Δεν την βλέπω την φωτόΑν και πιστεύω ότι φαίνεται καλά, Εάν θέλεις κάποια διευκρινίσει στην φωτό μου λές![]()

Δεν την βλέπω την φωτόΑν και πιστεύω ότι φαίνεται καλά, Εάν θέλεις κάποια διευκρινίσει στην φωτό μου λές![]()
Μισό λεπτό γιατί γιατί έκανα βλακεία και προσπάθεια να την περάσω την φωτό αλλά πελαοσα που μου έβγαλε αγγλικά τα γράμματα και δεν ήξερα ποιο να πατισωΔεν την βλέπω την φωτό![]()
Εάν θες κάποια βοήθεια μου λεςΜισό λεπτό γιατί γιατί έκανα βλακεία και προσπάθεια να την περάσω την φωτό αλλά πελαοσα που μου έβγαλε αγγλικά τα γράμματα και δεν ήξερα ποιο να πατισω![]()
Σευχαριστώ φιλαράκο αλλά είμαι και εγώ λίγο πατεντιαρηςΠολύ μπροστά.......![]()
![]()
![]()
![]()
Φαίνεται πολύ κακή δουλειά.. απλά άλλαξε το δράπανο όταν σου το επιτρέψουν τα οικονομικά θα πρότεινα ενα με ρεύμα με ροοστατη για στροφές να ρυθμίζεις όσο θες και να τις κρατάει μόνο του..Σευχαριστώ φιλαράκο αλλά είμαι και εγώ λίγο πατεντιαρης
Και ούτε χάλασα της στροφές που βιδώνεις το χερούλι για χειροκίνητο με πατέντα
Ελπίζω να μη φάω καμία κατραπακιααπό του διαχειριστές εάν είναι εκτός θέματος!!
Είναι με 2 σκάλεςη αργές στροφές περίπου από 350μ 380 σλ που πιστεύω είναι το ιδανικό για το ρελιασμα και η δεύτερη με ποίο γρήγορο αλλά δεν το δουλεύω σε αυτές τις στροφές!!Φαίνεται πολύ κακή δουλειά.. απλά άλλαξε το δράπανο όταν σου το επιτρέψουν τα οικονομικά θα πρότεινα ενα με ρεύμα με ροτωρα για στροφές να ρυθμίζεις όσο θες και να τις κρατάει μόνο του..
κατά τα αλλά άψογο...
Καθόλου εκτός θέματος.. ίσα ίσα το ομορφαίνει...0
Απεκτος ευγε
Ευχαριστώ πολύΑπεκτος ευγε
Πολύ καλή πατέντα Σπύρο.Ευχαριστώ πολύ![]()
Σευχαριστώ Κώστα! Για αυτό σου είπα για επιμονή και υπομονή εάν έχεις γίνονται τα πάνταΠολύ καλή πατέντα Σπύρο.
Σιγά Σπυράκο.....Τώρα ξεκινάμε....Σευχαριστώ Κώστα! Για αυτό σου είπα για επιμονή και υπομονή εάν έχεις γίνονται τα πάντα
Αργότερα θα δώ εάν με παίρνει, θα κάνω και κάτι ακόμα![]()
Πάντα σιγά σιγά και με το μυαλό καθαρό όταν είναι για ιδιογομωσηΣιγά Σπυράκο.....Τώρα ξεκινάμε....![]()
Μακάρι αδερφέ,ναι τις στάμπες τις κάνω εγώ,Με το καλό! Την στάμπα την βαζεις μονος σου;
Όχι φίλε μου δυστυχώς, μετά από κόπο πολύ,και διαφορετικές πατέντες,έχω πάρει την εκτυπωτική της omvΕιναι πολυ ωραία...Αγοραστό μηχανάκι ή παντέντα;