Δημιουργώ το θέμα μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο

how to screenshot on windows 7
ποιες είναι οι προτιμήσεις σας?

Δεν κυνηγώ λαγό, αλλά αν κυνηγούσα δεν νομίζω να υπήρχε λόγος να βάλω άλλο φυσίγγι στο όπλο από αυτά που πόσταρες.ποιες είναι οι προτιμήσεις σας?
Σταμάτη σου προτείνω να ρίξεις και το rottweil semi magnum 40γρ έχει πολλους φανατικούς φίλους εδώ στο νησί.
Ξέρω βέβαια ότι εσείς η λαγαδες δεν αλλάζετε εύκολα φυσίγγια(και καλά κάνετε..)
Δεν κυνηγώ λαγό, αλλά αν κυνηγούσα δεν νομίζω να υπήρχε λόγος να βάλω άλλο φυσίγγι στο όπλο από αυτά που πόσταρες.
Υπαρχει αυτη η φημη εδώ και χρόνια Αρι για τα waidmannsheil...Εγω αυτα τα 40αρια τα Rottweil ποτε δεν τα συμπαθησα, μαλλον πολυ αργα για τα γουστα μου...
Αυτο ακριβως...Αν έχει καλές κατανομες και η μενουσα ταχύτητα είναι ικανοποιητικη για διατρηση, το μόνο που χρειάζεται είναι να του βρεις την προσκόπευση.
Λογικά ήθελε παραπάνω προσκόπευση.Αυτο ακριβως...
Απλα ενω με το 36αρι τα πηγαιναμε πολυ καλα, με το 40αρι κατι γινοταν...![]()
και για μενα το ιδιο ισχυειΣταματη ολα ειναι καταπληκτικα δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο... Για μενα το Express ενα κλικ κατω σε φονικοτητα σε σχεση με τα αλλα...
ο ναυπλιωτης το προτεινει για χρηση ακομα και σε δικανα και για μεγαλες αποστασεις. το εχω γλυκοκοιταξει πολλες φορες αλλα ποτε δεν το εριξα.Ποιά είναι η γνώμη σας για το Super Lambro 36gr; Πηρα μια δεκάδα νο.4 και την πήγα στον πατέρα μου για το s.pose γιατί διάβασα ότι είναι σχετικά μαλακό για 36αρι αλλά φονικό σε μεγάλες αποστάσεις.
Ετυχε να μου περάσουν 2 φασσες ψηλωμενες και το ειχα δεύτερο και ήμουν πίσω στη βολή.
To 2o και το 4ο, σε Νο 5 & Νο 4 μαλακά, φονικά, υπεραρκετά, δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω...Δημιουργώ το θέμα μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο
To 2o και το 4ο, σε Νο 5 & Νο 4 μαλακά, φονικά, υπεραρκετά, δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω...
Άντε άντε να δούμε αποτελέσματαμολις τα φερει ενα καταστημα στα μερη μου θα ριξω ολο το κουτι σε χαρτονια απο περιεργεια να δω αν ισχυει αυτο που υποσχεται. προς το παρον μονο αμα το εχει ριξει καποιος μπορει να μας πει