Κύριε Νίκο και εγώ φελλό βάζω. Είναι μετρήσιμη η διαφορά μεταξύ φελλού και χαρτιού για ένα τσιχλοφύσιγγο;
Έτσι φίλε δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας ,μας ενώνει η αγάπη για το κυνήγι και ότι το αφορά.Δεν αφηνετε τα κερια και τα λιβανια εδω μεσα καλυτερα ρε παιδες.Μια παρεα ειμαστε....
Πριν τα σκαγια μονο φελλος πρεπει να μπαινει για προστασια της κατω στοιβαδας , πανω απο τα σκαγια ενα πολυ λεπτο χαρτονακι τελειοποιει το αστερι , κ σφραγιζει τα σκαγια ειδικα με μπαφερΓιατί να το βάλει εκεί Δημήτρη και όχι στο ποτηράκι μέσα πριν τα σκάγια;
Δεν αφηνετε τα κερια και τα λιβανια εδω μεσα καλυτερα ρε παιδες.Μια παρεα ειμαστε....
Από άποψη ασφάλειας είναι οκ; Μην ανεβάσει επικίνδυνα μπαρ;Πριν τα σκαγια μονο φελλος πρεπει να μπαινει για προστασια της κατω στοιβαδας , πανω απο τα σκαγια ενα πολυ λεπτο χαρτονακι τελειοποιει το αστερι , κ σφραγιζει τα σκαγια ειδικα με μπαφερ
Οκ....Εγω προσωπικα οταν μιλαω με καποιον εξω και μου μιλαει στον πληθυντικοΟΚ. Αλλα οταν σου μιλανε στον πληθυντικο ....ειναι αγενεια να απαντας στον ενικο...θα αφησω τα κερια και
λιβανια στην ακρη!!![]()
Κύριε Νίκο για εμένα κάτι είναι μετρήσιμο μόνο στην ουσία. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να δείξει ένα κανονάκι αλλά το να πάει από τα 400 μπαρ στα 450 που ποσοστιαία (12,5%) είναι μετρήσιμη διαφορά, δεν μου λέει κάτι καλώς ή κακώς. Αντιθέτως αν δω ότι με φελλό έχω καλύτερη απόδοση στο κυνήγι λόγω λιγότερης παραμόρφωσης τότε ναι εκεί είναι μετρήσιμη η διαφορά.Κυριε Βασιλη. Πιστευω πως ειναι. Βεβαια δεν εχω μετρησει ποτε καποιο σεταπ σε κανονακι....αλλα απο τις
δοκιμες μου....εχω διαπιστωσει , οτι ''μαλακωνει'' η τουφεκια....εχω λιγη καλυτερη συγκεντρωση αλλα χανω
αρκετα στην διατρηση. Παντα παιζει ρολο το παχος του φελλου....και το ολο στησιμο του σεταπ.
Οι αμερικανοί χρησιμοποιούν τέτοια χαρτάκια overshot για να γίνεται ομοιόμορφο το κλείσιμο χωρίς γουβα η όπως λέει ο Δημήτρης να μην διαφεύγει το μπαφερ. Αυτοί όμως δεν ρελιαζουν .Από άποψη ασφάλειας είναι οκ; Μην ανεβάσει επικίνδυνα μπαρ;
Άντε πάρε ένα πλαγιόκαννο cal.20 επιτέλους....![]()
Θα σε αφορίσει ο Τάσης....είμαι καραμπινοποζεδακιας.
Μπα είναι φιλαράκι θα μου την χαρίσειΘα σε αφορίσει ο Τάσης....![]()
Βρήκα αυτη τη σελίδα, δεν ξερω αν ειναι ηδη γνωστή ή κατα ποσο ειναι καλές ή και επικινδυνες συνταγές
http://users.otenet.gr/~filaraki/fysek.htm
Καλησπέρα παίδες!!! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει - να γεμίζει την Anigrina Lamellare κάποιο δοκιμασμένο setup και αν η συγκεκριμένη πυρίτιδα θέλει στριμωγμα όπως οι άλλες της οικογένειας mb32-mb36?????
Βαγγελη δοκιμασε την σε 70αρη με cx2000 ή 616 στο 1.65 32 ν. 8 z2m 21 αστερι στα 57.8..ταχυτητες το συγκεκριμενο οριακα στα 417μ/δ και απο μπαρ 620-660..αυτα τα δεδομενα τα εχω απο βλητικο της b&p για το λοτ το δικο μου το 19109Καλησπέρα παίδες!!! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει - να γεμίζει την Anigrina Lamellare κάποιο δοκιμασμένο setup και αν η συγκεκριμένη πυρίτιδα θέλει στριμωγμα όπως οι άλλες της οικογένειας mb32-mb36?????