Ειναι επικινδυνο?
Δεν ξερω τι γομωση εχει .....μπορει και να ειναι.....απαραδεκτο το πατημα του αμορτισερ του βυσματος....
ακομα και επικινδυνο να μην ειναι......τον ουρανο σκαγια θα γεμισεις....η γνωμη μου ειναι να μην το ριξεις.
Ειναι επικινδυνο?
δε γνωρίζω τι μου λες καθόλου στη λήξη θα ξεκινήσουμε κάποια μαθήματα με τον άνθρωπο και μέχρι τότε ειπα απλά να εχω μια ιδέα....Αλλά μας είπε θα μας μάθει αρκετά....εξάλλου είναι και αυτός που μας παρότρυνε να δοκιμάσουμε...Ίσως και να μην συνεχίσουμε απλά ρωτησα για μηχανή...Μπορεί να βιαστικά κιολαςΕξαρταται απο το τι χρηματα θα διαθεσετε.....και τι ποιοτητα θελετε να εχετε....με δυο ή με πεντε σταδια ??
δε γνωρίζω τι μου λες καθόλου στη λήξη θα ξεκινήσουμε κάποια μαθήματα με τον άνθρωπο και μέχρι τότε ειπα απλά να εχω μια ιδέα....Αλλά μας είπε θα μας μάθει αρκετά....εξάλλου είναι και αυτός που μας παρότρυνε να δοκιμάσουμε...Ίσως και να μην συνεχίσουμε απλά ρωτησα για μηχανή...Μπορεί να βιαστικά κιολας
σας ΕυχαριστώΜπορεις να ξεκινησεις....και με μια ρελιαστρα χειρος.... ή με ''απλη'' λαναρα....μπορεις να παρεις μια πεντασταδιακη
Ελληνικη του Καββαδία.....που θεωρω οτι ειναι οτι κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην αγορα.....αποφασισε πρωτα
τι θελεις να φτιαξεις φιλε μου.![]()
Για να δωσει ο γιατρος το φαρμακο σε ασθενεια , πρεπει να δει ολες τις εξετασεις , οπτικα οποιος κρινει ειναι τουλαχιστον επιπολαιος, γραψε αν ξερεις αναλυτικα την συνταγηΠαιδια μια αποψη για αυτα τα φυσιγγια που μου εδωσε φιλος ιδιογομωτης....σαν πολυ πατημενος δεν ειναι ο συγκεντρωτηρας ή ειναι θεμα συνταγης???
Το πατιμα ειναι οριακο οχη επηκινδηνο.αναλογος τη μαγιρεμα εχει κανει
Σπύρο καλως ήρθες αν θες πέρνα και από δω μας πεις δύο λόγια.Καλησπερα στην ομαδα. Ονομαζομαι Σπυρος και ειμαι καινουριος στην παρεα. Ειμαι απο Ζακυνθο και ασχολουμαι αρκετα με ιδιογομωση. Αρχικα γεμιζα με dueffe και mec 9000,μετα τροποποιησα μια mec 650 βαζοντας τα σταδια,και τωρα που αρχισα και αντιλαμβανομαι το πολυσταδιακο γεμισμα,παρηγγειλα και μια Α5S LC R2 του Καββαδια. Θα ηθελα τα φωτα σας για mg2 και tecna lot2019 36 εως 38 γραμμαρια Νο5 και Νο4 για κυνηγι παπιας.Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Αναλυτικα δυστυχως δεν την ξερω! Απλα μου εκανε εντυπωση οπως ειδα τον συγκεντρωτηρα.Για να δωσει ο γιατρος το φαρμακο σε ασθενεια , πρεπει να δει ολες τις εξετασεις , οπτικα οποιος κρινει ειναι τουλαχιστον επιπολαιος, γραψε αν ξερεις αναλυτικα την συνταγη
Το ειδα παρα πολη καλα αν δουλεψης μια γλανουλαρ ας πουμε στα 28γρ με sg το πατιμα που θελη ειναι ο sg να περναει ενα καρφη απο το δακτηλιδη μεσα για να καει σοστα.γιαυτο ειπα πρην αναλογα το σεταπ.αν το στησης με sipe η psp 32 34 γρ και στης διο ας πουμε θα βγη φουρνελο
Καλησπερα στην ομαδα. Ονομαζομαι Σπυρος και ειμαι καινουριος στην παρεα. Ειμαι απο Ζακυνθο και ασχολουμαι αρκετα με ιδιογομωση. Αρχικα γεμιζα με dueffe και mec 9000,μετα τροποποιησα μια mec 650 βαζοντας τα σταδια,και τωρα που αρχισα και αντιλαμβανομαι το πολυσταδιακο γεμισμα,παρηγγειλα και μια Α5S LC R2 του Καββαδια. Θα ηθελα τα φωτα σας για mg2 και tecna lot2019 36 εως 38 γραμμαρια Νο5 και Νο4 για κυνηγι παπιας.Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Ειδιους καθηγιτες??? Δεν νομηζο φηλεΓιαννη....ελα στα ''σημαδια'' σου φιλε!!! Μην ξεχνας στα ιδια θρανια καθησαμε για την ιδιογομωση.....
τους ιδιους καθηγητες ειχαμε.....το θεμα δεν ειναι ποιος εχει δικιο η αδικο.....το θεμα ειναι οτι μας
διαβαζει πολυς κοσμος που δεν εχει γνωσεις.....πρεπει λοιπον να ξερουν ποιο ειναι το σωστο....σου
θυμιζω αυτο. http://www.idiogomosi.com/pages/idiogomosi-ae.php
Πηγαινε στο ΘΕΜΑ. ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑ......Τωρα το παραδειγμα σου με γκρανουλαρ
''αστοχο''.....με ολο τον σεβασμο για σενα και τις γνωσεις σου.....η γκρανουλαρ δεν σηκωνει ''στριμωγμα''.![]()
Βύσμα Τζιοβάνι,δεν έχεις θέμα,στου Δορκά τα φυσίγγια σπάει κιόλας, ρίξε άφοβα,Παιδια μια αποψη για αυτα τα φυσιγγια που μου εδωσε φιλος ιδιογομωτης....σαν πολυ πατημενος δεν ειναι ο συγκεντρωτηρας ή ειναι θεμα συνταγης???
Αν δν σφάξεις ένα και να το ζυγίσεις δν μπορούμε να κρίνουμε....Η πυρίτιδα θα μας δώσει το πράσινο φως.Παιδια μια αποψη για αυτα τα φυσιγγια που μου εδωσε φιλος ιδιογομωτης....σαν πολυ πατημενος δεν ειναι ο συγκεντρωτηρας ή ειναι θεμα συνταγης???