Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
7αρια στα 40 δε το χω επηχειρισει
Λες να μη τρυπάει το 7άρι στα 40...;;;
Το σεπτέμβρη δν θες χοντρίτερο σκάγι από Νο:6.....

Εγώ με 2* κ 1* τα κυνηγάω το χάραμα. ;)......σφήξε λίγο το τσοκ σου και θα έχεις αποτέλεσμα άφοβα....απλά εγώ δν μπορούσα να βάλω παπί εύκολα μέσα στην κατανομή ενός 30gr φυσιγγίου σύμφωνα με την ταχύτητα που πάνε τα κιρκίρια... .sarcastic.
Αφού πάνε...sex hard.

Λες να μη τρυπάει το 7άρι στα 40...;;;
Το σεπτέμβρη δν θες χοντρίτερο σκάγι από Νο:6.....

Εγώ με 2* κ 1* τα κυνηγάω το χάραμα. ;)......σφήξε λίγο το τσοκ σου και θα έχεις αποτέλεσμα άφοβα....απλά εγώ δν μπορούσα να βάλω παπί εύκολα μέσα στην κατανομή ενός 30gr φυσιγγίου ... .sarcastic.
Θα το δωκιμασω τι μου κανεις τωρα δεν εχω και το λαμπραντορ

Εγώ το πράσινο που βάρεσα πριν κανα μηνα ηταν στα 27 με 30 μέτρα με την benelli και τσοκ Kicks Full φυσίγγι 34 gr Νο5 με mb32. Το παπί πηρε πανω του 6 σκάγια 4 καταστηθα και 2 διαμπερη στο πλαι πέτσα οριακα στο κρέας.Τα 4 στο στηθος οταν το καθαριζα ειχαν διαπεράσει το θωρακικό κόκκαλο και ηταν μέσα στην κοιλιά,πόσα μετρα θα μπορούσε να έχει ακόμα αυτη η τουφεκιά ωστε να καταβάλει πάλι το πράσινο?
20191110_162915_resized[3407].jpg20191110_162958_resized[3406].jpg

Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσεις πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
ειναι πολυ ελαφρια τουφεκια.....
βεβαια παιζει ρολο και το οπλο...
και οι καιρικες συνθηκες ,

Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ δοκιμάζω 30-28gr...
Πέρσι πρωτοχρονιά είχε δυνατό αέρα και μείον 8..και πήρα πάλι παπια..το ένα το πήρα και με 9αρια . πιστεύω πως άμα είσαι κέντρο και τα 30γρ κάνουν ζημιά.. βέβαια δεν κυνηγάω παπιά εγώ γι'αυτό ρώτησα εσάς.αν κάνω με το ζόρι δέκα κυνήγια.

Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ δοκιμάζω 30-28gr...
Πέρσι πρωτοχρονιά είχε δυνατό αέρα και μείον 8..και πήρα πάλι παπια..το ένα το πήρα και με 9αρια . πιστεύω πως άμα είσαι κέντρο και τα 30γρ κάνουν ζημιά.. βέβαια δεν κυνηγάω παπιά εγώ γι'αυτό ρώτησα εσάς.αν κάνω με το ζόρι δέκα κυνήγια.
Στο σούρουπο ναι,στο ημερήσιο όχι.αμα το κυνηγαγες πολύ θα το διαπιστώνεις.

Χαχαχα έχει έναν αέρα έριχνε και χιόνι στο βουνό πέρασε και ένα κοπαδακι με 9 χήνες χεχε
Και εδώ έχει ένα Βοριά από χθες το βράδυ.........αύριο κανονικά πρέπει να παίξουν παπάκια στο χάραμα.
Πάντα τέτοια ημερομηνία εμφανίζονται διάφορα είδη.....είναι και η λίμνη του Αιτωλικού απέναντί μας κ παίζουν πέρα δώθε..... :cool: ;)

Ωραίος και πάλι!
Σε ευχαριστώ!!!
Και εδώ έχει ένα Βοριά από χθες το βράδυ.........αύριο κανονικά πρέπει να παίξουν παπάκια στο χάραμα.
Πάντα τέτοια ημερομηνία εμφανίζονται διάφορα είδη.....είναι και η λίμνη του Αιτωλικού απέναντί μας κ παίζουν πέρα δώθε..... :cool: ;)
Μακάρι ρε Κώστα μακάρι να κάνεις κάνα καλό κυνήγι υδρόβιων!!!!

Πάλι για μπεκατσινια σε βλέπω .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back