Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η πρώτη και για μένα. Στις 8:08 ακούστηκε ο γνωστός ήχος και φάνηκε μια τετράδα, ξώμακρα για τουφεκιά. Στις 8:33 ξανά μια τετράδα που πέρασε λίγο πιο κοντά από τις πρώτες και έριξα μια τουφεκιά πιο πολύ για να τουφεκίσω, ωστόσο έπεσε.
Ανατολικά του αεροδρομίου, Μεσογαία.

που είναι βρε η τσίχλα ??

ένα φτερό και μιά ουρά βλέπω , η υπόλοιπη που πήγε ??? .yel. .yel. .yel.

Καλησπέρα στην παρέα πρώτη φετινή έξοδος στα ορεινά της Θεσσαλίας ,μικρό μπάσιμο η "ουρά" του χθεσινού καλού περάσματος.Λίγες τουφεκιές για όλους και καρπώσεις ανάλογες τουλάχιστον την "χουφτώσαμε" και φέτος...free image hoster for websites

Καλησπέρα στην παρέα πρώτη φετινή έξοδος στα ορεινά της Θεσσαλίας ,μικρό μπάσιμο η "ουρά" του χθεσινού καλού περάσματος.Λίγες τουφεκιές για όλους και καρπώσεις ανάλογες τουλάχιστον την "χουφτώσαμε" και φέτος...free image hoster for websites
Καμιά μεγάλη τσίχλα είδατε ? Εσείς εκεί τις έχετε για πρωινό

και εγω παιδες εκανα ενα απογευματινο χθεσινο καρτερακι για να δω τι παιζη.think. 7 παρα5 αρχησανε να παιζουνε εως της 7 και τεταρτο περασανε καμια 25αριαα η ηρωνεια ειναι οτι μου περνουσανε καμια 50αρια μετρα παραδυπλαμου .hair.μετα παω δυπλα και αρχηζουνε και περνανε αντηθετααα.ha ha. στο τελος μωλις ψιλοσκοτινιασε πηρα μια αλα επαισε μεσα σε κατι ελιες.sarcastic. σημασια εχη πως εβαλε πουλακιααα και σιγα σιγα θα στρωσουνε και αυτα και εμης.well done.

Την κατεστρεψες! Εξτρα φουλ?χαχα
Ξεγελάει η φώτο, έπεσε από πολύ ψηλά και έσκασε στον κορμό ενός αμπελιού, οπότε γι'αυτό φαίνεται αυτό το κακό....! Anaconda mid...απλά στον συγκεκριμένο τουφέκι είναι 7/10.

Πρωτη εξορμηση και για εμενα σημερα για τις κυριες, λογο υπερβολικης δουλειας δεν ειχα ιδεα τι και αν γινοταν κατι τις προηγουμενες μερες, ειδα 2 τσιχλιτσες και η μια ηρθε μαζι μου,
Καλη αρχη να εχουμε φιλαρακια

View attachment 4576
Βλέπω τη τσίμπησες την τσιχλίτσα...... ;)
Καλή αρχή...!!
Σε βλέπω και οργανομένο........well done.
Δημήτρη τη μάρκα είναι το Walkie Talkie σου...;; Ενημερωτικά ρωτάω...:) (απάντησέ μου στο ανάλογο τόπικ)....

Καλησπέρα στην ομάδα.Εχθες μπήκαν κάποια πουλιά (photo).. σήμερα μάλλον λόγω νότια κόψανε και είδαμε πολύ λιγότερα.Γυριζει βοριάς οπότε από νωρίς στο Καρτερι.Καλη διασκέδαση σε όλους.(περιοχή : κεντρική Εύβοια)

Attachments

• IMG_20191010_094246.jpg
    IMG_20191010_094246.jpg
    777,5 KB · Προβολές: 78
Επίσημη πρώτη και για μένα στην περιοχή των δερβενοχωριων και από τι καταλαβαίνω από τα ποσταρισματα πρέπει να ήμουν από τους πιο τυχερούς. 6 πιτσιλωτές κυρίες μου έκαναν την τιμή με 11 τουφεκιές και 3 ο φίλος που ειμασταν παρέα. Εθεάθη μακριά και ένα κοπαδακι (καμία 10αρια) δεντροτσιχλες ή γερακοτσιχλες.

Σήμερα πήγα τη βόλτα Μ κ εγώ στο μέρος που τις κυνηγάω όλη τη σαιζόν..σε υψόμετρο φανταστεί τε 100-150μ..ενώ τη Πέμπτη άκουσα μόνο μία σμρ άκουσα καμία 15αρια πουλάκια αλλά όλα από τις 7.05 κ έπειτα..μια ντουφέκια κ παραδόξως την πήρα...πρώτη φορά τόσο νωρίς βαράω εγώ προσωπικά τσίχλα...καλή αρχή λοιπόν σε όλους!!!

Ποιο ποζε είναι αυτό ; BREDA VEGA ; pegasos ;

Χουφτωσα ένα μαύρο ή τσίχλες δεν μου έκαναν το χατήρι ενώ τις άκουγα δεν πλησίασαν, δεν πειράζει την επόμενη φορά.
View attachment 4609
Και τα ταίρια του Ανδρέα. Ο τρίφτης σε τι εύρος αποστάσεων σου κάνει τα χατήρια?

Στην κάννη που έχω βγαίνει 2,5ρι στις φασσες έβγαζε πολύ μακρινές και έμεινα με το στόμα ανοιχτό δεν μαρεσει να λέω μέτρα γιατί κάποιοι θα γελάνε, τώρα στις τσίχλες δεν ξέρω ακόμα θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες καλά για να έχω εικόνα ολοκληρωμένη, αυτό που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό είναι το θεαματικό σκότωματα βρέχει ο ουρανός φτερά.

Status
Not open for further replies.
Back