Δηλαδη ?λογο τον ατσαλινον και λογο οτι εισαι 100% σιγουρος τι τουφεκας
Δηλαδη ?λογο τον ατσαλινον και λογο οτι εισαι 100% σιγουρος τι τουφεκας
Φτιαξε μας!!Προς ενημέρωση των συνάδελφων τσιχλοκυνηγων.. Σήμερα μέχρι κ πριν μισή ώρα όπως κ την Κυριακή πολλές γερακοτσιχλες (pilaris) σε μεγάλα κοπάδια πολλά απο τα οποία μέσα στην ομίχλη. Επίσης το ξημέρωμα είδα η μάλλον άκουσα κάμποσες κοκκινότσιχλες. Χρόνια είχα να δω τόσες γερακιαρικες...
Οι κόκκινες και οι γερακοτσιχλες που φαίνονται τα πρωινά αυτές τις μέρες σε χαμηλά υψόμετρα είναι πουλιά που κατεβαίνουν ...Βλέπω ότι γράφουν πολλοί για μπασιματα....ρε παιδιά μήπως είναι εσωτερικές μετακινήσεις;;;γτ εκεί που κυνηγάω εγώ έχουν μειωθεί επικίνδυνα οι αριθμοί κ αν κ όταν κάνει κακοκαιρία δν αλλάξει κτ πάει η φετινή χρονιά για φούντο εδω σε μας....
Ωραίο όνομα βρήκες Δημήτρη για την turdus pilaris! Κι εγώ θα το "υιοθετήσω"...!γερακιαρικες
...Όλα πολύ καλά και επαρκέστατα...! Ρίχ' τα ξέγνοιαστα...!Καλησπέρα σε όλους σας, εδώ στο ενημερωτικό forums! Από την προχθεσινή και την τόσο ενδιαφέρον συζήτηση που είχαμε έγινε αγορά φυσιγγίων για το Α 303 . R12 3Α DORKAS 33,34gr/ jordan τα κόκκινα και τα μπλε 7,8,9 ν., s4 32gr sipe 32gr NOBEL SPEED 34gr SELLIER & BELLOT 9..λα και 12..λα superkill 33.5. Θα σας παρακαλούσα εάν γνωρίζετε να μου πείτε την γνώμη σας..., Σας ευχαριστώ
Στα Δήμαινα υπάρχει ένα απίστευτο απογευματινό αλλά είναι και ένας τρελός που στην πέφτει και μιλάμε θέλει πολύ άντερα για να μην πλακωθεις στο ξύλοΕυχαριστω φιλε για την διευκρίνιση..απλα ρωτησα!
Παντως αμα λες ταξιδι το Γραμματικο απο Αθηνα, τοτε ειμαι για φουντο! Αθηνα-Αταλαντη, Αθηνα-Μοδι, Αθηνα-Πελασγια, Αθηνα-Αργος, Αθηνα-Δημαινα.....και αλλα πολλα για την αρρωστια μας, το κυνηγι και το ξημερωμα στην φυση!
Μακριά κι αλάργα από δαύτους τους... "πειραγμένους" Λευτέρη...!!! Είδες τι κακό έγινε πριν λίγες μέρες στο Ρέθυμνο με έναν τέτοιονα...!Στα Δήμαινα υπάρχει ένα απίστευτο απογευματινό αλλά είναι και ένας τρελός που στην πέφτει και μιλάμε θέλει πολύ άντερα για να μην πλακωθεις στο ξύλο
Στα Δήμαινα υπάρχει ένα απίστευτο απογευματινό αλλά είναι και ένας τρελός που στην πέφτει και μιλάμε θέλει πολύ άντερα για να μην πλακωθεις στο ξύλο
και η αστυνομια τι κανει κοιματε? τον υπνο του δικαιουπροφανώς μιλάς για ........... αντιπρόπερσυ.
γιατί τα τελευταία 2-3 χρόνια η Δήμαινα είναι ψόφια.![]()
ο τύπος που αναφέρεις όντως υπάρχει και μάλιστα προς γνώση κουβαλάει μαζί του και περίστροφο ...............
Δεν νομίζω τέτοια εποχή (χειμώνα ) να φυλάει κάτι τέτοιο ...Τα έχουν κατεβάσει ήδη ....χαχαχαχχαχαχαΓιώργο ισχύει ότι φυλάει χασισοκαλλιέργεια ;
Παυλο εκει δλδ εχει "μπαφοτσιχλες"Γιώργο ισχύει ότι φυλάει χασισοκαλλιέργεια ;