Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κρίμα ρε φίλε, την φάσσα έπρεπε να την βρεις αφήνει τόσα φτερά που είναι αδύνατο να την χάσεις.
Άμα πέσει ζωντανή...όσα πουπουλα και να αφήσει....δεν την βρίσκεις!
Σύντροφοι....το ζητούμενο δεν είναι να πέσει το πουλί....το ζητούμενο είναι να το βρείς!
Μην τουφεκάτε στον Θέο...επειδή έχετε ΧΧL longrange τσοκ...και φυσιγγία ΧΧΧΧL....και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το να ρίξεις 4 πουλιά όπως ο φίλος μας...και να μην βρείς κανένα...είναι αμαρτία...που δεν την θέλει κανείς!

Η μέρα ξεκίνησε με όχι πολλά πουλιά 4 τσίχλες αλλα σαφος λίγο περισσοτερα από της άλλες μερες. . .

Και συνέχισε ακομη ομορφότερα με άλλες δύο τσιχλιτσες ακόμη και μια γαλάζια( όχι φασσοπεριστερο).yel.

Η δεύτερη για φετος.sarcastic.

Η μέρα ξεκίνησε με όχι πολλά πουλιά 4 τσίχλες αλλα σαφος λίγο περισσοτερα από της άλλες μερες. . .

Και συνέχισε ακομη ομορφότερα με άλλες δύο τσιχλιτσες ακόμη και μια γαλάζια( όχι φασσοπεριστερο).yel.

Η δεύτερη για φετος.sarcastic.
Την έβαλες για ύπνο βλέπω....Σωραιος!:D:D:D

Άμα πέσει ζωντανή...όσα πουπουλα και να αφήσει....δεν την βρίσκεις!
Σύντροφοι....το ζητούμενο δεν είναι να πέσει το πουλί....το ζητούμενο είναι να το βρείς!
Μην τουφεκάτε στον Θέο...επειδή έχετε ΧΧL longrange τσοκ...και φυσιγγία ΧΧΧΧL....και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το να ρίξεις 4 πουλιά όπως ο φίλος μας...και να μην βρείς κανένα...είναι αμαρτία...που δεν την θέλει κανείς!
Σωστός Αλέξανδρε . Καλό πέντε και στο χέρι παρα δέκα και.......χαμένα .sarcastic.
Χωρίς σκύλο το κυνήγι κιχλοκοτσυφων σε πυκνό είναι τουλάχιστον αδιαφορία . Προσέχουμε για να έχουμε.
* Να επισημάνω όπως το "αδιαφορία" δεν είναι μομφή για τον συνάδελφο George m2 που έγραψε παραπάνω, γενικό ήταν το σχόλιο μου γιατί έχω δει κάποιος ( μην τους χαρακτηρίσω) να τουφεκάνε τα πουλιά, εκείνα να πέφτουν στα πυκνά και να συνεχίζουν αδιάφοροι, άσε που δεν πήγαιναν ούτε καν να τις ψάξουν.

Last edited:
Πηγα για ουτε δυο ωρες σημερα πολυ μακρια 500 μετρα απο το σπιτι μου:) και ειχε μπολικη κινηση αλλα με τα πουλια να περνανε παρα πολυ ψηλα. Οπως παντα ειχα το kicks πανω και πηρα μαζι τα Κενταυρος 28γρ νο9, η πρωτη επεσε τραβερσα αλλα πολυ ψηλα τοσο που δεν το περιμενα, συνολο 6 τσιχλες ολες πολυ ψηλα και μακρια αλλα οι 2 ηταν σε τρελη αποσταση και επεσαν στουπια. Δεν ξερω με ποιο πραγμα να απορησω περισσοτερο, με τις τουφεκιες που μπορει να βγαλει το kicks? Με την κανη που εχει το συγκεκριμενο οπλο η με τα 9ρακια του Κενταυρου; γιατι αυτες οι αποστασεις δεν νομιζω να ειναι για νο9, πηγα στο αυτοκινητο μετα και δοκιμασα το συγκεκριμενο νο9 σε χαρτονι αλλα ειναι για το αλλο τοπικ αυτο.

Στους θηροφύλακες παραδίδω παντα το οπλο μου , γενικα κανω ο,τι μου ζητήσουν , θα ήθελα να οπλοφορούν και να εχουν αστυνομικές αρμοδιότητες

...Είναι μία άποψη κι αυτή...! Έχει μία λογική βάση από πίσω και είναι απολύτως σεβαστή...!

έξοδος και σήμερα Βοιωτία,,,ότι είδαμε χθες είδαμε και σήμερα,,μπήκαν κάμποσα πουλιά αλλά αρκετά ψηλά παρόλο που σήμερα είχε μουντάδα,,,4 τουφεκιές 4 τσίχλες αλλά η μια έπεσε στο πυκνό και δεν τη βρήκα

όπλο Fabarm L4S 4* ( που κόβει το γ@μήδι το τεσσάρι ) φυσίγγια Fantom PSB5 31gr

IMG-20181018-090627.jpg

Πάρα πολύ όμορφα ξύλα...!!! Συγχαρητήρια για την επιλογή...! (Εκτός εάν ήταν τυχαίο το συγκεκριμένο τυφέκιο...)

:D:D:D:D λόγω καιρού υποθέτω τόσο ψηλωμενα!

Τα πουλιά στα μπασίματα, μόλις μπαίνουν "φρέσκα - φρέσκα" σε ένα μέρος για προσγειωθούν/εγκατασταθούν (και δεν έχουν έρθει από το βράδυ εκεί) συνήθως έτσι πετάνε: (πολύ) ψηλά...!

ολη η χρονια, ειναι οι δυο επομενες εβδομαδες.........ειδωμεν

...Όχι ολόκληρη η χρονιά Ηλία...! Τα μπασίματα μόνο...! Για το εάν και πόσα πουλιά θα υπάρχουν όλο τον χειμώνα από περιοχή σε περιοχή, δεν έχουν να κάνουν τα μπασίματα του Οκτώβρη...! Είναι πολλοί και διάφοροι οι παράγοντες που προκύπτουν και επηρεάζουν τον πληθυσμό των τσιχλών σε βάθος χρόνου, από τώρα μέχρι και το τέλος του Φλεβάρη...! Αλίμονο εάν ολόκληρη η χρονιά κρινόταν και προδικαζόταν από τα Οκτωβριανά μπασίματα...!!! Έχουν υπάρξει και χρονιές με φτωχά μπασίματα, στις οποίες εν συνεχεία, το υπόλοιπο διάστημα υπήρχαν αρκετά έως πολλά πουλιά...! Βέβαια, έχει παρατηρηθεί και το αντίστροφο...!

έχω δει κάποιος ( μην τους χαρακτηρίσω) να τουφεκάνε τα πουλιά, εκείνα να πέφτουν στα πυκνά και να συνεχίζουν αδιάφοροι, άσε που δεν πήγαιναν ούτε καν να τις ψάξουν.

...ΔΕΝ είναι κυνηγοί δαύτοι...!!! Απλοί δολοφόνοι είναι...!!!

Σήμερα είχε πάλι μπασιματάκι (όπως κι εχτές)...! Καλούτσικο θα το χαρακτήριζα...! Είχε αρκετά πουλάκια που ανέμιζαν προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όλα τα ύψη...! Δεν βοήθησε όμως ο αέρας (αρκετά δυνατός Β - ΒΑ)...!

Πρώτη μου φορά στο Καπανδρίτι σήμερα...νταξει καλά ήτανε....μπήκανε κατι πουλάκια πολύ ψυλωμένα όμως....η κατάσταση με τα καρτέρια εκεί είναι τραγική!!!! Ο κάθε γιδάρης να τρέχει να προλάβει καρτέρι!!! Φαναράκια κλασικά!!! Κ ο άλλος ήρθε κ μ στήθηκε καμια 30 Μέτρα πίσω μ....ενω μ έβλεπε που είμουν...κ μετά μ έκα κ παρατήρηση γιατι τουφεκάω μπροστά του κ του χαλάω τα πουλιά!!!! ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ!!!!

Μεσόγεια.Εγκαινια σημερα πρωι και για το τσιχλοκυνηγι και για το καινουριο οπλακι που πηρα .λιγα πουλια ψηλωμένα αλλα στο τελος προς το αυτοκινητο ανταμειφθηκα με εναν ντουμπλε
Μου περασαν 3 πουλια αναποδα τραβερσα βολικα στα 25+μετρα:D
Ο βέλγος μαγεια...

Status
Not open for further replies.
Back