Tolis SBE1
Banned
Μονο400μ/δ εχει Τολη
Μονο400μ/δ εχει Τολη
Λες να μη τρυπάει το 7άρι στα 40...;;;7αρια στα 40 δε το χω επηχειρισει
Θα το δωκιμασω τι μου κανεις τωρα δεν εχω και το λαμπραντορΛες να μη τρυπάει το 7άρι στα 40...;;;
Το σεπτέμβρη δν θες χοντρίτερο σκάγι από Νο:6.....
Εγώ με 2* κ 1* τα κυνηγάω το χάραμα.......σφήξε λίγο το τσοκ σου και θα έχεις αποτέλεσμα άφοβα....απλά εγώ δν μπορούσα να βάλω παπί εύκολα μέσα στην κατανομή ενός 30gr φυσιγγίου ...
![]()
Κάνε μια δοκιμή κ ίσως σου αρέσει.Θα το δωκιμασω τι μου κανεις τωρα δεν εχω και το λαμπραντορ
ειναι πολυ ελαφρια τουφεκια.....Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσεις πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Δεν τα έχω ρίξει, αν είναι ανάλογα του saga export 32γρ με CSB1P θα είναι γρήγορα.Πρεπει να χει τρελα μετρα και διτρηση το συγκεκριμενο
Στο σούρουπο ναι,στο ημερήσιο όχι.αμα το κυνηγαγες πολύ θα το διαπιστώνεις.Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ δοκιμάζω 30-28gr...
Πέρσι πρωτοχρονιά είχε δυνατό αέρα και μείον 8..και πήρα πάλι παπια..το ένα το πήρα και με 9αρια . πιστεύω πως άμα είσαι κέντρο και τα 30γρ κάνουν ζημιά.. βέβαια δεν κυνηγάω παπιά εγώ γι'αυτό ρώτησα εσάς.αν κάνω με το ζόρι δέκα κυνήγια.
Που είσαι πατρίδα? Το ματωσες?Όχι πατρίδα....Κορωνησία μεριά...τα Ρίζια αν κ είναι καλά τ αποφεύγω.....γιατί κανά δυο φορές έγινε μανούρα εκεί.
Βλέπωωω....Καλησπέρα συνεχίζουμε με μόνο αρσενικά χεχε
View attachment 7611
Χαχαχα έχει έναν αέρα έριχνε και χιόνι στο βουνό πέρασε και ένα κοπαδακι με 9 χήνες χεχεΒλέπωωω....
Το δάγκωσες το πουλάκι σου.....![]()
Ωραίος και πάλι!Καλησπέρα συνεχίζουμε με μόνο αρσενικά χεχε
View attachment 7611
Και εδώ έχει ένα Βοριά από χθες το βράδυ.........αύριο κανονικά πρέπει να παίξουν παπάκια στο χάραμα.Χαχαχα έχει έναν αέρα έριχνε και χιόνι στο βουνό πέρασε και ένα κοπαδακι με 9 χήνες χεχε
Σε ευχαριστώ!!!Ωραίος και πάλι!
Μακάρι ρε Κώστα μακάρι να κάνεις κάνα καλό κυνήγι υδρόβιων!!!!Και εδώ έχει ένα Βοριά από χθες το βράδυ.........αύριο κανονικά πρέπει να παίξουν παπάκια στο χάραμα.
Πάντα τέτοια ημερομηνία εμφανίζονται διάφορα είδη.....είναι και η λίμνη του Αιτωλικού απέναντί μας κ παίζουν πέρα δώθε.....![]()
![]()
Πάλι για μπεκατσινια σε βλέπωΚαι εδώ έχει ένα Βοριά από χθες το βράδυ.........αύριο κανονικά πρέπει να παίξουν παπάκια στο χάραμα.
Πάντα τέτοια ημερομηνία εμφανίζονται διάφορα είδη.....είναι και η λίμνη του Αιτωλικού απέναντί μας κ παίζουν πέρα δώθε.....![]()
![]()
Ρε το κέφι μου θέλω να κάνω.Σε ευχαριστώ!!!
Μακάρι ρε Κώστα μακάρι να κάνεις κάνα καλό κυνήγι υδρόβιων!!!!
Αυτή την εβδομάδα πιστεύω θα έρθουν πουλιά λόγω καιρικών συνθηκών.....Ρε το κέφι μου θέλω να κάνω.
Σε κάθε έξοδο 1-2 παπάκια μικρά να βαράω,είμαι υπερευχαριστημένος....![]()