Ετσι ειναι ολα τα καινουρια 688..πακια ητσν σκουρο πρασινο αλλα τωρα βγαινει ετσι λαχανιΝαι και στην πραγματικότητα είναι ξεθωριασμένο πράσινο
Ετσι ειναι ολα τα καινουρια 688..πακια ητσν σκουρο πρασινο αλλα τωρα βγαινει ετσι λαχανιΝαι και στην πραγματικότητα είναι ξεθωριασμένο πράσινο
Ειχε βγει μια παρτιδα Μιλτο 688 με λευκο χαρτακι που αχνιζε πρασινοΕτσι ειναι ολα τα καινουρια 688..πακια ητσν σκουρο πρασινο αλλα τωρα βγαινει ετσι λαχανι
Το ξερω ειχα παρει και απο αυτην..πρεπει να μου χουν μεινει λιγα ακομαΕιχε βγει μια παρτιδα Μιλτο 688 με λευκο χαρτακι που αχνιζε πρασινο
Ποιό βύσμα βάζεις Θύμιο?Το set up είναι g3000 1,55*31gr ν8....πάντα δοκιμές πριν την παραγωγή !!!
24 βύσμα χρησιμοποιώ με Gt δουλεύει αρκετά καλα....σε κάλυκα φιοκι με 616Ποιό βύσμα βάζεις Θύμιο?
Σε ρώτησα φίλε γιατί βλέπω στα φυσίγγια σου μια ελαφριά λακκούβα στο αστέρι !Οι FIOCCHI έχουν ύψος 69+,εγώ στους NOBEL SPORT που έχουν ύψος 68,5 βάζω 24αρι βύσμα και είναι μιά χαρα!!Δοκίμασε αν σε ενδιαφέρει, ένα χαρτάκι ή φελλό μέσα στο βύσμα να σου σηκώσει λίγο τη στήλη σγαγιών ή άν έχεις καλυκοκόφτη φρεσκάρισε λίγο τους ήδη υπάρχοντες να κατέβουν 0,7-1 χιλιοστό!!Η άλλη λύση είναι 25αρι βύσμα !!Φιλικά και συναδελφικά πάντα!!24 βύσμα χρησιμοποιώ με Gt δουλεύει αρκετά καλα....σε κάλυκα φιοκι με 616
Εννοείται φίλε ευχαριστώ για την διόρθωση.... Είμαι στα 11,5 χιλ κενό και κατεβαίνω στα 57,5 στο κλείσιμο... Με 25αρι που είπες είχα αρκετές ακαυτες και πολυ μπάλα τουφεκιές κάτι που δεν το ηθελα,,,, ο κάθε ένας με τα κουσούρια του που λέμε χαχαχα η λακουβιτσα υπάρχει όντος !!!Σε ρώτησα φίλε γιατί βλέπω στα φυσίγγια σου μια ελαφριά λακκούβα στο αστέρι !Οι FIOCCHI έχουν ύψος 69+,εγώ στους NOBEL SPORT που έχουν ύψος 68,5 βάζω 24αρι βύσμα και είναι μιά χαρα!!Δοκίμασε αν σε ενδιαφέρει, ένα χαρτάκι ή φελλό μέσα στο βύσμα να σου σηκώσει λίγο τη στήλη σγαγιών ή άν έχεις καλυκοκόφτη φρεσκάρισε λίγο τους ήδη υπάρχοντες να κατέβουν 0,7-1 χιλιοστό!!Η άλλη λύση είναι 25αρι βύσμα !!Φιλικά και συναδελφικά πάντα!!
Μπορεις να βαζεις ενα λεπτο χαρτονακι που θα κοψεις με μια σγρομπια πανω στα σκαγια πριν το αστερι , θα εξαφανιστει η λακουβα κ θα εχεις τελειο κλεισιμοΕννοείται φίλε ευχαριστώ για την διόρθωση.... Είμαι στα 11,5 χιλ κενό και κατεβαίνω στα 57,5 στο κλείσιμο... Με 25αρι που είπες είχα αρκετές ακαυτες και πολυ μπάλα τουφεκιές κάτι που δεν το ηθελα,,,, ο κάθε ένας με τα κουσούρια του που λέμε χαχαχα η λακουβιτσα υπάρχει όντος !!!
Γιατί να το βάλει εκεί Δημήτρη και όχι στο ποτηράκι μέσα πριν τα σκάγια;Μπορεις να βαζεις ενα λεπτο χαρτονακι που θα κοψεις με μια σγρομπια πανω στα σκαγια πριν το αστερι , θα εξαφανιστει η λακουβα κ θα εχεις τελειο κλεισιμο
Μη το βλέπεις σαν διόρθωση* αλλά σα βελτίωση Θύμιο!!Τότε το χαρτάκι η φελλός στον πάτο του βύσματος είναι πιό σωστό αφού θα σηκώσει και λίγο τα σκάγια να έχεις μερικά ακόμη έξω από το βύσμα ,ώστε να μην πηγαίνουν μπάλα!!Αν έχεις άκαυτη, τότε 2000 ακόμη και 688,τα σηκώνει άνετα στο φορτίο αυτό η g3000!! [*Διόρθωση κάνουμε στο λάθος,κάτι που δε βλέπω στα φυσίγγια σου,απλά οπτικά θα είναι καλύτερα με μία βελτίωση στη σταθερότητα !!]Εννοείται φίλε ευχαριστώ για την διόρθωση.... Είμαι στα 11,5 χιλ κενό και κατεβαίνω στα 57,5 στο κλείσιμο... Με 25αρι που είπες είχα αρκετές ακαυτες και πολυ μπάλα τουφεκιές κάτι που δεν το ηθελα,,,, ο κάθε ένας με τα κουσούρια του που λέμε χαχαχα η λακουβιτσα υπάρχει όντος !!!
Γιατί όχι φελλό Νίκο??Θυμιο θα σου προτεινα το 1,55χ31 με aquila22 να το κλεισεις σε καλυκα 12/67,4 στα 56. Δοκιμασε το ....δεν
εχεις να χασεις τιποτα. Αν δεν σου βγει η ογκομετρια βαλε χατρακι cal20 στο ποτηρι του βυσματος....οχι φελλο.
ΥΓ. Η ''λακουβα''.....δεν ειναι οτι καλυτερο . Παντα φιλικα...και συναδελφικα βεβαια!!![]()
Γιατί όχι φελλό Νίκο??
Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα σκληρά βύσματα;;;Φιλε Σπυρο , με τον φελλο .....επειδη ειναι συμπιεσιμο υλικο.... αλλαζει τον χωρο καυσης....ενω το χαρτακι
οχι. Δλδ προσθετεις αμορτισερ οταν βαζεις φελλο.
Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα σκληρά βύσματα;;;
Κύριε Νίκο και εγώ φελλό βάζω. Είναι μετρήσιμη η διαφορά μεταξύ φελλού και χαρτιού για ένα τσιχλοφύσιγγο;Φιλε Σπυρο , με τον φελλο .....επειδη ειναι συμπιεσιμο υλικο.... αλλαζει τον χωρο καυσης....ενω το χαρτακι
Σημειώνεται στα κιτάπια και θα δοκιμαστείΘυμιο θα σου προτεινα το 1,55χ31 με aquila22 να το κλεισεις σε καλυκα 12/67,4 στα 56. Δοκιμασε το ....δεν
εχεις να χασεις τιποτα. Αν δεν σου βγει η ογκομετρια βαλε χατρακι cal20 στο ποτηρι του βυσματος....οχι φελλο.
ΥΓ. Η ''λακουβα''.....δεν ειναι οτι καλυτερο . Παντα φιλικα...και συναδελφικα βεβαια!!![]()
Ναι,σωστό Νίκο, αλλά 1 χιλ. πάχος φελλού, πόσο αμορτισερ να κάνει ? Άσε που πιστεύω πως θα προστατέψει τα κάτω σκάγια από παραμορφώσεις!!Τι λες?Φιλε Σπυρο , με τον φελλο .....επειδη ειναι συμπιεσιμο υλικο.... αλλαζει τον χωρο καυσης....ενω το χαρτακι
Ναι,σωστό Νίκο, αλλά 1 χιλ. πάχος φελλού, πόσο αμορτισερ να κάνει ? Άσε που πιστεύω πως θα προστατέψει τα κάτω σκάγια από παραμορφώσεις!!Τι λες?
Σημειώνεται στα κιτάπια και θα δοκιμαστεί