Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απογευματινή βόλτα σε γαϊδουράγκαθα για να δοκιμάσω και το μέρος,είδα 8 τρυγόνια αλλά τουφέκισα μονο το ένα και το πήρα...
Όμορφο πουλί.
Χρήστο κάποια λίγα είδα και εγώ σήμερα, μπαμ δεν έκανα δίπλα μου πήραν από 1-2 αλλά μου είπαν ότι χθες μετά τις 8.30 είδαν αρκετά πουλιά. Ήσουν έξω αληθεύει γιατί εγώ 8 εφυγα...

Χρήστο κάποια λίγα είδα και εγώ σήμερα, μπαμ δεν έκανα δίπλα μου πήραν από 1-2 αλλά μου είπαν ότι χθες μετά τις 8.30 είδαν αρκετά πουλιά. Ήσουν έξω αληθεύει γιατί εγώ 8 εφυγα...
Πέτρο εχτές το πρωί δεν πήγα είχα δουλειά,αλλά από ότι μου είπε ο αδερφός μου όντως μπήκαν κάποια πουλιά...

Και εδώ κάτω στα μέροι μου βρείκαν πουλιά πιασμένα το πρωί....
Έγινε μικρό παιχνίδι σε παραθαλάσσια περίπου μέροι ως τις 08:45 μου είπαν....Το Σ/Κ θα έχει σίγουρα καλό πανηγύρι και αν την τρίτη βρέχει στα μέροι μου (όπως είπαν τν καιρό) τότε τα πουλιά θα μίνουν μέχρι την άλλη εβδομάδα διότι έχουμε κάποια θερισμένα χωράφια (παγίδες) κ χωράφια από συλλεγμένη βιομηχανική τομάτα εδώ γύρω και έτσι θα βρουν τροφή... ;)
Ελπίζω να στέκομαι λίγο στα πόδια μου ως την άλλη τετάρτη το πολύ........pray to God. Αλλιώς.......και του χρόνου να είμαστε καλά...:(

01/09 εβγαλα ενα τρυγονι κ το πηρα,02/09 δεν εβγαλα κανενα,03/09 ενα εβγαλα κ το πηρα,04/09 εβγαλα δυο δεν πηρα κανενα και τελος σημερα εβγαλα 2κ πηρα το ενα.Ολα τα παραπανω κυνηγια ειναι στην Λαυρεωτικη,μεσημερι κ απογευμα και μονο περπατητο σε πευκωτα και λοφους με κοντοπευκα κ αγρελιες...το περπατημα ειναι 3 με 4 ωρες...τα πουλια ειναι κλαρωμενα στα κοντοπευκα κυριως κ σου δινουν ευκαιρια μονο για μια πολυ γρηγορη μπηχτη,σκετη προκληση...δεν εχω ριξει δευτερη σε κανενα...οσοι ειναι καρτεριτζηδες ουτε το εχουν δει...γενικα ειναι πολυ λιγα τα πουλια κ πιασμενα απο το βραδυ...καλη συνεχεια σε ολους σε αυτο το υπεροχο θηραμα, και ας ελπισουμε σε κανενα μπασιματακι...εγω το κυνηγω μεχρι 12 του μηνα...μετα μονο κυνηγια με τα σκυλακια μου...

Λίγα περισσότερα τα πουλιά σήμερα και σχεδόν τουφεκισαν όλα τα καρτερια,εγώ κατάφερα 2μεγαλα πουλιά....

τετοια κανεις κ δεν κρατιεμαι! αυριο κατεβαινω με ολη τη βδομαδα αδεια .hunter.1
μπραβο Χρησταρα, ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα.

Έκανα μια έρευνα χτες το απόγευμα και βρήκα ένα λιοσπορο που είχε λίγα πουλάκια πήγαμε σήμερα το πρωί και κάτσαμε εκεί αποτέλεσμα αν και άρχισαν να παίζουν αργά πήρα 8 εγώ το ενα χαμένο και 3 το φιλαράκι μου!!3217οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid και φυσίγγι ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8

Έκανα μια έρευνα χτες το απόγευμα και βρήκα ένα λιοσπορο που είχε λίγα πουλάκια πήγαμε σήμερα το πρωί και κάτσαμε εκεί αποτέλεσμα αν και άρχισαν να παίζουν αργά πήρα 8 εγώ το ενα χαμένο και 3 το φιλαράκι μου!!View attachment 3217οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid και φυσίγγι ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8
που τα ξετρηπωσες παλι βρε κουφαλιτσααααα.bye2.

Status
Not open for further replies.
Back