Εκατό πουλιά λίγα ? ΕΔΩ στην Αττική άμα δεις εκατο πουλιά σε παντρευουν στην Μητροπολη
Τουλάχιστον να πηραν πισω τα κυπελάκια ....8.50 ηδη ολα τα πορτοκαλι μπλουζακια ηταν Παλαιά Φώκαια σε καρεκλες με φρεντο!!
Αν τρωγαμε χελιδονια (αυτα τα μεγαλύτερα λιγο που δε θυμαμαι πως τα αποκαλουν), θα ειχαμε φτιαξει δυο κατσαρολες σημερα!
Τουφεκιες ακουστηκαν απο τις πλαγιες και τα υψωματα, απο τους ορτυκαδες...
Επιβεβαιώνω....8.50 ηδη ολα τα πορτοκαλι μπλουζακια ηταν Παλαιά Φώκαια σε καρεκλες με φρεντο!!
Αν τρωγαμε χελιδονια (αυτα τα μεγαλύτερα λιγο που δε θυμαμαι πως τα αποκαλουν), θα ειχαμε φτιαξει δυο κατσαρολες σημερα!
Τουφεκιες ακουστηκαν απο τις πλαγιες και τα υψωματα, απο τους ορτυκαδες...
Μπράβο κωστη!Νότια Ηλεία σήμερα από τις 08:30 στο καρτέρι αρκετά τρυγόνια....17+ εκτός βελινεκούς σε κοπαδάκια από 3 ως 12 πουλιά...πολλές οι τουφεκιές πέριξ...τα πουλιά σπαστά κ πέφταν στα θερισμένα μανιωδώς.
Εμένα ένα μου πέρασε οριακά από το καρτέρι μου, τραβέρσα περίπου 45+m και δν δίστασα να του την ανάψω...το πήρα με την 3η τουφεκιά στου διαόλου τη μάνα.....απόρισα κι εγώ πως έπεσε στουπί...
View attachment 16239
Φυσίγγι ιδιογόμωση GP 33gr No7
Έπειτα πήγα περπατητό σε δέντρα, σημεία pit stop για ξεκούραση κ σήκωσα 1 το οποίο έφυγε τραυματισμένο.![]()
Σε άλλο σημείο σήκωσα 4 σε μια βελανιδιά αλλά δν μπάζωνται με τίποτα.
Εντελώς ανύσηχα...τα ξανά σήκωσα πάλι πιο πέρα αλλά από 4 τελικά σηκώθεικαν 6...αυτά από μ'ένα...
Παικτουρα μου! Πήρες μπροστά! Κάτω πήγες?Νότια Ηλεία σήμερα από τις 08:30 στο καρτέρι αρκετά τρυγόνια....17+ εκτός βελινεκούς σε κοπαδάκια από 3 ως 12 πουλιά...πολλές οι τουφεκιές πέριξ...τα πουλιά σπαστά κ πέφταν στα θερισμένα μανιωδώς.
Εμένα ένα μου πέρασε οριακά από το καρτέρι μου, τραβέρσα περίπου 45+m και δν δίστασα να του την ανάψω...το πήρα με την 3η τουφεκιά στου διαόλου τη μάνα.....απόρισα κι εγώ πως έπεσε στουπί...
View attachment 16239
Έπειτα πήγα περπατητό σε δέντρα, σημεία pit stop για ξεκούραση κ σήκωσα 1 το οποίο έφυγε τραυματισμένο.![]()
Εντελώς ανύσηχα...τα ξανά σήκωσα πάλι πιο πέρα αλλά από 4 τελικά σηκώθεικαν 6...αυτά από μ'ένα...
Όχι Κώστα.Παικτουρα μου! Πήρες μπροστά! Κάτω πήγες?
Το νου σας από αύριο-μεθ'αύριο εσείς εκεί κάτω....Εδω Μεσσηνία παντως τιποτα, δεν βλεπεις τρυγονι
πουθενα στον οριζοντα να πεταει...
και σπανια να ακουσεις τουφεκιά να πέσει, το απολυτον μηδεν που λεμε.
Αλλη μια χρονια απογοητευσης για το ομορφο αυτο θηραμα.
Και του χρονου παντως να ειμαστε καλα να το ξανα κυνηγησουμε.
Μπραβο φίλε!! Χάρηκα γιατί ήταν κρίμα φέτος που δεν είχες βαρέσει. Και του χρόνου να είσαι καλά!Νότια Ηλεία σήμερα από τις 08:30 στο καρτέρι αρκετά τρυγόνια....17+ εκτός βελινεκούς σε κοπαδάκια από 3 ως 12 πουλιά...πολλές οι τουφεκιές πέριξ...τα πουλιά σπαστά κ πέφταν στα θερισμένα μανιωδώς.
View attachment 16239
Ευχαριστώ Βασίλη...δν σκάω ρε φίλε όμως.Μπραβο φίλε!! Χάρηκα γιατί ήταν κρίμα φέτος που δεν είχες βαρέσει. Και του χρόνου να είσαι καλά!