τον Βελόπουλο στην Βουλή και τις δύο φορές που μίλησε να μας υποστηρίζει με σθένος, να τους κατηγορεί πως κάνουν λάθος που έχουν κλειστό ψαρεμα-κυνηγι, μέχρι που πρότεινε να επιστραφούν 150-200€ σε κάθε κυνηγό που έχει βγάλει άδεια. Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι οπαδός του αλλά αν είχαμε άμεσα εκλογές θα τον σταυρωνα.

Status
Not open for further replies.
Back