Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMG-20200913-074631.jpg

Ο καλύτερος καφές... Καλημέρες!!!
Ωραία φωτογραφία παίκτη, μπράβο.

Αν κ ξεκινήσαμε καλά στο ξεκλαρωμα κ ελπίζαμε για ένα μπασιμο έστω κ την τελευταία μέρα των διακοπών, με την ελπίδα μείναμε...
Έστω κ έτσι ωραία ήταν.
Το πρωί κυνήγι κ καπάκι μπάνιο..
View attachment 15985View attachment 15986
Ότι καλύτερο, έχει δεν έχει πολλά πουλιά, μπράβο Σπύρο.

(Β.Ηλεία)
Βολτούλα πρωινή για τρυγόνια παρέα με το φιλαράκι @Aristos και άλλον έναν φίλο στο δίπλα καρτέρι να μας κάνει παρέα τν
@Kostas_sp .
Ξεκλάρωμε δν είχε....αλλά σήμερα μάλλον έκανε ένα μικρό μπάσιμο από τρυγόνια κ όχι μόνο....
Σύνολο είδαμε 4 τρυγονάκια,1 μπεκατσίνη σφήνα,6 αγριοπερίστερα που κόβαν βόλτες κ στο τέλος 1 καριολίτσα (φάσσα) που πέρασε στο ρελαντί..... @Aristos ας μην έφευγες από το καρτέρι σου.....yel..yel. .sarcastic.
Λίγο απ'όλα σήμερα αλλά σταθήκαμε άτυχοι για τα πουλιά που μας πέρασαν ΟΛΑ από 08:45 και μετά. :oops:
@Kostas_sp χαρήκαμε πολύ τα είπαμε κ περιμένουμε ξανά αντάμωση. :)

Σήμερα έγινε γερό παιχνίδι σ'ένα χωράφι που τόβαλα στο μάτι απ'την προηγούμενη Κυριακή .
Πηγαίνοντας σήμερα απρόσμενα είδα 3 αυτοκίνητα εκεί .
Ήταν περικυκλωμένο .Έμεινα πιό πίσω .
Από τις 6.30 μέχρι τις 8.00 έρχονταν κατά κύματα 2-2 ή και 4-5 μαζί .
Μεγάλες στιγμές παρότι ήμουν εκτός .Έκανα 4 τρυγόνια +1 κτυπημένο -1 κλαμπάνισμα για ξύπνημα ....
Αυτοί που κρατούσαν το χωράφι έκαναν 10+ ο καθένας κάνοντας ωραίο παιχνίδι ...
Ωραίο ,πολύ ωραίο φυσυγγάκι σε ζεστό καιρό το S4 cx2000 1.40 X 31 z2m24 6*

Συμφωνώ σε αυτό, αλλά το κακό είναι ότι είναι λίγα και τα πουλιά των περασμάτων τόσο στην Αττική στις κλασσικές περιοχές π.χ Λεγρενα κλπ αλλά ακόμα και στη Μάνη!
Λιγα τα πουλια, πολλα τα τουφεκια...Και εγω την προτιμώ την λυση του Χαρακα-Λεγραινων, αλλα ρε γαμωτο γινεται λαικο προσκυνημα...ακυρη μερα να πας, που δε προβλέπεται περασμα, θα βρεις λαο....
Παντως για καφε στο βουνο μια χαρα ειναι!

Καλά που πηγές με τόν Κώστα και τον αριστο για να δεις όλα αυτά .sarcastic. ( για καφεδάκι στον κόμβο τους πηγές?.my man.)
Σήμερα πραγματικά ήταν μια εντελώς διαφορετική μέρα ρε φίλε.....
Να σου στείλω καφεδάκι delivery από τν Combos να ησυχάσεις;;; .sarcastic.

Ακόμα και στον τίτλο του βίντεο προχειρότητα...
Άμα δουλευεις σε μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο και έχεις αποκλειστικότητα, τρέχεις να προλάβεις να βγάλεις την είδηση μην στην κλέψουν και γίνονται και λάθη... Να λέμε τα πράγματα ως έχουν... Μην είμαστε άδικοι... .sarcastic.

Πραγματικά απαράδεκτο λάθος...

Last edited:
Σήμερα μια βόλτα στην ΚΩΠΑΙΔΑ με τον αδελφό μου πήγαμε .Δεν είχε και τίποτα ,μόνο Μελισσουργοί και είδαμε τρία τρυγονια μακριά.Μας είπε και ντόπιος ότι κυκλοφορούν και κάτι ελάχιστες φασσες.Καλά να μας έχει ο Θεος και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νικη

Για εσένα πήγαινε Νίκο,αλλά μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω και εγώ.sarcastic..
Χαχαχα όλα καλά συνάδελφε... Μακάρι να μας κάνουν το χατίρι μεθαύριο τα πουλιά με τις πλατιές μύτες και θα τα πούμε στο ανάλογο τόπικ...;)

Status
Not open for further replies.
Back