Κώστα ρίξε μια ματιά στα asolo.πολυ γερό ορειβατικό.συνήθως μονοκόματο δέρμα με περιφερειακό λάστιχο εαν είναι δυνατόν για προστασία....και νούμερο 48
κάτι σαν και αυτά...το σχέδιο λίγο άλλαζε ανά χρονιά
View attachment 11223 View attachment 11224
Κώστα ρίξε μια ματιά στα asolo.πολυ γερό ορειβατικό.
Φίλε είναι δικά σου αυτά??
Ναι δικά μου!!!Φίλε είναι δικά σου αυτά??
Είσαι ευχαριστημένος και γω της ίδιας εταιρείας έχω αλλά σκεφτομουνα και την αγορά για αυτό το αρβυλο έχει καλό πάτημα στο βουνό??Και νερό πιστεύω δεν περνουν
Η σόλα του δεν έχει το καλύτερο γαντζωμα μου έχω δει.Είσαι ευχαριστημένος και γω της ίδιας εταιρείας έχω αλλά σκεφτομουνα και την αγορά για αυτό το αρβυλο έχει καλό πάτημα στο βουνό??Και νερό πιστεύω δεν περνουν
Και άλλο ένα επειδή είναι πολύ ψηλό σε βολεύει στις κινήσεις στο βουνό γτ η περδικα έχει όλες τις κλεισεις στο βουνόΗ σόλα του δεν έχει το καλύτερο γαντζωμα μου έχω δει.
Είναι όμως οκ!!!
Στο βρεγμένο τώρα που είναι φαγωμενη γλιστράει πάρα πολύ.
Πάμε τώρα πιο πάνω....το περιφερειακό λάστιχο γύρω απ το άρβυλο είναι εξωπραγματικης αντοχής.
Δεν ξεκολλάει και δεν ξεφτιζει εκεί που ενώνεται με το δέρμα.
Μετά το δέρμα δεν γρατζουνιεται με τίποτα.
Έχει πάνω ένα ψεκασμό που μοιάζει με ανθρακονημα.
Δεν είναι ανθρακονημα Φυσικά είναι ένας ψεκασμός με ένα υλικό που κάνει το αρβυλο πολύ ανθεκτικό στη σκληρή χρήση.
Επίσης ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΑΣΗ ΕΔΩ
όταν βραχεί το αρβυλο δεν αποροφαει το δέρμα το νερό λόγω αυτού του υλικού που αναφέρω πιο πάνω και έτσι δεν βαραίνει το αρβυλο όταν έρθει σε επαφή με το νερό.
Αυτή είναι μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα αρβυλα.
Κατά τ αλλά στην αρχή δεν βάζει νερό αλλά αργότερα που θα ταλαιπωρηθεί με το λίπος πάλι δεν βάζει νερό.
Θέλει όμως το λίπος διότι έχει έρθει σε επαφή με χιλιάδες αγκάθια και πολλά χτυπήματα.
Αν δεν βάλεις λιπος και περνάς συνέχεια από νερό ίσως κάποια στιγμή περάσει ελάχιστη υγρασία.
Πολύ λίγο όμως.
Χωρίς κακουχίες Δηλαδή αν πάρεις ένα καινούργιο ζευγάρι και μέσα στο νερο να το αφήσεις δεν θα πάρει νερό.
Αυτά για το αρβυλο αυτό.
Φίλε μου ναι με βολεύει αλλά και με προστατεύει πολύ ικανοποιητικά από ψηλές αγκαθες και χτυπήματα όπως επίσης και από το να μπει νερό από διάβαση υδάτων.Και άλλο ένα επειδή είναι πολύ ψηλό σε βολεύει στις κινήσεις στο βουνό γτ η περδικα έχει όλες τις κλεισεις στο βουνό
Καλώς φίλε μου ευχαρηστω για το χρόνο σου και τοις απαντήσειςΦίλε μου ναι με βολεύει αλλά και με προστατεύει πολύ ικανοποιητικά από ψηλές αγκαθες και χτυπήματα όπως επίσης και από το να μπει νερό από διάβαση υδάτων.
Παίζει το ρόλο του και πως δένω τα κορδόνια και γι αυτό έφτιαξα και ανέβασα και βιντεάκι.
Διότι δεν μεταφέρεται το σφίξιμο στο επάνω μέρος εκεί που ξεκινάει η γάμπα.
Μεταφερετε έτσι το σφίξιμο πιο κάτω που το πόδι είναι πιο στενό και δεν ενοχλείται....Αλλά και μοιράζεται το σφίξιμο πιο ομοιόμορφα.
Να προσθέσω ότι όλα τα αρβυλα θέλουν καμία 10αρια βόλτες για να στρώσουν και ότι βοηθάει αρκετά να έχουν περαστεί με λιπος διότι τα μαλακώνει.
Όλα αυτά τα αρβύλα όταν τα βάζουμε πρώτη φορά είναι λες και μας έβαλαν το πόδι σε γύψο.
Μετά όμως στρώνουν και είναι τέλεια.
Υπομονή στην αρχή θέλει.
Αν έχεις υπόνοια ότι ένα ψηλό αρβυλο ότι θα σε ενοχλεί καλό είναι να μην το επιλέξεις ή να μην επιλέξεις κάποιο άλλο εξίσου ψηλό.Καλώς φίλε μου ευχαρηστω για το χρόνο σου και τοις απαντήσεις
Στο ύψος και το κράτημα είναι όπως του στρατού τα άρβυλα ή υπάρχει διαφορά??Αν έχεις υπόνοια ότι ένα ψηλό αρβυλο ότι θα σε ενοχλεί καλό είναι να μην το επιλέξεις ή να μην επιλέξεις κάποιο άλλο εξίσου ψηλό.
Είχα κι εγώ αυτήν την ανησυχία όμως το ρισκαρα και δεν μου βγήκε σε κακό.
Παρακαλώ....Είμαι στη διάθεσή οποιουδήποτε συναδέλφου.
Ανταλασωντας εμπειρίες γνώμες και απόψεις κάνουμε το κυνήγι που αγαπάμε καλύτερο.
Είναι πιο ψηλά απ του στρατού.Στο ύψος και το κράτημα είναι όπως του στρατού τα άρβυλα ή υπάρχει διαφορά??
Βλέπω να το αγοράζω για του χρόνουΚοίτα εδώ πατο.
Ειδικά στην περιοχή της φτέρνας που δέχεται μεγάλη πίεση είναι κατανοητό το ποσό βοηθάει.
View attachment 11266View attachment 11267
Ο γενικός αντιπρόσωπος είναι εδώ Κρήτη.Βλέπω να το αγοράζω για του χρόνου