Μόνο που τότε ξέραμε πότε θα απολυθούμε...Καλημέραααα σας το ότι θα μετραγα τις μέρες λες κ είμαι φαντάρος είναι κάτι που δεν το περίμενα.
Παναγιώτη σου έχω ευχάριστα, σε ευθεία είσαι μόνο 13,7 από το καρτέρι σουΘα ξεκινήσω λαγούμι από το σπιτι-φυλακη μέχρι το καρτέρι, μόνο 22 χιλιομετρακια είναι.
Ζήτω η ελευθερίαΠαναγιώτη σου έχω ευχάριστα, σε ευθεία είσαι μόνο 13,7 από το καρτέρι σου
Αν ξεκινήσεις άμεσα, μπορεί και να είσαι μόνος σου στα μπασίματα του 2021
![]()
και μην ανεβαινεται σε μηχανακι γιατι θα σας γραψει η τροχαια για υπερβαρο φορτιοΨάξτε βρείτε κανά βενζινάδικο, να ζυγιστούμε σε καμιά πλάστιγγα λέω γω...![]()
![]()
Καλημέραααα σας το ότι θα μετραγα τις μέρες λες κ είμαι φαντάρος είναι κάτι που δεν το περίμενα.
Άστο.Το σκέφτηκα και εγώ το λαγούμι για φασσα αλλά με πρόχειρους υπολογισμούς όταν τελειώσω θα'χει βγει το εμβόλιο για την φαλακραΘα ξεκινήσω λαγούμι από το σπιτι-φυλακη μέχρι το καρτέρι, μόνο 22 χιλιομετρακια είναι.
Είσαι πολύ πίσω εσύ φιλαράκι.και μην ανεβαινεται σε μηχανακι γιατι θα σας γραψει η τροχαια για υπερβαρο φορτιο
Αυτες οι "αγριογατες" το πολυ πολυ να μας κανουν καμια γρατζουνια..οι αλλες αγριογατες ειναι που εχουνε το διαολο μεσα τους........Οι μόνες 《αγριό》γατες που μας έμειναν.. @Alex37.
Υ.Γ @tasos hunter για εσένα φίλε η φώτο.View attachment 18529