Ωραίος Νίκο!
ναι φιλε μου του σχορεμενου και πολυ καλου μου φιλου κωστα.Ωραίος Νίκο!
Τα φυσίγγια είναι τα cosmos διασποράς του καββάθα;
Τι γεμισια ειναι αυτη Νικο?ναι φιλε μου του σχορεμενου και πολυ καλου μου φιλου κωστα.
κατα παραγγελια 36 γραμαρια
πολυ καλα ....
αλλα τελειωνουνε......![]()
Μπράβο φιλαράκι!!!!Απογευματινό για κανά παπάκι με τα χωράφια να είναι φουλ στο νερό με αποτέλεσμα ούτε με τις μπότες στήθους να μην μπορείς να μπεις.
Έπιασα μια γωνιά όπου το νερό ήταν πιο λίγο και μου ήρθαν ένας κουταλας και ένα σκατζουρακι τα οποία και πήρα....
.
.
Υπομονή Κώστα θα φανούν και εδώ λίγα τα πουλιά αναλογικά για το μέρος αν δεν σφίξει το κρύο από βορά προς νότο δεν βλέπω προκοπή....Αφού σήμερα σχόλασα αρκετά νωρίς, είπα κι εγώ να κάνω ένα καρτεράκι σε πλημμυρισμένο καλαμπόκι αφού ανακατεύτικε αρκετά ο καιρός με βροχή και 4άρι ΒΔ άνεμο από τις 14:30 ως 18:00....παρόλο που τέτοιες ημερομηνίες από άλλες χρονιές έπαιζαν κάποια πουλάκι, σήμερα δν έπαιξε παιδιά τίποτα από παπί......μόνο μπεκατσίνια έπαιζαν σε ομάδες από 5 ως 10 πουλιά,παρόλο τν δυνατό σχετικά αέρα τα μπεκατσίνια πετούσαν στο θεό....δύσκολα τους έβαζα χέρι εκεί πάνω...προσπάθεισα όμως κάποιες ψιλομένες τουφεκιές χωρίς αποτέλεσμα......
View attachment 7288
View attachment 7294
View attachment 7295
Σήμερα είχα πάρει τη νεροσωλήνα κοντά...
Αύριο θα πάω για πρωινό πέρασμα.....και βλέπουμε...![]()
Μπραβο ΧρησταραΑπογευματινό για κανά παπάκι με τα χωράφια να είναι φουλ στο νερό με αποτέλεσμα ούτε με τις μπότες στήθους να μην μπορείς να μπεις.
Έπιασα μια γωνιά όπου το νερό ήταν πιο λίγο και μου ήρθαν ένας κουταλας και ένα σκατζουρακι τα οποία και πήρα....
.
.
Σε ψηλωμενα πουλια δεν πιανει το τηλεκοντρολ εΑφού σήμερα σχόλασα αρκετά νωρίς, είπα κι εγώ να κάνω ένα καρτεράκι σε πλημμυρισμένο καλαμπόκι αφού ανακατεύτικε αρκετά ο καιρός με βροχή και 4άρι ΒΔ άνεμο από τις 14:30 ως 18:00....παρόλο που τέτοιες ημερομηνίες από άλλες χρονιές έπαιζαν κάποια πουλάκι, σήμερα δν έπαιξε παιδιά τίποτα από παπί......μόνο μπεκατσίνια έπαιζαν σε ομάδες από 5 ως 10 πουλιά,παρόλο τν δυνατό σχετικά αέρα τα μπεκατσίνια πετούσαν στο θεό....δύσκολα τους έβαζα χέρι εκεί πάνω...προσπάθεισα όμως κάποιες ψιλομένες τουφεκιές χωρίς αποτέλεσμα......
View attachment 7288
View attachment 7294
View attachment 7295
Σήμερα είχα πάρει τη νεροσωλήνα κοντά...
Αύριο θα πάω για πρωινό πέρασμα.....και βλέπουμε...![]()
Μπραβο Χρησταρα.....Απογευματινό για κανά παπάκι με τα χωράφια να είναι φουλ στο νερό με αποτέλεσμα ούτε με τις μπότες στήθους να μην μπορείς να μπεις.
.
.
δηλαδη;Τι γεμισια ειναι αυτη Νικο?
Για παπάκια σήμερα το πρωί σε γούβα πέριξ καλαμποκιών...Σύνολο 5 γερατζούλια έπαιξαν σε ζεύγη κ ένα μόνο του κ ένα σφυριχτάρι...ΟΛΑ σε ανάποδη κατεύθυνση που δεν μου έδωσαν περιθώριο για κάποια τουφεκιά....
Ευτυχώς δν είχε ούτε ένα κουνούπι...
View attachment 7318
Είχα και για παρέα έναν επισκέπτη που έκανε βόλτες γύρω γύρω....Ένα φλαμίγγο...
View attachment 7319
Τα χέρια τσούξανε σήμερα με 7oC...
Σήμερα το απόγευμα μόνο ένα μας πέρασε και το πήραμε (θηλυκό κιρκιρη).
.
Πρώτη μέρα και για την κόρη μου στα υδρόβια το καταχαρηκε...