Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με τον φελλο χανουμε και σκαγια,ειδικα στα ψιλα νουμερα.Χαλαει και η ντουφεκια.
Στο χαρτακι αλλαζει συμπεριφορα.Αν θελουμε να δωσουμε λιγο παραπανω χωρο
στην πυριτιδα βαζουμε φελλο και μια ακτινογραφια κομμενη με σγρομπια απο πανω.
Ποτε σκετο φελλο,οπως και στον Lb6.

Κύριε Νίκο και εγώ φελλό βάζω. Είναι μετρήσιμη η διαφορά μεταξύ φελλού και χαρτιού για ένα τσιχλοφύσιγγο;

Κυριε Βασιλη. Πιστευω πως ειναι. Βεβαια δεν εχω μετρησει ποτε καποιο σεταπ σε κανονακι....αλλα απο τις
δοκιμες μου....εχω διαπιστωσει , οτι ''μαλακωνει'' η τουφεκια....εχω λιγη καλυτερη συγκεντρωση αλλα χανω
αρκετα στην διατρηση. Παντα παιζει ρολο το παχος του φελλου....και το ολο στησιμο του σεταπ.

Γιατί να το βάλει εκεί Δημήτρη και όχι στο ποτηράκι μέσα πριν τα σκάγια;
Πριν τα σκαγια μονο φελλος πρεπει να μπαινει για προστασια της κατω στοιβαδας , πανω απο τα σκαγια ενα πολυ λεπτο χαρτονακι τελειοποιει το αστερι , κ σφραγιζει τα σκαγια ειδικα με μπαφερ

Δεν αφηνετε τα κερια και τα λιβανια εδω μεσα καλυτερα ρε παιδες.Μια παρεα ειμαστε....

ΟΚ. Αλλα οταν σου μιλανε στον πληθυντικο ....ειναι αγενεια να απαντας στον ενικο...θα αφησω τα κερια και
λιβανια στην ακρη!! :)

Πριν τα σκαγια μονο φελλος πρεπει να μπαινει για προστασια της κατω στοιβαδας , πανω απο τα σκαγια ενα πολυ λεπτο χαρτονακι τελειοποιει το αστερι , κ σφραγιζει τα σκαγια ειδικα με μπαφερ
Από άποψη ασφάλειας είναι οκ; Μην ανεβάσει επικίνδυνα μπαρ;

ΟΚ. Αλλα οταν σου μιλανε στον πληθυντικο ....ειναι αγενεια να απαντας στον ενικο...θα αφησω τα κερια και
λιβανια στην ακρη!! :)
Οκ....Εγω προσωπικα οταν μιλαω με καποιον εξω και μου μιλαει στον πληθυντικο
τον περναω για γκαβο γιατι νομιζω οτι με βλεπει διπλο και τριπλο.Οταν ειδικα
πεφτουν ταμπελες "φιλικα" κ.τ.λ ξεκιναει το ξυρισμα με βαμβακιtopic.

Κυριε Βασιλη. Πιστευω πως ειναι. Βεβαια δεν εχω μετρησει ποτε καποιο σεταπ σε κανονακι....αλλα απο τις
δοκιμες μου....εχω διαπιστωσει , οτι ''μαλακωνει'' η τουφεκια....εχω λιγη καλυτερη συγκεντρωση αλλα χανω
αρκετα στην διατρηση. Παντα παιζει ρολο το παχος του φελλου....και το ολο στησιμο του σεταπ.
Κύριε Νίκο για εμένα κάτι είναι μετρήσιμο μόνο στην ουσία. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να δείξει ένα κανονάκι αλλά το να πάει από τα 400 μπαρ στα 450 που ποσοστιαία (12,5%) είναι μετρήσιμη διαφορά, δεν μου λέει κάτι καλώς ή κακώς. Αντιθέτως αν δω ότι με φελλό έχω καλύτερη απόδοση στο κυνήγι λόγω λιγότερης παραμόρφωσης τότε ναι εκεί είναι μετρήσιμη η διαφορά.

Υ.Σ. Τον πληθυντικό τον χρησιμοποιώ για την διαφορά ηλικίας :)

Από άποψη ασφάλειας είναι οκ; Μην ανεβάσει επικίνδυνα μπαρ;
Οι αμερικανοί χρησιμοποιούν τέτοια χαρτάκια overshot για να γίνεται ομοιόμορφο το κλείσιμο χωρίς γουβα η όπως λέει ο Δημήτρης να μην διαφεύγει το μπαφερ. Αυτοί όμως δεν ρελιαζουν .

Βρήκα αυτη τη σελίδα, δεν ξερω αν ειναι ηδη γνωστή ή κατα ποσο ειναι καλές ή και επικινδυνες συνταγές
http://users.otenet.gr/~filaraki/fysek.htm

Επικινδυνες δεν ειναι. Ειναι ενας πολυ καλος ''μπουσουλας''.....ωστε να ξεκινησεις και φερεις το οποιο
σεταπ στα ''μετρα'' ( γουστα ) τα δικα σου και του οπλου σου.

Καλησπέρα παίδες!!! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει - να γεμίζει την Anigrina Lamellare κάποιο δοκιμασμένο setup και αν η συγκεκριμένη πυρίτιδα θέλει στριμωγμα όπως οι άλλες της οικογένειας mb32-mb36?????

Βαγγελη δεν την δουλευω και την ξερω καθολου φιλε!!! Φτιαξε δυο φυσεκια 1,60χ32 το ενα στριμωξε το ''ΛΙΓΟ''
το αλλο ρελιασε το σωστα....και θα βγαλεις ''ακρη''.

Καλησπέρα παίδες!!! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει - να γεμίζει την Anigrina Lamellare κάποιο δοκιμασμένο setup και αν η συγκεκριμένη πυρίτιδα θέλει στριμωγμα όπως οι άλλες της οικογένειας mb32-mb36?????
Βαγγελη δοκιμασε την σε 70αρη με cx2000 ή 616 στο 1.65 32 ν. 8 z2m 21 αστερι στα 57.8..ταχυτητες το συγκεκριμενο οριακα στα 417μ/δ και απο μπαρ 620-660..αυτα τα δεδομενα τα εχω απο βλητικο της b&p για το λοτ το δικο μου το 19109

Status
Not open for further replies.
Back