Περνάτε ωραία εκεί μέσα και η παρέα η φάση στις καλυβες και ο βάλτος αξίζουν ίσα με τα παπιά ολου του κόσμου...δίνω υπόσχεση ότι στην πρώτη ευκαιρία θα ξανανεβω γιατί η πρώτη εμπειρία ειχε αποκλειστικα θετικο πρόσημο...!!!ανανεονουμε το ραντεβου......
![]()
αναμενω φιλαρακι...Περνάτε ωραία εκεί μέσα και η παρέα η φάση στις καλυβες και ο βάλτος αξίζουν ίσα με τα παπιά ολου του κόσμου...δίνω υπόσχεση ότι στην πρώτη ευκαιρία θα ξανανεβω γιατί η πρώτη εμπειρία ειχε αποκλειστικα θετικο πρόσημο...!!!
Μπράβο ρε παιδιά . Είστε κυνηγοί υδρόβιων και το εννοείτε.ανανεονουμε το ραντεβου......
![]()
Μπράβο Χριστόδουλε,εξαιρετική δουλειά!!!Λογο καιρου χθες τραβηξα μια ημερα αδεια απο το υπολοιπα του καλοκαιριου,
για να βγω ολοημερο. . . . .
Αν και στο ξημερωμα δεν επεξε κατι....!!!
το θετικο ηταν οτι επαιζαν καποια κοπαδακια κιρκιρια, αλλα αρκετα αργοτερα και ψηλα.
Μπορεσα να κρατησω δυο, απο μια τριαδα και μια πενταδα που μου ηρθαν καπως βολικα.
Αλλαγη τοπου και πηγαινοντας στο αμαξι ξεκρεμασα και μια καστανια απο πολυ ψηλα 50+
χαριζοντας μου μεγαλη ευχαριστηση, και ενα φανταστικο απορτ απο ταν αρσενικο μου.
Επιασα μεσημερι ειχε σταματησει και το ψιλοβροχο,
και επειδη δεν κουνιοταν τιποτα, ειπα να ψαξω κανενα καναλι.
Κρατησα και ακομη ενα μεγαλο θυληκο απο το μονο ζευγαρι που βρηκα .
Η ωρα ομως ειχε περασει και μπηκα γρηγορα στο αμαξι για να προλαβω το λαντζακι(σουρουπο)
σε ενα μερος που φετος δεν πηγα καθολου .. ..
Και εκει πανω στο σουρουπο εγινε η εκπληξη.....
Μου μπηκαν αρκετα μαμτζερακια και μερικα μεγαλα.
μπορεσα και κρατησα 4 μικρα , ενα πρασινο και ενα κουταλα στο τελος.
Παρα την βροχη το κρυο την λασπη και την κουραση ολης της ημερας,
εφυγα απο τον βαλτο αναλαφρος γεματος και με ενα μεγαλο και πλατυ χαμογελο.
![]()
θα ερθει η ωρα τους......Έκανα την βόλτα για κανά παπάκι αλλά δεν έπαιξε τίποτα,είχε ωραίο καιρό(ψιλόβροχο με λίγο αέρα)ούτε που το είδαμε ενω τα απαγορευμένα μέσα έχουν πολλά πουλιά....
Άλλες χρονιές με τέτοιους καιρούς κάναμε δυνατά κυνήγια .....
Ουαουυυ πήρε φωτιά η μικρούλα σου. Μπραβο ρε φιλε πολύ σας χαίρομαιΒολτούλα σήμερα εδώ κοντά για κανένα ορτυκάκι με τη Ria από τις 08:00 ως τις 11:00 με παρέα το αδελφάκι μου...
Σε χέρσα κομμάτια βρείκαμε 4 τα 2 δν δέχτηκαν φερμά αρκετή ώστε να τα προλάβω...τα άλλα δύο τραβήξαμε κανάλι.....μιλάμε για πολύ ποδάααρομα....την τρέλαναν τη σκυλίτσα....η κατάληξη σηκώθεικαν 2 κρατείσαμε το 1...έπειτα σεικώσαμε άλλο 1 το οποίο το πείρα με την 2η τουφεκιά αλλά δν το βρείκαμε....
Έπειτα μπλέξαμε με τα μπεκατσίνια τα οποία κλαμπάνισα 2 και κράτεισα 3....όλα σε φέρμα.......ωραία ήταν...Το πρωί είχε νοτιά και τα πάντα μούσκεμα...
Θερμοκρασία 12oC
Υγρασία 90%
Φυσίγγια ιδιογόμωση: Sipe 30gr No:8....
View attachment 7043
View attachment 7044
Λίγο απ'όλα σήμερα το μενού...![]()
Ευχαριστώ ρε φίλε!!Ουαουυυ πήρε φωτιά η μικρούλα σου. Μπραβο ρε φιλε πολύ σας χαίρομαι
Ωραίος ο Δημήτρης...Ολοήμερο σήμερα στον βάλτο. Παρά τις συνθήκες δεν δούλεψαν. Παρέα με τον KostAnd κάναμε ένα ψαλίδι το πρωί κ ένα πράσινο με δύο κιρκίρια το απόγευμα..
ωραιος και καλη συνεχεια.......Ολοήμερο σήμερα στον βάλτο. Παρά τις συνθήκες δεν δούλεψαν. Παρέα με τον KostAnd κάναμε ένα ψαλίδι το πρωί κ ένα πράσινο με δύο κιρκίρια το απόγευμα..
ΑΧ αυτα τα ολοημερα.....Ολοήμερο σήμερα στον βάλτο. Παρά τις συνθήκες δεν δούλεψαν. Παρέα με τον KostAnd κάναμε ένα ψαλίδι το πρωί κ ένα πράσινο με δύο κιρκίρια το απόγευμα..