Έλιωσε Τέο πιο πολύ γι'αυτό πήγα σήμερα να δω.
Μπράβο Χρήστο!Ένα γρήγορο πρωινό σήμερα για κανά παπάκι με αποτέλεσμα να δω αρκετά αλλά 4 μου ήρθαν καλά και πήρα τα τρία...
.
.
Μπραβο ΧρησταραΈνα γρήγορο πρωινό σήμερα για κανά παπάκι με αποτέλεσμα να δω αρκετά αλλά 4 μου ήρθαν καλά και πήρα τα τρία...
.
.
Πήγαινε για σούρουπο στην γούβα, είναι γλυκαμένα, θα κάνεις δουλίτσα!Καλημέρα στη παρεα....Επιστροφή από το βάλτο....Στο καρτερι δε πέρασε τίποτα αλλά σε μια γουβα σήκωσα γύρω στα 30 κιρκιρακια μακρια δίχως να μπορώ να τα βάλω χέρι.....Ακόμα περιμένουμε πουλια εδώ....:/
Πήγαινε για σούρουπο στην γούβα, είναι γλυκαμένα, θα κάνεις δουλίτσα!
ΩραίοςΣήμερα το πρωί από της 7 μέχρι 8,30 περνάνε κάτι πουλάκια μετά βαρέθηκα και έφυγα όλος ο βάλτος ήταν παγωμενοςView attachment 8175
Μπράβο Τολη , πάντα τέτοια .
Στείλε και λίγο πιο κάτω κανένα ρε Τέλη μου , εχω να τα κεράσω τα πάντα , ατσάλινα , μολύβδινα , χοντρά , ψιλά , μακρυά ,κοντάΑύριο δεν θα πάω Παρασκευή αλλιώς σίγουρα ΣΚ......που να τελειώσουν ξέρεις τι γίνεται τα κοπάδια όπως έρχονται νομίζεις ότι έρχεται τσουνάμι με τον θόρυβο που κάνουν και όλο περνάνε αλλά σε απαγορευτική ώρα τα περισσότερα....
Μακάρι να μπορούσα ρε φίλε με όλη μου την καρδιά θα στα έστελναΣτείλε και λίγο πιο κάτω κανένα ρε Τέλη μου , εχω να τα κεράσω τα πάντα , ατσάλινα , μολύβδινα , χοντρά , ψιλά , μακρυά ,κοντά![]()
Να είσαι καλά Τέλη , μόνο που το είπες φτάνει , γλεντησετα εσύ για μας .Μακάρι να μπορούσα ρε φίλε με όλη μου την καρδιά θα στα έστελνα![]()
Έτσι όπως το διάβασα ...δεν περίμενα όντως να έχεις πάρει τρία...Ένα γρήγορο πρωινό σήμερα για κανά παπάκι με αποτέλεσμα να δω αρκετά αλλά 4 μου ήρθαν καλά και πήρα τα τρία...
.
.
Μπράβο ρε φίλε πολύ ωραίες φωτό και ειδικά η τελευταία με το κανόνι χεχεεπειδή το υδρόβιο είναι έρωτας να ανεβάσω και εγώ μερικες φωτό από την εξόρμηση στα μισά του Δεκεμβρίου...
View attachment 8265View attachment 8266View attachment 8267
Φοβερές φωτογραφίες και η χαρά φαίνεται στο πρόσωπο σου,χιλια μπράβο φίλε!!!επειδή το υδρόβιο είναι έρωτας να ανεβάσω και εγώ μερικες φωτό από την εξόρμηση στα μισά του Δεκεμβρίου...
View attachment 8265View attachment 8266View attachment 8267
Μπράβο φιλαράκι!!!!Να ανεβάσω και εγώ μερικές από το χτεσινό κυνήγι υδρόβιου με τρομερά χρώματα στον ορίζοντα αλλά και ένα ωραίο πρασινοκεφαλο στο σουροπο.
View attachment 8269
View attachment 8270
View attachment 8271
Ευχαριστώ φίλε!!! Άντε και από του χρόνου να βρεθούμε να βαρεσουμε και μαζί αφού είμαστε σχετικά κοντά.Μπράβο φιλαράκι!!!!
Εννοείται να πάρουν τα Benellia φωτιάΕυχαριστώ φίλε!!! Άντε και από του χρόνου να βρεθούμε να βαρεσουμε και μαζί αφού είμαστε σχετικά κοντά.