ολα ειναι θεμα συνθηκων φιλε και περιστασεων...δεν υπαρχει κατι που να ισχυει παντου...δεχομαι και σεβομαι τα βιωματα σου στο κυνηγι αυτο αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι κυνηγιου της....στον δικο σου στυλ κυνηγιου και κυνηγοτοπο σου μπορει τα νουμερα αυτα 6 αρια και 7αρακια που λες να ειναι τα καταλληλα...δεν αμφιβαλλω...υπαρχουν ομως και αλλα μερη και αλλα στυλ κυνηγιου που τα νουμερα αυτα σκαγιων δεν σε καλυπτουν...εισαι λιγος με αλλα λογια....στα μερη μου και με το στυλ του κυνηγιου που υπαρχει εδω το νουμερο που σου δινει τις περισσοτερες επιτυχιες ειναι στο 90% των περιστασεων το νο4 και σιγουρα μιλαμε για πολυ μεγαλυτερες σε σχεση με αλλους κυνηγοτοπους και αλλα στυλ κυνηγιου...με οποιοδηποτε αλλο νουμερο σκαγιων δεν θα πλησιασεις ποτε τα ποσοστα επιτυχιας που σου δινει το νο4.....κυνηγουν εδω γενιες και γενιες κυνηγων πολλα χρονια τωρα ...δοκιμασαν ολοι στην αρχη αλλα ολοι στο ιδιο κατεληξαν...μακαρι μια μερα να βρεθει ο δρομος σου απο εδω να το διαπιστωσεις και μονος σου.....μην με παρεξηγεις μονο πιστεψε με πραγματικα σε καμια περιπτωση δεν εχω την προθεση να σε προσβαλλω...αντιθετα χαιρομαι να μαθαινω και σεβομαι καθετι διαφορετικο που θα ακουσω απο τον καθενα εδω μεσα
σε ποια περιοχη θα πρεπει να δουλεψεις 4ρια στην φασσα? εγω ας πουμε το μονο μερος που ξερω, ειναι στα ορια του νεστου. αλλα και εκει, σιγουρα εχεις και αλλη εναλλακτικη.