Tolis SBE1
Banned
Ωραιος τεληΚαλησπέρα συνεχίζουμε με μόνο αρσενικά χεχε
View attachment 7611
Ωραιος τεληΚαλησπέρα συνεχίζουμε με μόνο αρσενικά χεχε
View attachment 7611
Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου!!!Ωραιος τελη
Ωραίος φίλε....Καλησπέρα συνεχίζουμε με μόνο αρσενικά χεχε
View attachment 7611
Τα πράσινα ...πολύ πριν το χάραμα...απαγορευτική ώρα....όπως κ στο σούρουπο επισης....τώρα όταν έχει πάπια....κοπαδια...όλη τη μέρα βολταρουν....Και εδώ έχει ένα Βοριά από χθες το βράδυ.........αύριο κανονικά πρέπει να παίξουν παπάκια στο χάραμα.
Πάντα τέτοια ημερομηνία εμφανίζονται διάφορα είδη.....είναι και η λίμνη του Αιτωλικού απέναντί μας κ παίζουν πέρα δώθε.....![]()
![]()
Σε ευχαριστώ!!!Ωραίος φίλε....
Κωστα γινε αστακος για το πρωι .θα εχουμε ντου απο παντουΚαι εδώ έχει ένα Βοριά από χθες το βράδυ.........αύριο κανονικά πρέπει να παίξουν παπάκια στο χάραμα.
Πάντα τέτοια ημερομηνία εμφανίζονται διάφορα είδη.....είναι και η λίμνη του Αιτωλικού απέναντί μας κ παίζουν πέρα δώθε.....![]()
![]()
Τα εχει πελεκησει τα πρασινα η πενελι.θα τη πουλησω την φρανκι να ξαναπαρω πενελι ολμοΑυτή την εβδομάδα πιστεύω θα έρθουν πουλιά λόγω καιρικών συνθηκών.....
Αντε μπράβο και μετά θα είσαι έτοιμος για καμιά μπεκάτσα στο πυκνό!Τα εχει πελεκησει τα πρασινα η πενελι.θα τη πουλησω την φρανκι να ξαναπαρω πενελι ολμο
Άντε με το καλό ......και η Φράνκι εργαλεία είναι μου αρέσουν πολύ!!!!!Τα εχει πελεκησει τα πρασινα η πενελι.θα τη πουλησω την φρανκι να ξαναπαρω πενελι ολμο
Franchi Al 48 Δημήτρη ;Τα εχει πελεκησει τα πρασινα η πενελι.θα τη πουλησω την φρανκι να ξαναπαρω πενελι ολμο
Την 612 πηρα φιλε .Μετα απο καποια οπλα κ καμποσα φυσιγγια καταλαβα οτι στο φιναλε ολα ιδια ειναι .Ολο το εργο στο κοντακι ειναιFranchi Al 48 Δημήτρη ;
Μέγα λάθος.....Δν περίμενα να ξεστωμίσεις τέτοια κουβέντα.θα τη πουλησω την φρανκι
Ναι παιδάκι μου ναι.......Λίγα κυνήγια έχεις κάνει από την έναρξη,που μου έχεις κ παράπονο κιόλας.....Μια βόλτα για κανά παπάκι τώρα το απόγευμα,ούτε που το είδα να πετάει, περιμένουμε την αλλαγή του καιρού μήπως και κάνουμε κανά κυνήγι καλό....
.
Αρχισες τα σκληρα ;Την έχω ψιλιαστεί Δημήτρη....
Αν θα γίνει το κανα ντού αύριο πρωί,έχω ετοιμαστεί καταλλήλως....
View attachment 7641
Άβγαλτο παιδί στην κοινωνία είμαι......οπότε...έπεσα κι εγώ αμέσως στα ναρκωτικά....Αρχισες τα σκληρα ;