Φυσίγγια για την Φάσσα

Η υπεροχή στις μακρινές ντουφεκιές ρε παιδιά του RIO PICHON, που σύμφωνα με τις άριστες εντυπώσεις σας σίγουρα έχει, σε σχέση με το RIO GAME LOAD 36gr (για να πάρω ένα φυσίγγιο της ίδιας εταιρίας, στα ίδια γραμμάρια σκαγιών), που νομίζεται οφείλεται?
Έχω διαβάσει ότι έχει σκληρότερα σκάγια, μόνο εκεί?

Τα φυσιγγια PICHON γενικα ειναι ποιοτικα πολυ προσεγμενα φυσιγγια καθοτι προοριζονται για ζωντανη περιστεροβολια, αθλημα που ναι μεν επιτρεπεται σε λιγες χωρες, με μεγαλα χρηματικα επαθλα και στοιχηματα δε. Τα φυσιγγια εχουν φτειαχτει ειδικα για αποστασεις στα 35/40 μετρα και ετσι ωστε το περιστερι, το οποιο ειναι σε μεγεθος φασας να καταβληθει αμεσα. Αμα το πουλι μετα την επιτυχημενη βολη προλαβει και κτυπησει τις φτερουγες του πεφτει εκτος του ζωγραφισμενου κυκλου και η βολη θεωρειται αστοχη. Only within the ring counts, και αυτο πετυχαινεται κυριως με σκληρα σκαγια αλλα και τελεια αναλογια μιας πολυς καλης πυριτιδας με τα σκαγια. Περιττο να πω πως πρεπει να πυροβολας σαν πιστολερο μετο που ανοιγει το κλουβι, στη δευτερη φτερουγισια το πολυ, αλλιως σου φευγει εκτος κυκλου.
 
Το μόνο φυσίγγι που μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για την ποιότητα των υλικών του δίχως να χρειαστεί να το χειρουργήσει..
Καταλαβενουμε όλοι μας ότι ένα τέτοιο φυσίγγι γεμίζετε με άροστά υλικά (κάτι αντίστοιχο με τα σκοπευτικα φυσίγγια)..Σκεφτείτε να έχει κάποτε σκάρτα υλικά,μια φορά θα το παρει κανεις κ όχι άλλη..Δεδομένου ότι μιλάμε για μεγάλα χρηματικά ποσά.Η εταιρία Ρίο αλλά κ οποιαδήποτε άλλη κατασκευάζει φυσίγγια για περιστεροβολια είναι αδύνατον να γεμίζει με ότι να νε..
 
εχω ακουσει τοσα για αυτο το φυσιγγι αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε ολο ειναι οτι αποφευγω τα κουτια με 10 φυσιγγια αλλα πρεπει να τα δοκιμασω εστω για την να δω εαν ειναι πραγματικα τοσο μαγικα γιατι να φερνεις τις φασσες ξερες απο ψιλα δεν το κανουν και πολα φυσιγγια
 
Δεν υπάρχουν μαγικά φυσίγγια παρά μόνο καλοί σκοπευτές-κυνηγοι.
Όμως στα αλήθεια αυτό το φυσίγγι είναι το κάτι άλλο..Η που θα αστοχήσει κάποιος η που θα ξερανει το θήραμα..Τραυματίες πολέμου δεν ειχα ποτέ. ...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.;)
 
Παιδιά με τα RIO36 gr.μαύρα σε 25 αρι κουτι , έχω κάψει αρκετές φάσες , πιο παλιά γιατί τα έβρισκα σε ενα κατάστημα που έκλεισε πλεον, στην Ερυθραία , αν μπορείτε στειλτε μου με π.μ , κάποιο κατάστημα που μπορώ να τα προμηθευτώ και αν γνωρίζετε και το κοστος. Αλλα μόνο στα 36 gr με ενδιαφερουν.
 
Εννοείς τα royal 36 που ερχοντουσαν επί εποχής Βραχνου..Η καλκο από όσο γνωρίζω δεν εισάγει τα συγκεκριμένα δυστυχώς χάθηκαν κ αυτά όπως κ το 34αρι της ίδιας εταιρίας..:(
Πιστεύω ίσως να υπάρχουν ξεχασμένα σε κάνα ράφι κυνηγομαγαζου..
 
Εννοείς τα royal 36 που ερχοντουσαν επί εποχής Βραχνου..Η καλκο από όσο γνωρίζω δεν εισάγει τα συγκεκριμένα δυστυχώς χάθηκαν κ αυτά όπως κ το 34αρι της ίδιας εταιρίας..:(
Πιστεύω ίσως να υπάρχουν ξεχασμένα σε κάνα ράφι κυνηγομαγαζου..
Αυτά ρε φίλε ακριβώς είναι , τα royal <<εκπληκτικά>> δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά , αλλά και τα pyrkal 36 πρασινα κοντεύουν να μου τελειώσουν επίσης πολύ καλά, δεν μπορω να τα βρώ.
 
τα πυρκαλ δεν μπορεις να τα βρεις γιατι η πυρκαλ εκλεισε 2-3 χρονια τωρα.και δυστυχως παει και το αρτεμις και το derby

Ακομη κλαιω το γεγονος Ευρυπιδη που δεν βρεθηκε χριστιανος να αποκτησει την τεχνογωσια της ΠΥΡΚΑΛ στα φυσιγγια
 
τα πυρκαλ δεν μπορεις να τα βρεις γιατι η πυρκαλ εκλεισε 2-3 χρονια τωρα.και δυστυχως παει και το αρτεμις και το derby
Επειδή έχω βολευτεί με του Δορκά σε 32 γρ με τα εξπρές, εχει κανείς άποψη για τα κοντορ 36 γρ. σε φάσα ? Δεν θέλω να πάρω εισαγωγής.
 
φαντασου οτι ειναι πιο δυνατα απο biturbo.εγω στη θεση σου αφου θες ελληνικα θα δοκιμαζα το α1 36 του λαμπρο που στο site του το δινει με πολυ χαμηλες πιεσεις για 36αρι κι εδω το βρισκω 9.20
 
παιδια, πολυ προσεγμενα φυσσιγια ειναι και τα gorila.
Eχω κανει δικιμη σε στοχο τα μαυρα 34γρ, και ειναι αριστα.
Λογικα και τα 36αρια, θα ειναι το ιδιο, αλλα δεν τα βρισκω (ουτε τα 34γρ)πλεον καβαλα....
 
Πυρκαλ υπάρχουν ακόμα σε stock καταστημάτων.

Ναι, εχει το armania.gr ολη τη γκαμα ακομη, μονο που δεν ξερω με τι ειναι γεμισμενα. Λιγο πριν το τελος της εταιρειας γεμιστηκαν πολλα φυσιγγια με οτι υλικο ειχε απομεινει.
 
Back
Top