ναι αλλα η σουβλα που απαγορευεται;;;;;;;;;;Να η ευκαιρία να δούμε αν κόβουν τα Μονοβολα στο cal20
Νικόλα κοκκινιστη με χοντρο μακαρόνι ή βραστή σούπα είναι βάλσαμο steaksteakναι αλλα η σουβλα που απαγορευεται;;;;;;;;;;
για την κατσαρολα δεν βγαλανε απαγορευση ετσι;;;;;;;Νικόλα κοκκινιστη με χοντρο μακαρόνι ή βραστή σούπα είναι βάλσαμο steaksteak
Το κάνεις πιο κατανοητό ;Eρωτηση....με ποσα εκατομμυρια κοστολογειται η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ?Οι 400.000 νεκροι στη μικρασια,η ζωη του Γιαλοψου,του Βλαχακου ,του Καραθαναση.του Ηλιακη,του Σολωμου και αλλων ηρωων που επεσαν απο τουρκικο βολι?Αρε Ελληνα ποσο ευκολα ξεχνας ...ξεπουλησαμε τα παντα για λιγα αργυρια...ΔΕΝ μετριωνται ολα σε λεφτα δυστηχως...λυπαμαι(τουρκικα οπλα)
Μάλλον θα εννοεί τις αγορές που κάνουν κάποιοι συνάδελφοι σε τουρκικά όπλα.Το κάνεις πιο κατανοητό ;
Το κάνεις πιο κατανοητό ;
Ειναι η απαντηση μου στην ενοτητα ΄΄τουρκικα οπλα".Μάλλον θα εννοεί τις αγορές που κάνουν κάποιοι συνάδελφοι σε τουρκικά όπλα.
Ναι το κατάλαβα. Νταξ δεν θα πω ότι έχεις δίκιο ούτε άδικο ο καθ' ένας έχει τα πιστεύω του. Εγώ προσωπικά συμφωνώ μαζί σου αν και έτσι και αλλιώς αγοράζουμε πολλά τουρκικά προϊόντα χωριά να το γνωρίζουμε .Ειναι η απαντηση μου στην ενοτητα ΄΄τουρκικα οπλα".
Χρήστο μαζί σου. Δε διανοούμαι να δώσω χρήματα για ένα τουρκικό όπλο και να ξέρω ότι το κάθε ευρώ που έδωσα στην τουρκική οπλοβιομηχανία να έχει το αίμα του επόμενου Έλληνα πιλότου που θα πέσει στο Αιγαίο.Eρωτηση....με ποσα εκατομμυρια κοστολογειται η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ?Οι 400.000 νεκροι στη μικρασια,η ζωη του Γιαλοψου,του Βλαχακου ,του Καραθαναση.του Ηλιακη,του Σολωμου και αλλων ηρωων που επεσαν απο τουρκικο βολι?Αρε Ελληνα ποσο ευκολα ξεχνας ...ξεπουλησαμε τα παντα για λιγα αργυρια...ΔΕΝ μετριωνται ολα σε λεφτα δυστηχως...λυπαμαι(τουρκικα οπλα)
Πρέπει οόμωςμως να το δούμε και πιο σφαιρικά Χρήστο και να μην απομονώνουμε τα οπλα απο τα υπολοιπα τουρκικα προιοντα ,οπως ειπε και ο Βασιλης.Ειναι η απαντηση μου στην ενοτητα ΄΄τουρκικα οπλα".
Ο ένας από τους δύο καθηγητές είναι πρώτος μου ξάδερφος. Ελπίζω να είναι όντως έτσι όπως τα λένε τα παλικάρια. Από την άλλη βέβαια με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί στη κυβέρνηση συζητάνε για ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.Kάτι καλό μες την μαυρίλα ,για όσους δέν το διάβασαν
https://menshouse.gr/ellada/123847/...kritis-gia-to-telos-tis-pandimias-stin-ellada
Άστο Βασίλη μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα πάλι.....θυμάσαι τις προάλλες έγινε σφαγή εδώ μέσα. Ο καθένας είναι ικανός να μελετήσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Μη γίνουμε fb εδώ.Από την άλλη βέβαια με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί στη κυβέρνηση συζητάνε για ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.
Θοδωρή το θυμάμαι γιατί πολύ απλά έπρεπε να το διαχειριστώ. Δεν είχα αυτόν τον σκοπό. Αλοίμονο όμως αν δεν μπορούμε να συζητήσουμε κάτι τόσο σημαντικό διχώς να πάει η κουβέντα σε κόμματα.Άστο Βασίλη μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα πάλι.....θυμάσαι τις προάλλες έγινε σφαγή εδώ μέσα. Ο καθένας είναι ικανός να μελετήσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Μη γίνουμε fb εδώ.
Το παράλογο θα ήταν να αποσκοπούσε εκεί!! Χαχα απλά πολλές φορές παρεξηγουμε τον γραπτό λόγο του άλλου ή και δεν μπορούμε να φιλτράρουμε κάποια πράγματα και γίνεται της τρελλής!!! Τώρα πάνω σ αυτό που ρωτάς εγώ θα σου απαντήσω Βασίλη ότι σίγουρα αποσκοπούν κάπου αλλου πράγμα το οποίο θα φανεί στο μέλλον όπου θα μας βάζουν σε καραντινα- περιορισμό σε κάθε δύσκολη στιγμή της εκάστοτε κυβέρνησης.Θοδωρή το θυμάμαι γιατί πολύ απλά έπρεπε να το διαχειριστώ. Δεν είχα αυτόν τον σκοπό. Αλοίμονο όμως αν δεν μπορούμε να συζητήσουμε κάτι τόσο σημαντικό διχώς να πάει η κουβέντα σε κόμματα.
Θοδωρή δεν το αμελήσαμε, απλά αυτά τα έτρεχα πάντα εγώ και λόγο φυγής μου στο εξωτερικό δεν γινόταν φέτος και δεν ένιωθα καλά να ζητήσω από άλλον να δώσει στοιχεία λογαριασμού του.Το παράλογο θα ήταν να αποσκοπούσε εκεί!! Χαχα απλά πολλές φορές παρεξηγουμε τον γραπτό λόγο του άλλου ή και δεν μπορούμε να φιλτράρουμε κάποια πράγματα και γίνεται της τρελλής!!! Τώρα πάνω σ αυτό που ρωτάς εγώ θα σου απαντήσω Βασίλη ότι σίγουρα αποσκοπούν κάπου αλλου πράγμα το οποίο θα φανεί στο μέλλον όπου θα μας βάζουν σε καραντινα- περιορισμό σε κάθε δύσκολη στιγμή της εκάστοτε κυβέρνησης.
Κάτι άλλο τώρα μιας και το Πάσχα είναι κοντά....θα ασχοληθούμε με κάποια δωρεά ως συνήθως??? Τα Χριστούγεννα το αμελήσαμε.
Νταξει το καταλαβενω.....πάντως εάν το καταφερουμε έχω να προτείνω ένα ίδρυμα στην πατρίδα μου την Αρτα που έχουν αναγκη ή οποίος άλλος φίλος έχει να προτείνει κάποιο ίδρυμα στο τόπο του.Πάντως μπορούμε να διοργανώσουμε και μια δωρεά οπότε αυτό είναι εφικτό και πέρα από εορταστικές περιόδους.Θοδωρή δεν το αμελήσαμε, απλά αυτά τα έτρεχα πάντα εγώ και λόγο φυγής μου στο εξωτερικό δεν γινόταν φέτος και δεν ένιωθα καλά να ζητήσω από άλλον να δώσει στοιχεία λογαριασμού του.
Έχεις δίκιο ότι δεν χρειάζεται να είναι εορταστική περίοδος. Ο μόνος λόγος που το κάναμε τότε είναι γιατί συνήθως οι περισσότεροι έπαιρναν δώρο Χριστουγέννων οπότε ήταν πιο εύκολο να συνεισφέρουν. Από ιδρύματα υπάρχουν δυστυχώς πολλά. Πάντα προσπαθούσαμε να δωρίσουμε κάπου που βοηθάνε παιδάκια και μέχρι τώρα το έχουμε σε διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα. Αθήνα, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη τα τελευταία 3 χρόνια.Νταξει το καταλαβενω.....πάντως εάν το καταφερουμε έχω να προτείνω ένα ίδρυμα στην πατρίδα μου την Αρτα που έχουν αναγκη ή οποίος άλλος φίλος έχει να προτείνει κάποιο ίδρυμα στο τόπο του.Πάντως μπορούμε να διοργανώσουμε και μια δωρεά οπότε αυτό είναι εφικτό και πέρα από εορταστικές περιόδους.