Το μεσημέρι εκεί που σκεφτόμουν πού να βγω αύριο το πρωί, τι καιρό θα έχει κλπ, μου ήρθε η ιδέα να πάρω την πρώτη μυρωδιά του μπατακιού για φέτος και να πάω για ένα απογευματινό. Ο καιρός ανοιξιάτικος, ηλιοφάνεια, υγρασία και άπνοια. Πήγα σε μέρος που είχα να το επισκεφτώ μια τριετία. Τα χόρτα αρκετά μεγάλα (μέχρι τα @@

) με κρατημένα νεράκια από τον αστράγαλο μέχρι το γόνατο. Έναρξη στον βάλτο με απογευματινό που το καταευχαριστήθηκαγια τις τουφεκιές μου! Έριξα 5 (μεμονωμένες) τουφεκιές και έριξα ισάριθμα παπιά!! Θα μπορούσα να τουφέκιζα περισσότερα πουλιά αν δεν μου τα χαλούσαν (χωρίς να καρπώνονται κάτι) κάποια πιτσιρίκια που κάθισαν λίγο μπροστά και αρκετά αριστερά μου. Δεν πειράζει όμως, νέοι είναι και θα μάθουν...

. Λόγω του δύσκολου μέρους είχα αποφασίσει εξ αρχής σε περίπτωση που ρίξω πουλιά, να αφήσω το μάζεμά τους για το τέλος γιατί ψάχνοντας μέσα στα χόρτα θα έχανα πολύτιμο χρόνο από την ώρα που γινόταν "παιχνίδι". Έτσι κι έκανα λοιπόν. Έψαξα λοιπόν στο τέλος και με σχετική δυσκολία βρήκα τα δυο. Όσο περνούσε η ώρα όμως έπεφτε ομίχλη και άρχισα να μη βλέπω ούτε στα 5 μέτρα. Με μισή καρδιά παράτησα το ψάξιμο γιατί αν αργούσα ακόμη λίγο, δεν ξέρω αν θα έβρισκα ακόμη και το αυτοκίνητο και μετά να βρω τον δρόμο οδηγώντας μέχρι να βγω από τα χόρτα...
Στεναχώρια που άφησα 3 πουλιά που τα δυο σίγουρα ήταν "καθαρά" αλλά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τον συνδυασμό Μ2 με Anaconda Mid. Σνδυασμός - ΕΡΩΤΑΣ!!!!
View attachment 5909
View attachment 5910
View attachment 5911
View attachment 5912