"sos" σημεία τα γαϊδουράγκαθα, τα λιοσπορα της νότιας Ελλάδας.
Χρήστο κάποια λίγα είδα και εγώ σήμερα, μπαμ δεν έκανα δίπλα μου πήραν από 1-2 αλλά μου είπαν ότι χθες μετά τις 8.30 είδαν αρκετά πουλιά. Ήσουν έξω αληθεύει γιατί εγώ 8 εφυγα...Απογευματινή βόλτα σε γαϊδουράγκαθα για να δοκιμάσω και το μέρος,είδα 8 τρυγόνια αλλά τουφέκισα μονο το ένα και το πήρα...
Όμορφο πουλί.
Πέτρο εχτές το πρωί δεν πήγα είχα δουλειά,αλλά από ότι μου είπε ο αδερφός μου όντως μπήκαν κάποια πουλιά...Χρήστο κάποια λίγα είδα και εγώ σήμερα, μπαμ δεν έκανα δίπλα μου πήραν από 1-2 αλλά μου είπαν ότι χθες μετά τις 8.30 είδαν αρκετά πουλιά. Ήσουν έξω αληθεύει γιατί εγώ 8 εφυγα...
Δυστυχώς και εγώ με τη δουλειά εχω λίγο χρονο...αρα αλήθεια ήτανΠέτρο εχτές το πρωί δεν πήγα είχα δουλειά,αλλά από ότι μου είπε ο αδερφός μου όντως μπήκαν κάποια πουλιά...
Λίγα περισσότερα τα πουλιά σήμερα και σχεδόν τουφεκισαν όλα τα καρτερια,εγώ κατάφερα 2μεγαλα πουλιά....
Φωτιά πάνε....Τάσο φαρμάκι η δικανια με τα χάρτινα armusa clasico 34gr no7
μπραβο xρηστο ,νικοπολις επεσαν τουφεκιες?Λίγα περισσότερα τα πουλιά σήμερα και σχεδόν τουφεκισαν όλα τα καρτερια,εγώ κατάφερα 2μεγαλα πουλιά....
Έπεσαν αρκετές τουφεκιές πατριώτη...μπραβο xρηστο ,νικοπολις επεσαν τουφεκιες?
Χρήστο εγώ έφυγα πάλι στις 8 και έκανα μεγάλο λάθος. Από τις 8.30 και μετά πάρα πολλά πουλιά...Λίγα περισσότερα τα πουλιά σήμερα και σχεδόν τουφεκισαν όλα τα καρτερια,εγώ κατάφερα 2μεγαλα πουλιά....
που τα ξετρηπωσες παλι βρε κουφαλιτσαααααΈκανα μια έρευνα χτες το απόγευμα και βρήκα ένα λιοσπορο που είχε λίγα πουλάκια πήγαμε σήμερα το πρωί και κάτσαμε εκεί αποτέλεσμα αν και άρχισαν να παίζουν αργά πήρα 8 εγώ το ενα χαμένο και 3 το φιλαράκι μου!!View attachment 3217οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid και φυσίγγι ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8