Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα ανεβάσει σε λίγο ο Άλεξ37
Μοσχαράκι Βουργουνδιας οστραγκον με γλυκοπατατες σβησμένο με χυμό πορτοκάλι γαρνιτούρα ψητων λαχανικών και σάλτσα από σύκο και θα μας δώσει τα μυαλά στα χέρια
Τη διάολο;;;
Τον Ε.Bodrini αδελφό έχει;;; :p :p

Μόλις επέστρεψα από ατομική άθληση στην ύπαιθρο (6 - πεζοπορία), μιας και αύριο θα μας μαντρώσουν πλήρως.
Έκανα 11,5 χλμ ζήτημα να ήρθα σε οπτική ή ακουστική επαφή με 6 τσίχλες, περνώντας απ' όλα τα κλασικά σημεία που κάνω περπατητο κάθε χρόνο.
Τελικά δεν ξέρω τι είναι πιο λυπηρό, ότι μας έκλεισε ο Χαρδαλιάς ή ότι εάν επιτρεπόταν τα όπλα θα ήταν διακοσμητικά αξεσουάρ φέτος!
Αν εισαι αλεξπολη θα σε στειλω σε καρτερι μονο για σενα φιλε να μη προλαβενεις να γεμιζεις ουαν μα το καλο ανοιξουν τηλεφωνικα ομως γτ παθενω κραμπα στα δαχτυλα

Chuck φίλε.Μου φαίνεται το ονειρεύεσαι όταν θα αρχίσει η Εθνική..sarcastic.View attachment 18765
Φίλε γράφω γρήγορα το ξέρω...δν είδα τη πάτησα γιατί έχω κ υποχρεώσεις ταυτόχρονα σε messenger κ viber...:cool:.big smile...θα μου χρειαστεί το Jack Daniels..... .sarcastic.

Θα ανεβάσει σε λίγο ο Άλεξ37
Μοσχαράκι Βουργουνδιας οστραγκον με γλυκοπατατες σβησμένο με χυμό πορτοκάλι γαρνιτούρα ψητων λαχανικών και σάλτσα από σύκο και θα μας δώσει τα μυαλά στα χέρια
Δυστυχως ο Αλεξ πεταχτηκε μεχρι τον κουμπαρο του οπου βρεθηκε με αλλα 6 πιστολια
στελνοντας sms 4.Το μενου ειχε χωριατικα λουκανικα και παστο με αυγα συνοδεια
βερνικια αυτοκινητου και διαλυτικα.drunk.

Δυστυχως ο Αλεξ πεταχτηκε μεχρι τον κουμπαρο του οπου βρεθηκε με αλλα 6 πιστολια
Αν δεν υπερβάλλεις σβήσε το moderator και γράψε terminator .yel.

πολύ πίνεις τελευταία!

Αν δεν υπερβάλλεις σβήσε το moderator και γράψε terminator .yel.
πολύ πίνεις τελευταία!
Τι να σας πω ρε παιδες....Διαφανα ηταν ολα.Μετα απο 2 ωρες που να θυμαμαι.
Γιωργο με 4 ταττουαζτηδες και 2 πιρσαδες τι θες να γινει?Χιροσιμα αγαπη μου....

Τι να σας πω ρε παιδες....Διαφανα ηταν ολα.Μετα απο 2 ωρες που να θυμαμαι.
Γιωργο με 4 ταττουαζτηδες και 2 πιρσαδες τι θες να γινει?Χιροσιμα αγαπη μου....
Μην ξυπνήσεις καμία μέρα και έχεις τατουάζ καμία φασσα γύρω από το μάτι όπως στο hangover πρόσεξε με τις παρέες που κάνεις και αυτά που πίνεται :cool:

Status
Not open for further replies.
Back