Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχε κόσμο;Στα Μεσόγεια δεν είχε ούτε πολλούς κυνηγούς...

Όχι Τάσο, μόνο μερικούς μπεκατσάδες. Βέβαια τα μέρη αυτά είναι κυρίως για μπασίματα Οκτώβρη- Νοέμβρη, αλλά ας όψονται που δεν μπορούμε να πάμε αλλού...

Όχι Τάσο, μόνο μερικούς μπεκατσάδες. Βέβαια τα μέρη αυτά είναι κυρίως για μπασίματα Οκτώβρη- Νοέμβρη, αλλά ας όψονται που δεν μπορούμε να πάμε αλλού...
Η Αττική όπως έγινε πια γενικά μόνο στα μπασιματα αν κάτι γίνεται. Μετά εξαφανίζονται. Χάλασαν τα μέρη δεν κρατάνε πια πουλιά. Ας έδιναν να μπορούσαμε να πάμε έστω στη γειτονική περιφέρεια π.χ Βοιωτία αλλά να μου πεις από ολότελα...για τη βόλτα μια χαρά ειναι.

Καλημερα και απο εμενα. Πρωτη εξοδο με το 16αρι μου(θα γραψω εντυπωσεις στο cal.16) στο γνωστο μου μερος που πάντα εχει πουλια..
Ετσι και σημερα ειχε πολλα πουλια. Βεβαια, μονος, περοατητό, δεν κανεις και πολλα μπραγματα...
Παρολα αυτα, εκανα 6 στο χερι, και 3 σκοτωμενες /χαμενες μεσα στα αμπελια:mad: Καλα ηταν, εκανα την βολτα μου :)

Last edited:
Καλημέρα στα παιδιά, πήγαμε ανατολική Αττική συκαμινο σε ένα μέρος που ξερουμε κ κρατάει τσίχλες να κάνουμε ένα περπατητο. Πουλιά είχε αλλά από την μία ή τρομερή υγρασία από την άλλη το δίμηνο απραγιας συν το ότι τα μπασι ατα ήταν υποτονικό το κλαμπανι πήγε σύννεφο! Να τα λέμε κ αυτά. 2 πουλιά με μια ζώνη φυσίγγια είναι για κλάματα! Τουλάχιστον πήραμε τον αέρα μας!

Καλημέρα συνάδελφοι από κ.Ευβοια μαύρα χάλια το πρωί είδα δύο τσίχλες τουφεκιές πολύ λίγες δεν ακούστηκε ούτε από Καθενους στο περπατητο έφυγαν κάποια πουλιά αλλά απογοητευτικά λίγα.

Καλημέρα από Καπανδρίτι μεριά 1 τσίχλα και αυτή χαμένη στο καθαρό καθώς τη σήκωσε μια παρέα ερχόμενοι από την αντίθετη κατεύθυνση.Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο για την Αττική καθώς το ιδιο έργο το ειχα ξαναδεί τον Οκτώβρη.

Καλημέρα συνάδελφοι από κ.Ευβοια μαύρα χάλια το πρωί είδα δύο τσίχλες τουφεκιές πολύ λίγες δεν ακούστηκε ούτε από Καθενους στο περπατητο έφυγαν κάποια πουλιά αλλά απογοητευτικά λίγα.
Άλλη εικονα είδα εγώ χθες. Δεν έχει παντού δυστυχώς. Στα ελατα σήμερα λιγότερες από ποτέ οι κυργιαρες. Στον Ιερεμία τουφεκιές επεσαν αρκετες. Πιο πάνω λίγα πράματα. 4 βγήκαν και τις πηρα με μονές τουφεκιές και τις 4. Ο κουμπάρος 1 πηρε. Δεν έχει καμία σημασία τι πηραμε. Μόνο που πήγα εκεί πανω ξεγνοιαστος ηταν υπέροχο. Μας είχαν κόψει την ανάσα τα λαμόγια τόσο καιρο.

Άλλη εικονα είδα εγώ χθες. Δεν έχει παντού δυστυχώς. Στα ελατα σήμερα λιγότερες από ποτέ οι κυργιαρες. Στον Ιερεμία τουφεκιές επεσαν αρκετες. Πιο πάνω λίγα πράματα. 4 βγήκαν και τις πηρα με μονές τουφεκιές και τις 4. Ο κουμπάρος 1 πηρε. Δεν έχει καμία σημασία τι πηραμε. Μόνο που πήγα εκεί πανω ξεγνοιαστος ηταν υπέροχο. Μας είχαν κόψει την ανάσα τα λαμόγια τόσο καιρο.
Βαράτε γιατί χανόμαστε.

Καλημέρα στα παιδιά, πήγαμε ανατολική Αττική συκαμινο σε ένα μέρος που ξερουμε κ κρατάει τσίχλες να κάνουμε ένα περπατητο. Πουλιά είχε αλλά από την μία ή τρομερή υγρασία από την άλλη το δίμηνο απραγιας συν το ότι τα μπασι ατα ήταν υποτονικό το κλαμπανι πήγε σύννεφο! Να τα λέμε κ αυτά. 2 πουλιά με μια ζώνη φυσίγγια είναι για κλάματα! Τουλάχιστον πήραμε τον αέρα μας!
Γαμησε τα μια απο τα ιδια... εξόρμηση σε Ξηρονομη...ειχε κατι λιγα αλλα για μοναχικο περπατητο δεν ειχε αρκετα πουλια... πήγε και το κλαμπανι συννεφο...10 φυσιγγια μια τσίχλα...ε τα μαζεψα και εφυγα δε γαμιεται!!! .hunter....Στην περιοχη δεν ειχε ουτε ψυχη...
Υγρασια και ιδρωνες ακομα και με ενα φλισακι..
Μαλλον θα αφοσιωθω στα γουρουνακια που ειναι και σιγουρακι μου φαινεται!!!!ffff

Τελος 5αρω περπατητο στα μεσογεια ειδαμε 60 με 70 πουλια ολα μεσα στα πυκνα, απο λιγα στο καθε πουρναρι η σκοινο και πολλες φορες να μην βγαινη τιποτα απολογισμος 19 στον ντουρα με πολλη πολλη χιλιομετρο σπασαμε τα ποδια μας και να ειμαστε ευχαριστοιμενοι με την συγκομηδη, δυσκολα θα αλλαξει κατι στο νομο χωρις να εχει κρατηση πουλια απο τα μπασιματα του οκτωβρη που δεν εγιναν ευχομε να βγου με το συντομοτερο εκτος αττικης.

Γαμησε τα μια απο τα ιδια... εξόρμηση σε Ξηρονομη...ειχε κατι λιγα αλλα για μοναχικο περπατητο δεν ειχε αρκετα πουλια... πήγε και το κλαμπανι συννεφο...10 φυσιγγια μια τσίχλα...ε τα μαζεψα και εφυγα δε γαμιεται!!! .hunter....Στην περιοχη δεν ειχε ουτε ψυχη...
Υγρασια και ιδρωνες ακομα και με ενα φλισακι..
Μαλλον θα αφοσιωθω στα γουρουνακια που ειναι και σιγουρακι μου φαινεται!!!!ffff
Στέφανε, πως πηγές Ξηρονομή; Δεν είναι Αττική. Έχω λάθος;

Status
Not open for further replies.
Back