NIKOS ORFANIDIS
Banned
νομηζω οτι το επητρεπουν στην τουρκια , και τα ομοιοματα ,μονο τους ηλεκτρονικους κραχτες απαγορευουνΑυτό που σας έλεγα είναι πολύ μπροστά οι γείτονες!!!
View attachment 3407
νομηζω οτι το επητρεπουν στην τουρκια , και τα ομοιοματα ,μονο τους ηλεκτρονικους κραχτες απαγορευουνΑυτό που σας έλεγα είναι πολύ μπροστά οι γείτονες!!!
View attachment 3407
Παντως αμα καταφερες να παραγγειλεις απο το site εισαι ηρωας! Η βλεπεις πολλά τουρκικά σίριαλ και εμαθες την γλωσσα!Αυτό που σας έλεγα είναι πολύ μπροστά οι γείτονες!!!
View attachment 3407
Έτσι είναι επιτρέπονται από όσο ξέρω εκτός από κασετόφωνανομηζω οτι το επητρεπουν στην τουρκια , και τα ομοιοματα ,μονο τους ηλεκτρονικους κραχτες απαγορευουν
Χαχαχα αν έχεις fb παίρνεις εύκολα από ένα τυπα από κεσανη συνενοησε εύκολα!!!Παντως αμα καταφερες να παραγγειλεις απο το site εισαι ηρωας! Η βλεπεις πολλά τουρκικά σίριαλ και εμαθες την γλωσσα!
Παντελή, που την αράζεις;Καλημέρα, τον ήπιαμε πάλι σημερα...
View attachment 3409
...τον καφέ μας στην ύπαιθρο της Λαυρεωτικής εννοώ!!!
Και πρώτη επαφή με ένα τρυγονάκι, σκορ 1-0, χάσαμε...
Γενικά λίγες τουφεκιές, αμφιβάλλω αν όλοι μαζί στην περιοχή που ήμουν εγώ, έπιασαν το όριο...
Περιοχή Μεγάλων Πεύκων Γιώργο, έχω κανα δυό σημεία που πηγαίνω και κάθομαι, χαμηλά.Παντελή, που την αράζεις;
Γκαβιωτης ειναι χαχαΚρητικα εσυ;
απο καβο φιλε, φανηκανε σημερα εκει? εδω 2 μικρα κοπαδακια και αρκετοι συκοφαγοιΚρητικα εσυ;
γεια σου ρε αυστραλιοτη, σε περιμενουν οι φασσες πωσ κ τι...Γκαβιωτης ειναι χαχα
βαρεσα 2 σπουγγους στα 40+ με το anaconda, τους εμασα μπαλα...και τα τρυγονια με πιακανε στον υπνο...τα χαιρετισα τουλαχιστονΓκαβιωτης ειναι χαχα
εδω στην Νοτια Κερκυρα φανηκανε λιγα μακαρι να τα δουμε αυριοΜεγάλο μπάσιμο απο πουλιά σήμερα απο τα βόρεια σύνορα παλικάρια. Κρατάτε παιδιά ίσως αύριο δείτε πουλιά στα Νότια
Και Σαββατο, και του σταυρού, και Λαυρεωτικη! Θα κλάψουνε μανουλες! Θα πεσουν κεφαλια!και καταλαβαίνεις τι θα γίνεται
Κανονικά οι εορτάζοντες δεν έπρεπε να έχουν προτεραιότητα στα καρτέρια εκείνη τη μερα?Και Σαββατο, και του σταυρού, και Λαυρεωτικη! Θα κλάψουνε μανουλες! Θα πεσουν κεφαλια!
Τα ιδια κ σ εμας.Ειδα καποια πουλια,δεν τουφεκισα κανενα.Μας κραταει στην τσιτα για αυριο....απο καβο φιλε, φανηκανε σημερα εκει? εδω 2 μικρα κοπαδακια και αρκετοι συκοφαγοι
Δεν ήσουν εκεί ομορφόπαιδο;Μεγάλο μπάσιμο απο πουλιά σήμερα απο τα βόρεια σύνορα παλικάρια. Κρατάτε παιδιά ίσως αύριο δείτε πουλιά στα Νότια
Καθίστε καλα Σταυροι!χαχαχαΚανονικά οι εορτάζοντες δεν έπρεπε να έχουν προτεραιότητα στα καρτέρια εκείνη τη μερα?