Ωχ φιλε τί μας εκανες τωρα...καλύτερα να μην ελεγες τίποταΚαλημέρα στην παρέα χθες είδα δύο μπεκάτσες νωρίς δεν είναι από τωρα???

Ωχ φιλε τί μας εκανες τωρα...καλύτερα να μην ελεγες τίποταΚαλημέρα στην παρέα χθες είδα δύο μπεκάτσες νωρίς δεν είναι από τωρα???
Λογικά στα βορειότερα μπορεί να αρχίσει να σκάει μύτη και από καμίαΠεριοχή;
Εγώ είδα μια, στην κατάψυξη, και λέω τι μαλάκας είμαι που δεν την έχω φάει ακόμαΚαλημέρα στην παρέα χθες είδα δύο μπεκάτσες νωρίς δεν είναι από τωρα???
ΑρταΠεριοχή;
Είσαι σίγουρος ρε Παναγιώτη; Μου φαίνεται αδιανόητο....Αρτα
Ναι φίλε μου συγουροτατος μου φάνηκε και εμένα περίεργοΕίσαι σίγουρος ρε Παναγιώτη; Μου φαίνεται αδιανόητο....
Τι νωρίς οι πρώτες πρέπει να έχουν φτάσει κιόλας Αφρική.Καλημέρα στην παρέα χθες είδα δύο μπεκάτσες νωρίς δεν είναι από τωρα???
Εγώ φίλε μου πίστευα ότι μέσα Οκτωβρίου έρχονται για αυτό μου φαίνεται περίεργο σαν ποιο παλιοί που είστε κάτι θα ξέρετε!!!!Τι νωρίς οι πρώτες πρέπει να έχουν φτάσει κιόλας Αφρική.
ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΟΥ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ ΕΣΗΗΗΗΤι νωρίς οι πρώτες πρέπει να έχουν φτάσει κιόλας Αφρική.
Πολύ νωρίς ,όχι απλά νωρίς είναι Παναγιώτη ,για να δούμε τη συνέχεια και τι επιφυλάσσει ο καιρός.Καλημέρα στην παρέα χθες είδα δύο μπεκάτσες νωρίς δεν είναι από τωρα???
Μήτσο άλλο σε σας Στην Άρτα τις καλές εποχές άρχιζαν από τα μισά του άλλου μήνα και αυτό στα ψηλά .Μια χαρά είναι... Δεν είναι νωρίς.![]()
Μιπως και έχει πουλια φετοςΠολύ νωρίς ,όχι απλά νωρίς είναι Παναγιώτη ,για να δούμε τη συνέχεια και τι επιφυλάσσει ο καιρός.
Ο Άγγελος Τ. αν θυμάμαι καλά....Πέρυσι 10/10 θηρευτηκε κυρία στην περιοχη μάς!![]()
Τα ξαδέρφια μου!Ο Άγγελος Τ. αν θυμάμαι καλά....![]()
Οι Άρηδες....Τα ξαδέρφια μου!![]()