Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ πήγαινα και τραγουδά φωτό και βιντεακια σαρσελες ψαλίδια κιρκιρια σφυριχτάρια κουταλαδες καπακληδες και λίγα πράσινα έχει πάντα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου αν είναι πλυμηρισμενος ο κάμπος και μιλάμε
ωραια πραγματα

αυριο να πας 3 χιλιομετρα παρακατω .hunter.
Αύριο έχει νάνι φιλαράκι....sleepy.
Τελικά για άλλη μια φορά βγείκα αληθινός.
Όσες φορές έχω πάπει για παπιά και το φεγγάρι λαμποκοπάει.......ούτε έχω δει παπί....ειλικρινά αν κάποιος έμπειρος γνωρίζει κάτι ας μου το πει ....

Το φωτεινό φεγγάρι κυρίως κατά τις πρωινές ώρες, μήπως επηρεάζει τα υδρόβια διώχνοντας τα νωρίτερα από τα χωράφια προς τις λίμνες...;;; :rolleyes:
Αυτό το παρατηρώ 8 χρόνια τώρα στον τόπο που κυνηγάω.... και αναρωτιέμαι το γιατί να γίνεται αυτό άραγε....!!

Όσες φορές έχω πάπει για παπιά και το φεγγάρι λαμποκοπάει.......ούτε έχω δει παπί....ειλικρινά αν κάποιος έμπειρος γνωρίζει κάτι ας μου το πει ....

Το φωτεινό φεγγάρι κυρίως κατά τις πρωινές ώρες, μήπως επηρεάζει τα υδρόβια διώχνοντας τα νωρίτερα από τα χωράφια προς τις λίμνες...;;; :rolleyes:
Αυτό το παρατηρώ 8 χρόνια τώρα στον τόπο που κυνηγάω.... και αναρωτιέμαι το γιατί να γίνεται αυτό άραγε....!!
Ίσως έχεις ένα δικιο σε αυτό.το έχω παρατηρήσει και εγώ ...σε μέρες με λαμπρό φεγγάρι τα πουλιά αργούνε στο απογευματινό απ' ότι συνηθίζουν και το πρωί είναι άφαντα ...δεν πουλάνε εύκολα το τομάρι τους τα άτιμα... ίσως κάποιος έμπειρος μπορεί να το επιβεβαιώσει ...

Κώστα εγώ που πήγα εχθές πρωινό με το φεγγάρι παίξανε κανονικά τα πουλιά ίσως και 5 λεπτά αργότερα γιατί σε σχέση με άλλες μέρες τα έβλεπα καθαρά και λόγω φεγγαριού και λόγω ώρας........και απογευματινό πήγε φιλαράκι μου και λέει έπαιξαν τα έβλεπε αλλά χέρι δεν μπόρεσε να τα βάλει.....

Ένα γρήγορο πρωινό σήμερα για κανά παπάκι με αποτέλεσμα να δω αρκετά αλλά 4 μου ήρθαν καλά και πήρα τα τρία...
.
.
Μπράβο ρε Χρηστάρα εύγε εγώ από Δευτέρα θα αρχίσω τα καπνησματα έχω μπλέξει με το ποδόσφαιρο τώρα

Status
Not open for further replies.
Back