Αμα γεμιζετε με πιτουρο και δημητριακα,μουλιαστε τα σε γαλα πριν
τα ριζετε,πανε καλυτερα στο πρωινο καρτερι νυστικοι.
Καλα εγω σε ξερω....και καλα τα λες......

κανεις......τα BAR μπορει να φτασουν στον Θεο!!!

Αμα γεμιζετε με πιτουρο και δημητριακα,μουλιαστε τα σε γαλα πριν
τα ριζετε,πανε καλυτερα στο πρωινο καρτερι νυστικοι.
Δώστε συμβουλές τότεΚαλα εγω σε ξερω....και καλα τα λες......Αλλά περα απο την πλακα....με το πιτουρο οταν δεν ξερεις τι
κανεις......τα BAR μπορει να φτασουν στον Θεο!!!![]()
Δώστε συμβουλές τότε
Καλησπέρα λεβέντες .Παιδιά μια ερώτηση ...υπάρχει περίπτωση φυσιγγια που παρέμειναν 48 ώρες στο αυτοκίνητο να επηρεαστούν βλητικα ???
Μπήκα ρε παιδιά σε σκέψεις διότι σε δοκιμή φυσιγγι από τη φυσιγγιοθηκη που την είχα από προχθές στο αμάξι και ίδιο φυσιγγι από κουτί το πρώτο έβγαλε μισό μέτρο φλόγα.....ενώ το άλλο κομπλε ...Oxι Δημητρη , δεν παθαινουν τιποτα.....ριχτα αφοβα φιλε!!!
Δημήτρη τι φυσίγγια είναι????Μπήκα ρε παιδιά σε σκέψεις διότι σε δοκιμή φυσιγγι από τη φυσιγγιοθηκη που την είχα από προχθές στο αμάξι και ίδιο φυσιγγι από κουτί το πρώτο έβγαλε μισό μέτρο φλόγα.....ενώ το άλλο κομπλε ...
Μπήκα ρε παιδιά σε σκέψεις διότι σε δοκιμή φυσιγγι από τη φυσιγγιοθηκη που την είχα από προχθές στο αμάξι και ίδιο φυσιγγι από κουτί το πρώτο έβγαλε μισό μέτρο φλόγα.....ενώ το άλλο κομπλε ...
Κανένα πρόβλημα απολύτως.Καλησπέρα λεβέντες .Παιδιά μια ερώτηση ...υπάρχει περίπτωση φυσιγγια που παρέμειναν 48 ώρες στο αυτοκίνητο να επηρεαστούν βλητικα ???
Βαγγέλη επειδή ίσως είναι ιδέα μου δεν θα ήταν σωστό να πω κατασκευαστή δημόσια προς αποφυγή δημιουργίας κακών εντυπώσεων .Παντως δεν είναι από τα τελευταία που σου είπα ότι πήρα σε ποσότητά.. !!!Δημήτρη τι φυσίγγια είναι????
Τότε είναι ιδέα μου λεβέντες.Κανένα πρόβλημα απολύτως.
Από την έναρξη ως τις 28 φεβρουαρίου στο καπό μου έχω 1 χαρτόκουτο με διάφορες γομώσεις κ Νο σκαγίων για παν ενδεχόμενο.
Δν έχω παρατηρήσει ΠΟΤΕ το παραμικρό!!
1 κούτα 25 διαφορετικά μεταξύ τους φυσίγγια.Απλά έτυχες σε αυτό.Τότε είναι ιδέα μου λεβέντες.
1. ΓΕΝΙΚΑΚαλησπέρα λεβέντες .Παιδιά μια ερώτηση ...υπάρχει περίπτωση φυσιγγια που παρέμειναν 48 ώρες στο αυτοκίνητο να επηρεαστούν βλητικα ???
Τότε είναι ιδέα μου λεβέντες.
Με φητιλη δεν δοκημασεςΤα συμπερασματα.....δικα σας παιδες !!!![]()