Συμφωνώ συνάδελφε!
Σημερα μοδι λιγα πουλια με το ενδιαφερον μεχρι τις 09.00 με το ζορι διψηφηος αριθμος και 3αρες ντουφεκιες μεχρι να πεσουν και κυνηγητο μεχρι ναμπουν στο ντουρα με αλλαγη μαρκας σκαγιων 4αρων διαφορετικων και ενα ψιλοβροχο συνεχες απο της 05.20 μεχρι της 08,00, και καμια 30αρια φασες σε χαμηλο υψος να γυρνανε γυρω γυρω αλλα να μην ζυγωνουν κοντα.Αυτα ΟΒΕΡ.
ο μπουμπουριστοςΠολύ ωραίος μεζές ο χοχλιός
+1Πάλι καλά που με πήρε ο ύπνος σήμερα έτσι;
Εχω την εντύπωση οτί τα πουλιά θα πρέπει να κάνουν μια παύση 3-4 μέρες για να ξαναρχίσουν το ταξίδι τους απο Σάββατο ή Κυριακή!
Μικρό μεγάλο μπάσιμο Γιάννη, το ''μακρυμούτσουνο'' αντιεροπορικό, τη βγάζει τη ψησταριά τουΚαλησπέρα. Ψιλοπραγματα σήμερα. Λίγα πουλάκια, και τα περισσότερα στα ουράνια, τελικά κατάφερα και πήρα 7 κιχλες, 1 κοτσύφι, 1 στρούνο (ψαρονι) και 2 πουλάκια που δε βρηκα γιατί μου έπεσαν φτερουγάτα, τουφεκισα άλκες 5-6 και αυτά ήταν. Ο κουμπάρος μου που κάθησε παραδίπλα μου, υποτίθεται στο καλύτερο πόστο, 2 κιχλες στο χέρι και του πέρασαν άλλες 4-5 πολλή ψηλά. Από φυσίγγια μόνο Predator ζωχιος. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι που παρ'ολο χθες το βράδυ και σήμερα τα χαράματα ακουγαμε πουλιά να μπαίνουν μετά λίγα πράγματα, ίσως τα πουλιά τώρα να μπαίνουν μόνο βράδυ. Καλή συνέχεια σε ολους.
![]()
Έτσι! ν' ακούσουμε εδώ μέσα και μια άποψη βασισμένη σε ατράνταχτες και αδιαμφισβήτητες επιστημονικές μελέτεςΤα πουλιά περιμένουν να ανέβω εγω στην Ηπειρο και μετά να μπούν.
![]()
+ 1Τα μπασίματα δεν τελείωσαν .Εγώ πιστεύω ότι θα έχει κανα δυο καλά ακόμα .
Συνήθως την αυλαία την κλείνουν τα κοτσύφια τα οποία ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους .Μπορεί να φάνηκαν μερικά αλλά ο κύριος όγκος τους είναι πίσω.
Το Σ/Κ θα έχουμε αρκετό κρύο με Βόρειο ρεύμα από Ρωσία![]()
Τζιχαντιστή!!!!Καλησπέρες από ΒΑ Αττική, πρώτο αναγνωριστικό απογευματινο καρτέρι για τη σεζόν. Πήγα κατά τις 16.15 στην περιοχή και αφού εκανα μια μικρή μπεκατσοβόλτα πήγα και κάθισα στο καρτέρι. Τα πρώτα πουλιά, ψηλωμένα και εκτός βολής πέρασαν κατά τις 17.10, λίγο αργότερα ξεκίνησε μια σχετικά σταθερή ροη, απο κυρίως ψηλωμένα πουλια και λιγα πιο χαμηλά. Μέχρι τις 17.35-40 περασαν συνολικά 30-35 πουλιά. Τουφεκισα μερικά από αυτά, 4 επεσαν φτερουγατα πολυ μακρια σε πυκνα και 1 που μου βγηκε στα μουτρα εχασε, κυριολεκτικα, το κεφαλι του. Ή τα φυσίγγια ή εγώ σήμερα δεν είχαμε καλή απόδοση. Φυσίγγια Cheddite Tordo 32gr N.8.
Ωραίος Βασίλη, καλα τα πέρασες.
ΣςςςςςςςςςςςΝα τον βοηθήσουμε? Ελληνικό,λίγα γράμματα ο τίτλος του..ε Γιάννη? :ρ
Αυτο που κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια τι είναι;* Κουιζ για τον Τασο. Το κουτί φυσίγγια πισω απο το σακίδιο ποιά είναι;
Δεν στραβωθηκα ακόμα Γιάννη...Ωραίος Βασίλη, καλα τα πέρασες.
* Κουιζ για τον Τασο. Το κουτί φυσίγγια πισω απο το σακίδιο ποιά είναι;
Παρακαλω οσοι το βρηκαν να μη το πουν.![]()
Δεν στραβωθηκα ακόμα Γιάννη...
Χιτακι Χιτακι..![]()