Ωραία φωτογραφία παίκτη, μπράβο.![]()
Ο καλύτερος καφές... Καλημέρες!!!
Ωραία φωτογραφία παίκτη, μπράβο.![]()
Ότι καλύτερο, έχει δεν έχει πολλά πουλιά, μπράβο Σπύρο.Αν κ ξεκινήσαμε καλά στο ξεκλαρωμα κ ελπίζαμε για ένα μπασιμο έστω κ την τελευταία μέρα των διακοπών, με την ελπίδα μείναμε...
Έστω κ έτσι ωραία ήταν.
Το πρωί κυνήγι κ καπάκι μπάνιο..
View attachment 15985View attachment 15986
Λιγα τα πουλια, πολλα τα τουφεκια...Και εγω την προτιμώ την λυση του Χαρακα-Λεγραινων, αλλα ρε γαμωτο γινεται λαικο προσκυνημα...ακυρη μερα να πας, που δε προβλέπεται περασμα, θα βρεις λαο....Συμφωνώ σε αυτό, αλλά το κακό είναι ότι είναι λίγα και τα πουλιά των περασμάτων τόσο στην Αττική στις κλασσικές περιοχές π.χ Λεγρενα κλπ αλλά ακόμα και στη Μάνη!
Ακόμα και στον τίτλο του βίντεο προχειρότητα...
Σήμερα πραγματικά ήταν μια εντελώς διαφορετική μέρα ρε φίλε.....Καλά που πηγές με τόν Κώστα και τον αριστο για να δεις όλα αυτά( για καφεδάκι στον κόμβο τους πηγές?
)
Άμα δουλευεις σε μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο και έχεις αποκλειστικότητα, τρέχεις να προλάβεις να βγάλεις την είδηση μην στην κλέψουν και γίνονται και λάθη... Να λέμε τα πράγματα ως έχουν... Μην είμαστε άδικοι...Ακόμα και στον τίτλο του βίντεο προχειρότητα...
Ευχαριστώ πολύ Μητσάρα!Πίνακας.......... Μπράβο.
Ευχαριστώ πολύ ΜπιλάραΩραία φωτογραφία παίκτη, μπράβο.
Ωραίος Νίκο και ωραίο όπλο!![]()
Δεν είμαι ο Δημήτρης.....Ωραίος Δημήτρη και ωραίο όπλο!
Από μεθαύριο περιμένουμε φώτο στο άλλο τόπικ με τα πουλιά με τις πλατιές μύτες.
Για εσένα πήγαινε Νίκο,αλλά μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω και εγώΔεν είμαι ο Δημήτρης.....![]()
Χαχαχα όλα καλά συνάδελφε... Μακάρι να μας κάνουν το χατίρι μεθαύριο τα πουλιά με τις πλατιές μύτες και θα τα πούμε στο ανάλογο τόπικ...Για εσένα πήγαινε Νίκο,αλλά μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω και εγώ.
Φτου φτου κρεμμύδια εεε σκόρδα.Χαχαχα όλα καλά συνάδελφε... Μακάρι να μας κάνουν το χατίρι μεθαύριο τα πουλιά με τις πλατιές μύτες και θα τα πούμε στο ανάλογο τόπικ...![]()
Δεν με πιάνει τίποτα φοράω εδώ και 2 εβδομάδες το βρακί μου ανάποδα...Φτου φτου κρεμμύδια εεε σκόρδα.![]()
Πότε ήταν τελευταία φορά ;Λες να βγούνε και στα Μέγαρα αυτά τα παμπονηρα ? Δεν αποκλειετε .Το κάνουν καμμία φορα