Όχι και δεν έχω ακούσει ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο!Ξερεις Μυρο η κάποιος άλλος τι σημαίνει εκπυρσοκροτηση εκτός θαλαμης;;;;;;;
Πώς γίνεται; Και ποιοί οι λόγοι;
Όχι και δεν έχω ακούσει ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο!Ξερεις Μυρο η κάποιος άλλος τι σημαίνει εκπυρσοκροτηση εκτός θαλαμης;;;;;;;
Για να περιμένουμε να δούμε Μυρο οι ειδικοί του μπενελι κλικ τι θα μας πουνΌχι και δεν έχω ακούσει ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο!
Πώς γίνεται; Και ποιοί οι λόγοι;
Όλα σωστά.... αλλά ανοίγει σχετικά εύκολα τουλάχιστον το δικό μου και ένα 2 φίλων που ξέρωΤα περιστροφικα κλείστρα που πλέον τα έχουν εφαρμόσει όλες οι εταιρίες, φτιάχτηκαν έτσι ώστε να μην μπορεί το όπλο να πυροδοτήσει αν δεν μπει το φυσίγγι σωστά μέσα στην θαλαμη. Αποφεύγεται έτσι η εκπυρσοκροτηση εκτός θαλαμης, που έχει στραβώσει η τραυματισει σοβαρά πολύ κόσμο. Επιπλεον το περιστροφικο κλείστρο όταν κλειδωσει ανοίγει πάρα πολύ δύσκολα. Από 3 μέτρα αν θυμάμαι καλά, ρίχνει το όπλο πολύ γνωστή εταιρία κ δεν ανοίγει το κλείστρο
Περιστροφικο κλείστρο κλικ φίλε. Καλύτερα κλικ πάρα να σου σκάσει στα μούτρα το φυσίγγι την ώρα που κλείνεις το κλείστροBenelli click!οκ
Browning click ...μάλλον είμαι ο μόνος που άκουσε!πριν 2 χρόνια κ πάνω που ζηγιασα την 2η τουφεκιά πάνω στην μπεκάτσα!κκκκλλλλλλικ !!!,,"τι κλικ το κέρατο μου,εγώ έχω Μπράουνινγκ"ελλειπής καθαρισμός...δεν κούμπωσε κ να το κλικ!
Μα δεν έχει περιστροφικό!Περιστροφικο κλείστρο κλικ φίλε. Καλύτερα κλικ πάρα να σου σκάσει στα μούτρα το φυσίγγι την ώρα που κλείνεις το κλείστρο
Μου συνέβη στον στρατό. Σε όπλο που βρίσκεται επάνω σε ΠΑΟ και που ρίχνει τροχιοδεικτικά για επισήμανση του στόχου , η 50αρα τροχιοδεικτική μπήκε στραβά στην θαλάμη και μπλόκαρε. Ο επικεφαλής ,κατά παράβαση των κανονισμών, κοιτούσε από την αριστερή πλευρά και με το δεξί χέρι κτυπούσε το κλείστρο για να σμπρώξει, την σφαίρα στην θαλάμη. !!! Η γωνιά του κλείστρου χτύπησε το καψίλιο και η σφαίρα εκπυρσοκρότησε εκτός θαλάμης. Ο επικεφαλής έχασε το μάτι του και μαζί με όλο το προσωπικό του στοιχείου, 3 άτομα, πέρασαν στρατοδικείο.Ξερεις Μυρο η κάποιος άλλος τι σημαίνει εκπυρσοκροτηση εκτός θαλαμης;;;;;;;αυτό εννοούσα όταν είχα γράψει για την κακή επίδραση που έχουν τα φόρουμ. Έγραψε κάποιος γνωστής κ αυτό μου κάνει πιο πολλή εντύπωση για το μπενελι κλικ, κ τα τα περιστροφικα κλείστρα. Φυσικά αυτός ξέρει τον λόγο αλλά χρόνια αναπαράγει το ίδιο έργο. Κ χρόνια φυσικά πολύ κόσμος το αναπαράγει κ αυτός. Τι είναι λοιπόν ρε μάγκες η εκπυρσοκροτηση εκτός θαλαμης;;;;
Το μόνο ψεγάδι στην SL80 ήταν ότι αραιά και που έσπαγε κανένα επικρουστήρα (ομολογουμένως μετά από χιλιάδες βολές). Φαντάζομαι ότι για αυτό έφταιγε το ότι ερχόταν σε επαφή με το κλειδί. Κατά τ'άλλα κι εγώ πιστεύω ότι μεταπήδησαν σε περιστροφικό κλείστρο για λόγους ασφάλειας.Εγώ δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί άλλαξε το κλείδωμα η Benelli και το έκανε μπροστά; γιατί να κλειδώνει το κλείστρο μπροστά; Το τέρας αντοχής sl 80 που είναι 30+ χρονών όπλο και δουλεύει ακόμα άψογα τι σκατα είχε το κλείστρο που κλειδώνει στην βάση που είναι ενιαία με την κάννη και έπρεπε να το αλλάξουν;;; Ούτε κλακ ούτε κλικ έκανε ποτέ!
Ποια τα κατά αυτού του κλειδώματος;
Τι έχει μία es 100; Μόνο αξιοπιστία έχει...
Όλη η σειρά Beretta μέχρι και την 391 είναι χωρίς περιστροφική κεφαλή! Είχαν κάποιο πρόβλημα;;; η Franchi το ίδιο....
Όσο παλαιότερο τόσο καλύτερο!
Μόνο αυτό...
Τώρα είδα το μυνημα Τζονυ. Υπέθεσα λάθος πως έχειΜα δεν έχει περιστροφικό!
Καλημέρες!Τώρα είδα το μυνημα Τζονυ. Υπέθεσα λάθος πως έχει
Παύλο από fabarm ταιριάζει γιατί έχει για εμένα από τις καλύτερες κάννες...Άλεξανδρε το είχα σκεφτεί και εγώ πριν χρόνια αλλά προτίμησα τελικά να πάρω νέο όπλο,η μετατροπή θα στοιχίσει €250 δαχτυλίδι ουρά benelli + η κάννη από 870 αν είναι καινούργια στα €350 ( δεν ξέρω αν θα βρεις μεταχειρη ) + την δουλειά του μάστορα που θα είναι αρκετή σε χρηματικό και πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο μη σου μείνει στο χέρι ή μη σου φύγει κανένα χέρι μάτι στην καλύτερη
ξανασκέψου το !