Kostas ContraDosi
Moderator
Έλα...λέγε πυρίτιδα που χρησιμοποίησες...Προχθές μόλις έγινε γνωστό η άρση της απαγόρευσης,πήρα λίγα φυσίγγια μαζί μου και έκανα ένα ωραίο απογευματινό...
View attachment 20707

Έλα...λέγε πυρίτιδα που χρησιμοποίησες...Προχθές μόλις έγινε γνωστό η άρση της απαγόρευσης,πήρα λίγα φυσίγγια μαζί μου και έκανα ένα ωραίο απογευματινό...
View attachment 20707
Σ ευχαριστώ Κώστα....έκανα χτες μια απόπειρα......αλλά την "έφαγα" όπως είπες πισώκολα και όταν τα πήρα χαμπάρι ήταν αργά!!! Δε πειράζει όμως σήμερα έχει δεύτερο γύρο!!!Με τον νοτιά κ τν αέρα όπως λέει κ πιο πάνω ο Νίκος γίνονται απρόσεκτα....λόγο του αέρα δν αντιλαμβάνονται την τυχόν κίνηση του κυνηγού στο καρτέρι επιδεί όλα τα αντικείμενα τριγύρω κουνιούνται (καλάμια,ψύλιθρα κτλ) και με δυνατό νοτιά οπως σήμερα δν κάθονται εύκολα στα νερά που δν έχουν βουρλιές για απόγωνο κ πετούν συνέχεια επιδή κυματίζουν τα νερά....επίσης πετούν παίζοντας μεταξύ τους χαμηλά στα νερά κ παιρνούν σε πολύ οφέλειμες απόστάσεις για τουφεκιά......μη σου περάσουν όμως με τν αέρα πισώκολλα γιατί τα πάει ο αέρας σαν σπουργίτια που τα παρασέρνει ο άνεμος.
Sipe φίλε!Έλα...λέγε πυρίτιδα που χρησιμοποίησες...![]()
Ωρε μανούλααα μου...κακιά συμφορά τα βρείκε....Sipe φίλε!
Τι άλλο;![]()
![]()
Βάλε φωτό να γουστάρουμε!!Μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι μαζί με ένα καλό φιλαράκι!
Ανέβασε το στο Vimeo αλλιώς στείλε το σε μένα. Δες πμ.Πως θα ανεβασω βιντεακι ρε παιδια μηπως να το στειλω σε καπιον με viber να το βαλει ετσι για το ποιντερ που κολυμπα οχι τπτ αλλο
Vasilli ευχαρηστω και παλι
Εχω και εγώ ένα με τον δικό μου με -1 πριν 2 χρόνια αλλά δεν τον ξανά πηγα για υδρόβια!Πως θα ανεβασω βιντεακι ρε παιδια μηπως να το στειλω σε καπιον με viber να το βαλει ετσι για το ποιντερ που κολυμπα οχι τπτ αλλο
Εγω τα πηγενω παντου τα σκυλια μου φιλε αλοι νομιζουν θα χαλασουν αλλος λεει θα φερμαρει φασσες μετα που να κατσει η φασσα ρε φιλε να την φερμαρει ο σκυλος! Τωρα που κρυωνει ο καιρος θα αναλαβει το λαμπΕχω και εγώ ένα με τον δικό μου με -1 πριν 2 χρόνια αλλά δεν τον ξανά πηγα για υδρόβια!
Μπράβο Δημήτρη, ωραία ποικιλία βλέπω!Δυνατο απογευματινο σήμερα, με νοτιαδουρα.... Πασουλες με τον φίλο kostand!
Μπράβο στα πιστόλια!!!!!Δυνατο απογευματινο σήμερα, με νοτιαδουρα.... Πασουλες με τον φίλο kostand!
Τα φαρμακοσατε παλι ρεΔυνατο απογευματινο σήμερα, με νοτιαδουρα.... Πασουλες με τον φίλο kostand!