Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Nαι γιατι ο Τασος εκει που ειναι κανει κατι κηδειες στις τσιχλες...Λαθος αναγνωση Παναγιωτη.
Δηλαδή εάν επιτρεπόταν το κυνήγι αλλά οι πληροφορίες σου ήταν ότι δεν έχει πουλιά ,δεν θα πήγαινες ; Τώρα τι γίνεται στους κυνηγετικούς παραδείσους της βόρειας Ελλάδας μόνο ακούστα έχω.

Δηλαδή εάν επιτρεπόταν το κυνήγι αλλά οι πληροφορίες σου ήταν ότι δεν έχει πουλιά ,δεν θα πήγαινες ; Τώρα τι γίνεται στους κυνηγετικούς παραδείσους της βόρειας Ελλάδας μόνο ακούστα έχω.
Μωρε αμα επιτρεποταν σημερα,θα εφευγα με σκηνη και θα γυρναγα του χρονου χωρις πληροφοριες.
Ο Τασος ειπε οτι αφου ημαστε καταδικασμενοι καλυτερα που δεν γινεται της κακομοιρας απο θηραματα
γιατι θα μας στραβωνανε τα σαγονια απο τα εγκεφαλικα,οχι ομως οτι την περναμε και ζαχαρη τωρα!!

Μωρε αμα επιτρεποταν σημερα,θα εφευγα με σκηνη και θα γυρναγα του χρονου χωρις πληροφοριες.
Ο Τασος ειπε οτι αφου ημαστε καταδικασμενοι καλυτερα που δεν γινεται της κακομοιρας απο θηραματα
γιατι θα μας στραβωνανε τα σαγονια απο τα εγκεφαλικα,οχι ομως οτι την περναμε και ζαχαρη τωρα!!
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε ΟΚ!!!

Μπα, όσοι μένουν στην Αθήνα ξέρουν από ελάχιστα πουλιά ο σκοπός πάντα ηταν να βρεθείς στον κυνηγοτοπο με τη παρέα .Ο απολογισμός λίγη σημασία έχει.Χανεται μια κυνηγετική χρονιά από τη ζωή μας δυστυχώς.
Παναγιωτη περισσότερα η λιγότερα δεν έχει σημασία αρκεί να μπορουμε να ρίχνουμε καμμια τουφεκια...
Και μην νομιζεις πως εδώ περα τρέχουν οι τσίχλες από τα..μπατζάκια μας τα τελευταία χρόνια..
Απλώς έχουμε το μεγάλο πλεονεκτημα να είμαστε στον κυνηγοτοπο σε χρόνο...ρεκορ...

Αυτό ακριβώς...

View attachment 20393

χθες βγήκαμε για "ξεμούδιασμα" καμιά ωρίτσα .

πέρυσι , που όπως θυμόμαστε όλοι ήταν μία κακή χρονιά , στο ρεματάκι που κοιτάει η Βίρνα ( και ο γιόκας μου ) γινόταν ο κακός χαμός από πουλιά και το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσες να τα καλλιάσεις γιατί πεταγόντουσαν πολύ μακρυά.

Φέτος σηκωθήκαν 6 πουλιά σε μία ώρα περπάτημα. Κάτι λέει αυτό δεν νομίζετε ???

Το δε "κερασάκι" στην τούρτα ήταν , ότι γυρνώντας πίσω με το αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο στην άσφαλτο , περίπου 10 λεπτά από μεγάλο χωριό , είδα μία παρέα από 7 άτομα με τα όπλα τους και τα σκυλιά τους κανονικότατα να κάνουν περπατητό σαν να μην τρέχει τίποτα.

Από την μιά τους ζήλεψα να πω την μαύρη αλήθεια , από την άλλη δεν ήξερα τι να πω στον γιό μου που με ρώτησε ,

- Πατέρα , αυτοί γιατί κυνηγάνε ?
Και οι εφτά ήταν ..... υπέροχοι.

Εδώ πάω μόνος μου και πάλι φοβάμαι.
Ο φόβος φυλάει τα έρημα!!!! Αν δεν έχεις την αίσθηση του φόβου ενώ κρατάς οπλο , όχι για εσένα αλλά για τους άλλους , έχεις θέμα πιστεύω. Ένας συνάδελφος έβγαλε άδεια πρόπερσι και φαγώθηκε να τον βάλουμε στην παρεα. Πέρασε από τεστ σε τρία περπατητα με εμένα μόνο και απέτυχε παταγωδώς. Μας θύμωσε κιόλας αλλά καλύτερα από το να σκαγιαζε εμας η κάποιον ασχετο.

Τα κορίτσια σήμερα περισσότερα από ποτέ φέτος, άρχισαν να περνάνε από τις 17:15 και έως τις 17:40 είχαν καλή κυκλοφορία και κυρίως ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή πέταγαν σχετικά ψηλά και όχι ίσα με τον ώμο.

Θα αποκτήσουμε ανώμαλα βίτσια φέτος με αυτήν την κατάσταση...

Εδω παιδες....θηραματα δεν εχει....δυο ωρες βολτα στο βουνο χωρις οπλο....τσιχλα για να δεις....θελει και ταμα
στην Παναγιά....φασσες ουτε μια δεν ειδα....εχει κουρουνες....κισσες...και που και που βλεπεις και κανα κοτσυφα
ντοπιαρη που ειναι σαν κισσα μεγαλος...τιποτα αλλο.

Εδώ στα χαμηλά και παραθαλάσσια στη σημερινή βόλτα για προπόνηση σκύλου, οι τσίχλες είναι πολύ λιγότερες, σε σχέση με άλλες χρονιές τέτοια περίοδο, αλλά λίγο περισσότερες από ότι πριν μια εβδομάδα...

Ανά 10-12 μέρες πάμε βόλτα το εξαμηνητικο πανιελακι του φίλου, σήμερα ήταν η τρίτη φορά αυτό το μήνα, καλώς καλύτερα τα πράγματα, σε πυκνά κομματάκια.
Το σκυλάκι με έχει ξετρελανει, με βλέπει για τρίτη φορά, αλλά μου δείχνει τόσο αγάπη και τόσο τρέλα όταν με βλέπει....κατουριεμαι πάνω μου σα χαζομπαμπας όταν το βλέπω και μου κάνει χαδακια. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό με άλλο σκυλί και μάλιστα πρακτικά άγνωστο τελείως. Έκανε εντύπωση και στο φίλο μου!!
Κρίμα να μην επιτρέπεται το κυνήγι να το ξεκιναγαμε, πολύ ενέργεια και άψογα μορφολογικά χαρακτηριστικά. Το έχω αγαπήσει.

Ανά 10-12 μέρες πάμε βόλτα το εξαμηνητικο πανιελακι του φίλου, σήμερα ήταν η τρίτη φορά αυτό το μήνα, καλώς καλύτερα τα πράγματα, σε πυκνά κομματάκια.
Το σκυλάκι με έχει ξετρελανει, με βλέπει για τρίτη φορά, αλλά μου δείχνει τόσο αγάπη και τόσο τρέλα όταν με βλέπει....κατουριεμαι πάνω μου σα χαζομπαμπας όταν το βλέπω και μου κάνει χαδακια. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό με άλλο σκυλί και μάλιστα πρακτικά άγνωστο τελείως. Έκανε εντύπωση και στο φίλο μου!!
Κρίμα να μην επιτρέπεται το κυνήγι να το ξεκιναγαμε, πολύ ενέργεια και άψογα μορφολογικά χαρακτηριστικά. Το έχω αγαπήσει.
Θηλυκό ή αρσενικό είναι; :)

Είναι μικρούλης, μην τον τρέχετε πάνω από μία ώρα!!!
... έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι σκύλο! ή σου βγήκε το πατρικό ένστικτο!!! :)
Τρελαίνομαι για τα σκυλιά... Τις γάτες δεν τις πάω μία (σόρρυ Τάσο Άλεξ .yelling. )
Με χίλια θα ήθελα σκυλάκι, δυστυχώς δεν έχω χρόνο καθόλου. Στο μυαλό μου το έχω πάντως πάντοτε, κάποτε θα το υλοποιήσω και αυτό... Ιδανικά έναν ποϊντερά με τετράγωνη κεφάλα.....love.

Τρελαίνομαι για τα σκυλιά... Τις γάτες δεν τις πάω μία (σόρρυ Τάσο Άλεξ .yelling. )
Με χίλια θα ήθελα σκυλάκι, δυστυχώς δεν έχω χρόνο καθόλου. Στο μυαλό μου το έχω πάντως πάντοτε, κάποτε θα το υλοποιήσω και αυτό... Ιδανικά έναν ποϊντερά με τετράγωνη κεφάλα.....love.
Και πολύ σωστά το σκέφτεσαι..! σκυλάκι σημαίνει ευθύνες, υποχρεώσεις και οπωσδήποτε απαιτεί να του αφιερώνεις χρόνο...

Αμ εσυ δεν θες ποιντερ καρχαρία σφυροκεφαλο θες.... .sarcastic.

Ο φόβος φυλάει τα έρημα!!!! Αν δεν έχεις την αίσθηση του φόβου ενώ κρατάς οπλο , όχι για εσένα αλλά για τους άλλους , έχεις θέμα πιστεύω. Ένας συνάδελφος έβγαλε άδεια πρόπερσι και φαγώθηκε να τον βάλουμε στην παρεα. Πέρασε από τεστ σε τρία περπατητα με εμένα μόνο και απέτυχε παταγωδώς. Μας θύμωσε κιόλας αλλά καλύτερα από το να σκαγιαζε εμας η κάποιον ασχετο.
Μόνος Καρτεράτος και ξάγναντα!

Status
Not open for further replies.
Back