Την εχεις κανει την sipe λαστιχο ρε φιλε αχαχχαχαχαχΠαρα πολη καλα.και σχετικα οχη με πολα μπαρ.οπως επησης σε 12χ76 στα 42γρ
Την εχεις κανει την sipe λαστιχο ρε φιλε αχαχχαχαχαχΠαρα πολη καλα.και σχετικα οχη με πολα μπαρ.οπως επησης σε 12χ76 στα 42γρ
Βαλε sipeeeeeeeeeΤην εχεις κανει την sipe λαστιχο ρε φιλε αχαχχαχαχαχ
αγιασμος ειναι η sipeΒαλε sipeeeeeeeee
Για λαγό πιστεύω θα είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο.Καλημερα παιδες....βαζω ενα φυσιγγακι που το ειχα βαλει στο ματι...το αγορασα κ το εσφαξα
B&P MG2 MYTHOS 40γρ. No.3: Υψος κλειστου φυσιγγιου 57.97mm, μεταλλο καλυκα Nickel 20.48mm, διαμ. σκαγ. 3.2 - 3.3mm βαρους 39.91γρ. - 195 σκαγια, βαρος πυριτιδας 2.05γρ.. Καθαρα τα σκαγια εκ των οποιων 3 κομμενα! Ο συγκεντρωτηρας με εξι πτερυγια προκομμενα....και στην αφη αφηνει αισθηση βελουδου....!
Και εγω γι' αυτο το προοριζω!! Δεν εχω την δυνατοτητα ακομα να το δοκιμασω σε διατρηση (...τενεκε)....αλλα θα το κανω οταν μπορεσω κ θα επανελθωΓια λαγό πιστεύω θα είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο.
Προσωπικά μου αρέσει αυτός ο συγκεντρωτήρας.Τον ίδιο είχε και στη προηγούμενη σειρά mythos το valle special 37 και νομίζω πλέον έχει και το winter.Και εγω γι' αυτο το προοριζω!! Δεν εχω την δυνατοτητα ακομα να το δοκιμασω σε διατρηση (...τενεκε)....αλλα θα το κανω οταν μπορεσω κ θα επανελθω
Επειδη εχω ανοιξει και 2 winter ενα με τον παλιο συγκεντρωτηρα και ενα με τον καινουριο που ειναι προκομμενα τα πτερυγια θυμαμαι οτι απο υην εξω πλευρα του ηταν ολος τραχυς (αν το λεω καλα) ενω αυτο το mythos παρατηρω οτι εχει μονο στην κατω του πλευρα τραχυ επιφανεια....δεν το θυμαμαι και καλα....Προσωπικά μου αρέσει αυτός ο συγκεντρωτήρας.Τον ίδιο είχε και στη προηγούμενη σειρά mythos το valle special 37 και νομίζω πλέον έχει και το winter.
Οι ιδιογομωτες και οι εμπειροι....πως το αξιολογειτε σαν φυσιγγιο....αποδοση και ποιοτητα??Καλημερα παιδες....βαζω ενα φυσιγγακι που το ειχα βαλει στο ματι...το αγορασα κ το εσφαξα
B&P MG2 MYTHOS 40γρ. No.3: Υψος κλειστου φυσιγγιου 57.97mm, μεταλλο καλυκα Nickel 20.48mm, διαμ. σκαγ. 3.2 - 3.3mm βαρους 39.91γρ. - 195 σκαγια, βαρος πυριτιδας 2.05γρ.. Καθαρα τα σκαγια εκ των οποιων 3 κομμενα! Ο συγκεντρωτηρας με εξι πτερυγια προκομμενα....και στην αφη αφηνει αισθηση βελουδου....!
Καλησπέρα Γιάννη ! Μήπως έχεις δοκιμάσει και μετρήσει το 1,60x32 με 688 κάψουλι???? Τι δίνει???? Ίσως καλύτερο για χειμώνα ???? Σε νούμερο 7!Κενουριο λοτ θελη cx2000 1.55x32 με 3.90 ταχητιτα ψιλα σκαγια.
1.60χ33 cx2000 χονδρα
1.65χ34 χοντρα με 615
Αυτό θα έλεγα ...οι καινουριες παρτίδες του winter έχουν αυτόν.Και έχει γίνει ακόμη καλύτερο...Προσωπικά μου αρέσει αυτός ο συγκεντρωτήρας.Τον ίδιο είχε και στη προηγούμενη σειρά mythos το valle special 37 και νομίζω πλέον έχει και το winter.
Οι ιδιογομωτες και οι εμπειροι....πως το αξιολογειτε σαν φυσιγγιο....αποδοση και ποιοτητα??
Ευχαριστω Νικο!! Αλλα το οπλο που κυνηγαω ειναι σταθερο φουλ....Aλεξανδρε εμπειρος δεν ειμαι.....βαλε χαρτονι στα 35 μετρα...ριχτο με 3*** μαμα τσοκ....εαν δεν σου δωσει
σε κυκλο 76 εκατοστα 175 μεσα στο κυκλο απο τα 195 που εχει η γομωση δλδ 90% συγκεντρωση.......τοτε να
προβληματιστεις.....μιλαμε για Ν3 σκαγια.....ετσι θα βγαλεις συμπερασμα. Εαν στα 35 μετρα εχεις ενα 90% + τοτε
στα 50 μετρα θα εχει μια ''αξιοπρεπη'' συγκεντρωση με 2** αστρα μαμα τσοκ παντα.
Φίλε Berben τα έριξα εγώ φέτος. Αυτό που αποκόμισα ήταν ότι στο κρύο είναι στο στοιχείο του. Θα δεις ωραία πράγματα.Οι ιδιογομωτες και οι εμπειροι....πως το αξιολογειτε σαν φυσιγγιο....αποδοση και ποιοτητα??
Ευχαριστω Βασιλη!!Φίλε Berben τα έριξα εγώ φέτος. Αυτό που αποκόμισα ήταν ότι στο κρύο είναι στο στοιχείο του. Θα δεις ωραία πράγματα.
Έτυχε κ έπεσαν στα χέρια μου κάτι μηδενικά πριν χρόνια, έκανα κάτι ωραίες τουφεκιές, μου άρεσαν πολύ...Οι ιδιογομωτες και οι εμπειροι....πως το αξιολογειτε σαν φυσιγγιο....αποδοση και ποιοτητα??