600 ευρώ με τα τσοκ τής τα οποία είναι φάουλ της εταιρείας αντιστοιχούν σε αυλό 18,4 σιγά να μην έφτιαχναν τσοκ για τον αυλό που αντιστοιχουσε. Κατά τα άλλα η κάννη είναι φονιάς.Πόσο σου κοστισε η κάννη;
600 ευρώ με τα τσοκ τής τα οποία είναι φάουλ της εταιρείας αντιστοιχούν σε αυλό 18,4 σιγά να μην έφτιαχναν τσοκ για τον αυλό που αντιστοιχουσε. Κατά τα άλλα η κάννη είναι φονιάς.Πόσο σου κοστισε η κάννη;
τρυγονι, φασσα, τσιχλα καρτερι και περπατητο...Τι κυνήγια κάνεις Σπύρο ;
τρυγονι, φασσα, τσιχλα καρτερι και περπατητο...
Η Versa είναι όπλο κατασκευαστικά πιστεύω για πάνω από 35 gr . Αν κάνεις κυνήγι βάλτου η τριχωτού θα σε ‘φτιάξει ‘ . Η Α5 έχει ποιότητα πολύ καλή . Αν κι δεν μπόρεσα ακόμα να βρω την χρυσή τομή τσοκ και φυσίγγια . Μόνο στα δράμια κατάλαβα ότι θέλει full για να τα ‘πάει ‘. Αλλά καλό όπλο κι με πολύ καλή σκοπευτική ευθεία για καρτέρι . Η franchi είναι όπλο των 800 ευρώ με μια καλή κάνη όπως είχε πάντα .Remington Versamax?
Browning A5?
Franchi Affinity?
Ιδου η απορια...
Ανάλογα με το πόσα διαθέτεις κ αν το θες για πρώτο όπλο η όχι....βασικά ερωτήματα....Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα την βοήθεια σας για το συγκεκριμένο οπλο βρηκα ενα pose Laurona και το δίνει 500 ευρω ειναι κατακενουργιο άξιζει να το αγοράσω η να ψαξω κατι αλλο??
Πατριώτη από πιο μέρος της Ηλείας είσαι....;;;;τρυγονι, φασσα, τσιχλα καρτερι και περπατητο...
κατακολο αλλα πλεον αθηνα μονιμαΠατριώτη από πιο μέρος της Ηλείας είσαι....;;;;
Μπράβο ρε φίλε.....Να είσαι καλά.....κατακολο αλλα πλεον αθηνα μονιμα
Σαν πρώτο οπλο το θελω για μπεκατσα περδικα φασσα τσιχλα για γουρούνια εχω την ρεμιΑνάλογα με το πόσα διαθέτεις κ αν το θες για πρώτο όπλο η όχι....βασικά ερωτήματα....
Σπύρο καλησπέρακαλησπερα,
μετα απο αποχη ενος ετους λογω δουλειας φετος αποφασισα να κυνηγησω. Ο μητσοςμπενελι με ψηνει να αλλαξω οπλο γιατι η phoenix λεει παλιωσε και αμφιταλαντευομαι αναμεσα σε 930i ή μαξους... τι προτεινετε?
Maxus:
Η καλύτερη κάννη στα όπλα μαζικής παραγωγής
Μια ένσταση μόνο γιατί τα μπενελι τις προσφοράς δεν είναι ποιοτικά? Αυτή τη στιγμή η μπενελι έχει πάνω από 5 μοντέλα σε προσφορά την φθηνότερη μ1 την μπεκατσια την μοντεφελτρο την μ2Για την ποιότητα των πλαστικών μιλάς?,γιατί τα υπόλοιπα μηχανισμοί και κάννη είναι τα ίδια. Δηλαδή η μπεκατσια πριν που είχε 1600 ήταν καλή και τώρα που έχει 1000 είναι μάπα. Τα ίδια έλεγαν και για την Βίντσι. Όσο για την 930 δεν βλέπω καμία διαφορά με την μπενελι ίσα ίσα που βλητικα είναι καλύτερη.Ολα είναι θέμα μάρκετινγκ ανταγωνισμού και ξεστοκαρισματος υλικών,ημ1 παράδειγμα στα 790 ευρώ τι έχει που δεν κάνει όταν έξω πωλειται 1200.Η v3 εδώ έχει 1300 και έξω 700 έξω είναι μάπα και εδώ καλή,ας σοβαρευτούμε λιγο η γνώμη μου είναι αυτή ,καθώς έχω επεξεργασθεί τα περισσότερα ανωτέρω οπλαΣπύρο καλησπέρα
Maxus:
Η καλύτερη κάννη στα όπλα μαζικής παραγωγής,βελτιωμένα μεταλικά μερη του μηχανισμου λειτουργίας σε σχέση με άλλα μοντέλα του ομίλου
έχει τον κώνο που χρειάζεται από παραγωγής του
κοντάκι όχι όπως του phoenix ,είναι λίγο κάπως πιο κοντό στο ύψος και ίσως σε μπερδέψει-ξενίσει στην αρχή,αλλά φέρνοντας το στα μέτρα σου και με λίγη εξοικείωση συνηθίζεται και όπως κυνηγούσες θα κυνηγάς(εδώ συνήθισα εγώ το κοντάκι της sx3 composite που είναι <<παιδικό>>)
αν την επιλέξεις θα χρειαστείς σίγουρα 2-3 τσοκ after market ανάλογα με τα κυνήγια σου
από ανάκρουση αεροβόλο
930i:
σαν στήσιμο πιο μαντζέβελο όπλο όπως ένα benelli αλλά ποιοτικά δεν είναι benelli,είναι όπως τα benelli προσφοράς που κυκλοφορούν
σε 2 όπλα που είδα και τουφέκισα τα κλειστα της τσοκ τουφεκούσαν λίγο αριστερά οπότε θα χρειαστείς after market τσοκ κι εδώ
ρυθμιζόμενο κοντάκι πιο κυνηγητικό από την maxus αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το ρυθμιζόμενο<ίσως>είναι υπερβολή στο κυνήγι
από ανάκρουση αδράνεια με συνέπεια να έχει πιο μεγάλη αλλά όχι κάτι τραγικό
κώνος μεγάλος που βοηθάει σε πιο βαριές γομώσεις και χοντρά νούμερα
Οτι αναφέρω είναι απόλυτα προσωπικές γνώμες κι όχι κανόνας
καλή επιλογή
αμα θες την καλύτερη κάνη σε αυτογεμες λειοκανο πας αναγκαστικά σε ρεμ!!!
ναι το εχω και εγω απορια?Σίγουρα κάτι που δεν έχει αναφερθεί ακόμα και για μενα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ειναι η σκανδάλη και εκεί σίγουρα υπερτερεί η μπρεντα...τώρα βλητικα οποία και να πάρεις σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημενος...άριστες βλητικα καννες αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά....άμα θες την καλύτερη κάνη σε αυτογεμες λειοκανο πας αναγκαστικά σε ρεμ!!!
Διακρίνω μια επιθετική διάθεση κι ένα μικρό οπαδισμο με την ιταλική εταιρείαΜια ένσταση μόνο γιατί τα μπενελι τις προσφοράς δεν είναι ποιοτικά? Αυτή τη στιγμή η μπενελι έχει πάνω από 5 μοντέλα σε προσφορά την φθηνότερη μ1 την μπεκατσια την μοντεφελτρο την μ2Για την ποιότητα των πλαστικών μιλάς?,γιατί τα υπόλοιπα μηχανισμοί και κάννη είναι τα ίδια. Δηλαδή η μπεκατσια πριν που είχε 1600 ήταν καλή και τώρα που έχει 1000 είναι μάπα. Τα ίδια έλεγαν και για την Βίντσι. Όσο για την 930 δεν βλέπω καμία διαφορά με την μπενελι ίσα ίσα που βλητικα είναι καλύτερη.Ολα είναι θέμα μάρκετινγκ ανταγωνισμού και ξεστοκαρισματος υλικών,ημ1 παράδειγμα στα 790 ευρώ τι έχει που δεν κάνει όταν έξω πωλειται 1200.Η v3 εδώ έχει 1300 και έξω 700 έξω είναι μάπα και εδώ καλή,ας σοβαρευτούμε λιγο η γνώμη μου είναι αυτή ,καθώς έχω επεξεργασθεί τα περισσότερα ανωτέρω οπλα
Παράλειψη μου μεγάλη η μη αναφορά στις σκανδάλεςΣίγουρα κάτι που δεν έχει αναφερθεί ακόμα και για μενα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ειναι η σκανδάλη και εκεί σίγουρα υπερτερεί η μπρεντα.......