Tolis SBE1
Banned
Σα τουβλα ειναι ρε Μιλτο αχαχαχαχαχαχαΩραια τα Merkel αλλα ειναι σαν την συνονοματη τους ψυχρα και ωμα..εγω θα προτιμουσα κατι πιο φινετσατο μεσογειακο σαν αυτο
View attachment 12496
Σα τουβλα ειναι ρε Μιλτο αχαχαχαχαχαχαΩραια τα Merkel αλλα ειναι σαν την συνονοματη τους ψυχρα και ωμα..εγω θα προτιμουσα κατι πιο φινετσατο μεσογειακο σαν αυτο
View attachment 12496
Αστα να πανε φιλε..αν και τα πλαγια τους μου αρεσουν στα ποζε δεν ξερω δεν με τρελαινουν πολυΣα τουβλα ειναι ρε Μιλτο αχαχαχαχαχαχα
Λογικά σήμερα θα μάθουμε πότε ξεκινάει το κάψιμο..Δεν το ξέρω αυτό!
Πο εχουν οντως κατι πλαγια φωτια με μοντε καρλο τουμπαναΑστα να πανε φιλε..αν και τα πλαγια τους μου αρεσουν στα ποζε δεν ξερω δεν με τρελαινουν πολυ
Ειναι πολυ ομορφα αν και δεν ειμαι του πλαγιου καθολουΠο εχουν οντως κατι πλαγια φωτια με μοντε καρλο τουμπανα
Εμενα αν μου χαρισουν κανενα δε θα το πεξω και δυσκολος χεχεχεχεΕιναι πολυ ομορφα αν και δεν ειμαι του πλαγιου καθολου
Αν μου το χαριζαν εγω θα το πουλαγα και θα περνα ενα perazzi να μην ξεφευγω απ τα αγαπημενα μουΕμενα αν μου χαρισουν κανενα δε θα το πεξω και δυσκολος χεχεχεχε
Άντε μα δούμεΛογικά σήμερα θα μάθουμε πότε ξεκινάει το κάψιμο..
https://www.iefimerida.gr/politiki/arsi-metron-aygenakis-anakoinoseis-gia-athlitismo
(Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, υπάρχει θετική εισήγηση να γίνονται από τις 4 Μαΐου προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις μόνο σε ατομικό επίπεδο και σε εξωτερικούς χώρους, για τα ατομικά αθλήματα)...
Πηγή: iefimerida.gr
Ωραίος ρε φίλε!Εμένα οι καπνες μου έχουν λείψει...
Ελα να με δεις να ρίχνω να σου περάσει ασσουλη μουΕμένα οι καπνες μου έχουν λείψει...
Ιακωβε να χαίρεσαι την γιορτη σου!Αντε να κάνουμε κανένα μπαμ!!!!Λογικα θα βγάλει ανακοίνωση η σκοε και θα μας ενημερώσει!Υποθετω κυριοι οτι, με βασει τις τελευταιες εξαγγελιες, παντα συμφωνα με συγκεκριμενες προϋποθεσεις, απο 5/5 τα σκοπευτηρια θα ανοιξουν για προπονησεις..
Κωστα σε δισκοπαθεις βαζεις δισκακια ;; αλατι στην πληγη ριχνεις ;Άντε μέχρι να ξανανοιξουν![]()