Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1576098594429-png.7164

Απογευματινό για κανά παπάκι με τα χωράφια να είναι φουλ στο νερό με αποτέλεσμα ούτε με τις μπότες στήθους να μην μπορείς να μπεις.
Έπιασα μια γωνιά όπου το νερό ήταν πιο λίγο και μου ήρθαν ένας κουταλας και ένα σκατζουρακι τα οποία και πήρα....
.
.

Απογευματινό για κανά παπάκι με τα χωράφια να είναι φουλ στο νερό με αποτέλεσμα ούτε με τις μπότες στήθους να μην μπορείς να μπεις.
Έπιασα μια γωνιά όπου το νερό ήταν πιο λίγο και μου ήρθαν ένας κουταλας και ένα σκατζουρακι τα οποία και πήρα....
.
.
Μπράβο φιλαράκι!!!!

Αφού σήμερα σχόλασα αρκετά νωρίς, είπα κι εγώ να κάνω ένα καρτεράκι σε πλημμυρισμένο καλαμπόκι αφού ανακατεύτικε αρκετά ο καιρός με βροχή και 4άρι ΒΔ άνεμο από τις 14:30 ως 18:00....παρόλο που τέτοιες ημερομηνίες από άλλες χρονιές έπαιζαν κάποια πουλάκι, σήμερα δν έπαιξε παιδιά τίποτα από παπί...:(...μόνο μπεκατσίνια έπαιζαν σε ομάδες από 5 ως 10 πουλιά,παρόλο τν δυνατό σχετικά αέρα τα μπεκατσίνια πετούσαν στο θεό....δύσκολα τους έβαζα χέρι εκεί πάνω...προσπάθεισα όμως κάποιες ψιλομένες τουφεκιές χωρίς αποτέλεσμα......:)

7288

7294

7295

Σήμερα είχα πάρει τη νεροσωλήνα κοντά....sarcastic..sarcastic.
Αύριο θα πάω για πρωινό πέρασμα.....και βλέπουμε...:rolleyes:

Αφού σήμερα σχόλασα αρκετά νωρίς, είπα κι εγώ να κάνω ένα καρτεράκι σε πλημμυρισμένο καλαμπόκι αφού ανακατεύτικε αρκετά ο καιρός με βροχή και 4άρι ΒΔ άνεμο από τις 14:30 ως 18:00....παρόλο που τέτοιες ημερομηνίες από άλλες χρονιές έπαιζαν κάποια πουλάκι, σήμερα δν έπαιξε παιδιά τίποτα από παπί...:(...μόνο μπεκατσίνια έπαιζαν σε ομάδες από 5 ως 10 πουλιά,παρόλο τν δυνατό σχετικά αέρα τα μπεκατσίνια πετούσαν στο θεό....δύσκολα τους έβαζα χέρι εκεί πάνω...προσπάθεισα όμως κάποιες ψιλομένες τουφεκιές χωρίς αποτέλεσμα......:)

View attachment 7288

View attachment 7294

View attachment 7295

Υπομονή Κώστα θα φανούν και εδώ λίγα τα πουλιά αναλογικά για το μέρος αν δεν σφίξει το κρύο από βορά προς νότο δεν βλέπω προκοπή....

.
.
Μπραβο Χρησταρα

View attachment 7288

View attachment 7294

View attachment 7295

Σε ψηλωμενα πουλια δεν πιανει το τηλεκοντρολ ε .yel.

.
.
Μπραβο Χρησταρα.....
Εγω λογο υποχρεωσεων δεν βγηκα. . . . .
Αυριο πρωι θα παω για τριχωτο ,και αν προλαβω θα βγω και λιγο βαλτο

Για παπάκια σήμερα το πρωί σε γούβα πέριξ καλαμποκιών...Σύνολο 5 γερατζούλια έπαιξαν σε ζεύγη κ ένα μόνο του κ ένα σφυριχτάρι...ΟΛΑ σε ανάποδη κατεύθυνση που δεν μου έδωσαν περιθώριο για κάποια τουφεκιά....
Ευτυχώς δν είχε ούτε ένα κουνούπι...

7318

Είχα και για παρέα έναν επισκέπτη που έκανε βόλτες γύρω γύρω....Ένα φλαμίγγο...

7319

Τα χέρια τσούξανε σήμερα με 7oC...

Για παπάκια σήμερα το πρωί σε γούβα πέριξ καλαμποκιών...Σύνολο 5 γερατζούλια έπαιξαν σε ζεύγη κ ένα μόνο του κ ένα σφυριχτάρι...ΟΛΑ σε ανάποδη κατεύθυνση που δεν μου έδωσαν περιθώριο για κάποια τουφεκιά....
Ευτυχώς δν είχε ούτε ένα κουνούπι...

View attachment 7318

Είχα και για παρέα έναν επισκέπτη που έκανε βόλτες γύρω γύρω....Ένα φλαμίγγο...

View attachment 7319

Τα χέρια τσούξανε σήμερα με 7oC...

εεελα τωρα που τσουξανε με 7 βαθμους... εμας τοσο εχει το καλοκαιρι τα πρωινα! .yel.
μπραβο Κωστα, ωραιες εικονες

Σήμερα το απόγευμα μόνο ένα μας πέρασε και το πήραμε (θηλυκό κιρκιρη).
.
Πρώτη μέρα και για την κόρη μου στα υδρόβια το καταχαρηκε...

δεν εχει πουλια εμαθα Χρηστο, σωστα?
ακομη κ στα απαγορευμενα λιγα πραγματα.
υ.γ. τουφεκι πηρες στη μικρη ή περιμενεις να βγαλει αδεια?

Status
Not open for further replies.
Back