Browning Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
να 'στε καλα παιδια, ευχαριστω.
μετα απο 2 οπλα με συμβατικο αυλο, την a301 (που δοθηκε στο καταστημα) κ την m2, ειπα να δοκιμασω κ εγω
τους διευρυμενους... ενας απο τους λογους που το επελεξα εναντι του 686.
ενας ακομη, μου καθησε το κοντακι καλυτερα.

υ.γ. για να σας προλαβω οτι αφησα το λαθος οπλο στο μαγαζι κλπ..:)
δεν μου καθοταν εργονομικα η 301.

να 'στε καλα παιδια, ευχαριστω.
μετα απο 2 οπλα με συμβατικο αυλο, την a301 (που δοθηκε στο καταστημα) κ την m2, ειπα να δοκιμασω κ εγω
τους διευρυμενους... ενας απο τους λογους που το επελεξα εναντι του 686.
ενας ακομη, μου καθησε το κοντακι καλυτερα.

υ.γ. για να σας προλαβω οτι αφησα το λαθος οπλο στο μαγαζι κλπ..:)
δεν μου καθοταν εργονομικα η 301.[ Καλοριζικο η επιλογη σου θα σε ικανοποιησει και ακομα περισσοτερο θα σου προτεινω αυτο που μου προτεινε παλαιοτερα και μενα ο δασκαλος μου δυο τσοκ της Βriley το IC και LF και θα σε καλυψει σε ολα τα κυνηγια σου καθως και στο σκοπευτηριο εαν τυχον χρειαστει να πας.Η επιλογη αυτη να την κανεις οποτε μπορεσεις αξιζουν τα λεφτα τους διοτι οπως απογειωσε το 425 το δικο μου ετσι θα απογειωσει και το δικο σου.Σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις και να σε βοηθησει να βγαλεις τις καλιτερες δυνατητες που διαθετεις.

Σπυρο δεν γνωριζω εαν διαβασες την προταση μου για τα τσοκ της Briley επειδη το συμπεριελαβα μεσα στο κειμενο σου να σου γνωρισω οτι κυνηγουσα στη Σερβια τρυγονια και φασσες και εκει ενας Σερβος πρωταθλητης του τραπ μου προτειναι να τουφεκισω με 24αρια της Nike που μου εδωσε 2 κουτια και τα σκοπευτικα γυαλια του.Δεν πιστευα στη συνεχεια αυτο που ζουσα .Η απασταση που πεφταν τα πουλια με τα 24αρια δεν το ειχα ξαναζησει και εκει που ειπε οτι αυτοι δεν κυνηγουν πανω απο 28αρι και να η αποδειξη .Εκει βεβαιωσε και αυτος οτι εχω στα χερια μου ενα σπουδαιο οπλο και η επιλογη των τσοκ ηταν αριστη εξ ου και το αποτελεσμα. Η φιλοδοξια μου ειναι να αποκτησω το Β725 μερακι το εχω πραγματικα για τετοια ομορφες στιγμες αλλα ας οψεται ........................η κριση για να συμφωνησω και εγω με τον φιλο ΜΑΚΗ ...

Status
Not open for further replies.
Back