Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίο σόλο περπατητο σήμερα στην Αργολίδα και μια μικρή βόλτα Κορινθία στο γυρισμό. Καθαρά σκοτωματα με αρκετά καπνισματα. Το πιο αποδοτικό φετινό κυνήγι μου που μάλλον θα είναι και το τελευταίο της χρονιάς.
14 στο χέρι με 4 χαμένα.
Φυσίγγια Ρουμελιώτη κυρίως 30γρ νο9 και λίγα skeet.
20190210-125151.jpg

Καταπληκτική η σημερινή μέρα!14 τσίχλες, 1 κοτσυφός κ δυστυχώς 7 χαμένες τσίχλες εγώ που ευτυχώς είχα τον σκυλάκο αλλιώς θα χανα άλλες τόσες!! 12 τσίχλες - 1 κοτσυφός κ 2 χαμένες για τον Μύρο τον κουμπάρο του ..Μύρου! Η a400 xplor unico με το kick off οπλάρα!! Αλλάξαμε όπλα για λίγο κ έκανε με 6-7 φυσίγγια τον μοναδικό ντουμπλέ του με την outlander μου κ γω με την a400 4 πουλιά σε 5 τουφεκιές!! Τη ζήλεψα!! Μπόνους για μένα μια μπεκάτσα! Την ώρα που έψαχνε ο Φρίξος μια (τελικά) χαμένη τσίχλα στο πυκνό σηκώθηκαν 2!!! Η μια ήρθε προς τα μενα κ καπνίστηκε!! Η πρώτη που πιάνω μήνα Φλεβάρη!! Μπόνους για τον Μύρο μια ξεχασμένη σακούλα με φυσέκια σε καρτέρι!! Χα χα!! Με προβλημάτισε ο Φρίξος γιατί ψιλοκουτσαίνει... αλλά με 14,2 χλμ που περπατήσαμε κ γω κουτσαίνω!! https://cdn.pbrd.co/images/I0wtFUO.jpg?o=1 https://cdn.pbrd.co/images/I0wtf4I.jpg?o=1

Καταπληκτική η σημερινή μέρα!14 τσίχλες, 1 κοτσυφός κ δυστυχώς 7 χαμένες τσίχλες εγώ που ευτυχώς είχα τον σκυλάκο αλλιώς θα χανα άλλες τόσες!! 12 τσίχλες - 1 κοτσυφός κ 2 χαμένες για τον Μύρο τον κουμπάρο του ..Μύρου! Η a400 xplor unico με το kick off οπλάρα!! Αλλάξαμε όπλα για λίγο κ έκανε με 6-7 φυσίγγια τον μοναδικό ντουμπλέ του με την outlander μου κ γω με την a400 4 πουλιά σε 5 τουφεκιές!! Τη ζήλεψα!! Μπόνους για μένα μια μπεκάτσα! Την ώρα που έψαχνε ο Φρίξος μια (τελικά) χαμένη τσίχλα στο πυκνό σηκώθηκαν 2!!! Η μια ήρθε προς τα μενα κ καπνίστηκε!! Η πρώτη που πιάνω μήνα Φλεβάρη!! Μπόνους για τον Μύρο μια ξεχασμένη σακούλα με φυσέκια σε καρτέρι!! Χα χα!! Με προβλημάτισε ο Φρίξος γιατί ψιλοκουτσαίνει... αλλά με 14,2 χλμ που περπατήσαμε κ γω κουτσαίνω!! https://cdn.pbrd.co/images/I0wtFUO.jpg?o=1 https://cdn.pbrd.co/images/I0wtf4I.jpg?o=1
Καταπληκτική δουλειά κάνατε & την μπεκατσούλα σας...Μπράβο
Δν μας είπες τη μάρκα ήταν ο θησαυρός στη σακούλα που βρήκατε ξεχασμένο σε καρτέρι......my man.

Καταπληκτική δουλειά κάνατε & την μπεκατσούλα σας...Μπράβο
Δν μας είπες τη μάρκα ήταν ο θησαυρός στη σακούλα που βρήκατε ξεχασμένο σε καρτέρι......my man.
Πανθηρ γαλάζια κ μερικά jk6 διάφανα!!! Πραγματικός θησαυρός!

Καλημερα Παναγιωτη με το ωραιο το γιλεκο σου!!!!
Πολυεργαλειο το εχεις κανει!
Σ'ολα τα κυνηγια σου σε συνοδευει?[/QUOTe

Βρε Παναγιώτη, σε "κινούμενη άμμο" έπεσες βρε παιδάκι μου...; :eek::eek::confused::confused:

βαγγελη αλλο ειναι τουτο μονο για τσιχλα το χω
νικο αστα να πανε ειδα κ επαθα να βγω καταλαβα τι επικίνδυνος ειναι ο βαλτος απο τ ιδιο σημειο ακριβως περασα και τις 2 προηγουμενες κυριακες αλλα.μαλον πατησα πιο ακρη η εκαναν στραγκισματα τα χωραφια και βαλτωσε περισοτερο

Μόλις είδαν τα παιδιά την Ithaca ξεκίνησαν το πείραγμα του στυλ, τι έφερες το καδινατσο και τα σχετικά αλλά μόλις είδαν τα πουλάκια να πέφτουν κερυνοβολημενα σε όλες τις αποστάσεις κατάπινα το γλωσί τους.......sarcastic.
Κανε εσυ ρε μαγκα μου την δουλεια σου οπως ξερεις κ αστους να σε χαζευουν....;)
Θα ερθει ο καιρος που θα καταλαβουν οτι τα "παλια" οπλα ειναι "παλια" μονο σε εμφανιση..;)
Αααααλλα πραγματα μετρανε...:)

Μετα απο αποχη 3 εβδομαδων λογο βροχης. πηγα σημερα το μεσημερακι, με θεμοκρασια 12 βαθμους...πιο πολυ πηγα για βολτα, περπατητο μονος μου, ηξερα οτι θα εχει λιγοστα πουλια...
Επιβεβαιωθηκα, τα πουλια ελαχιστα, τουφεκισα 3 τσιχλες, πηρα τις 2...ειδικα η δευτερη, εφαγε στα 15μ ενα Ρουμελιωτης skeet, και την..ξεποπουλησε αρκετα.sarcastic.
Ωραια ηταν, περπατησα στην φυση, και το γουσταρα, παρολο που ειχε ελαχιστα πουλακια...
Και μια φωτο:
0106.jpg

Last edited by a moderator:
πωλααα μπραβω σε ολουσαςςς παιδεςςς βλεπω καλα παιχνιδιααααα.RESPECT..well done.,,και εγω σημερα ενα απογευματινο καρτερακι με 12 τσιλονιααα φωτο δεν εχω διωτι μου εφαγε την μπαταρια το κινητομου να να ψαχνω βραδιατικα στα χωραφιαααα τα χτυπημεναα.hair. ,,,,και οχι τιποτε αλο μου ριχνανε και την μπαταρια ο φιλος freman,,και ο kostas bak .bye2.

IMG-20190210-192923.jpg

Πόλεμος στο απογευματινό... .sarcastic.
Μπραβο,Αυτο θυμιζει οκτωμβριανο μπασιμο!
Αυτο το κοκκινο κατω δεξια ειναι αναπνευστηρας να περνεις καθαρο αερα,για να μην ανασαινεις καμμενη πυριτιδα...yelling.

Μπραβο,Αυτο θυμιζει οκτωμβριανο μπασιμο!
Αυτο το κοκκινο κατω δεξια ειναι αναπνευστηρας να περνεις καθαρο αερα,για να μην ανασαινεις καμμενη πυριτιδα...yelling.

Η καμένη πυρίτιδα είναι αρωματοθεραπεία....big smile.

Μετα απο αποχη 3 εβδομαδων λογο βροχης. πηγα σημερα το μεσημερακι, με θεμοκρασια 12 βαθμους...πιο πολυ πηγα για βολτα, περπατητο μονος μου, ηξερα οτι θα εχει λιγοστα πουλια...
Επιβεβαιωθηκα, τα πουλια ελαχιστα, τουφεκισα 3 τσιχλες, πηρα τις 2...ειδικα η δευτερη, εφαγε στα 15μ ενα Ρουμελιωτης skeet, και την..ξεποπουλησε αρκετα.sarcastic.
Ωραια ηταν, περπατησα στην φυση, και το γουσταρα, παρολο που ειχε ελαχιστα πουλακια...
Και μια φωτο:
https://postimg.cc/kDpfvxct

Αυτη η φωτο ειναι παλια, πριν κανω κοντακι ! ο δαιμων υου τυπογραφιου.sarcastic.
Αυτη ειναι η σωστη:
IMG-20190210-160607.jpg

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back