Σε ευχαριστω πολυ ΠερικληΊσως Κυριακή Εύβοια να ρίξει καμία ψιχαλα όμως
.....
Φίλε από Άρτα
Εάν πάει έτσι όπως το δείχνει σήμερα από Τετάρτη βγάζει και άλλες βροχές από δυτικά μην βιάζεστε.....
Άμα πέσει ζωντανή...όσα πουπουλα και να αφήσει....δεν την βρίσκεις!Κρίμα ρε φίλε, την φάσσα έπρεπε να την βρεις αφήνει τόσα φτερά που είναι αδύνατο να την χάσεις.
Σωστός Αλέξανδρε . Καλό πέντε και στο χέρι παρα δέκα και.......χαμέναΆμα πέσει ζωντανή...όσα πουπουλα και να αφήσει....δεν την βρίσκεις!
Σύντροφοι....το ζητούμενο δεν είναι να πέσει το πουλί....το ζητούμενο είναι να το βρείς!
Μην τουφεκάτε στον Θέο...επειδή έχετε ΧΧL longrange τσοκ...και φυσιγγία ΧΧΧΧL....και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το να ρίξεις 4 πουλιά όπως ο φίλος μας...και να μην βρείς κανένα...είναι αμαρτία...που δεν την θέλει κανείς!
Στους θηροφύλακες παραδίδω παντα το οπλο μου , γενικα κανω ο,τι μου ζητήσουν , θα ήθελα να οπλοφορούν και να εχουν αστυνομικές αρμοδιότητες
Συμπεράσματα από τις 15 του μήνα για το πώς θα πάει η χρονιά είναι σαν να μαντεύεις το..τζόκερ.
έξοδος και σήμερα Βοιωτία,,,ότι είδαμε χθες είδαμε και σήμερα,,μπήκαν κάμποσα πουλιά αλλά αρκετά ψηλά παρόλο που σήμερα είχε μουντάδα,,,4 τουφεκιές 4 τσίχλες αλλά η μια έπεσε στο πυκνό και δεν τη βρήκα
όπλο Fabarm L4S 4* ( που κόβει το γ@μήδι το τεσσάρι ) φυσίγγια Fantom PSB5 31gr
![]()
λόγω καιρού υποθέτω τόσο ψηλωμενα!
Παντως εκτος των ψηλωμενων ειναι και αγριεμενα. Μου ετυχε κοπαδακι που θα περνουσε απο πανω μου σε αρκετο υψος, να αλλαξει πορεια και μαλιστα απο πολυ μακρια
ολη η χρονια, ειναι οι δυο επομενες εβδομαδες.........ειδωμεν
έχω δει κάποιος ( μην τους χαρακτηρίσω) να τουφεκάνε τα πουλιά, εκείνα να πέφτουν στα πυκνά και να συνεχίζουν αδιάφοροι, άσε που δεν πήγαιναν ούτε καν να τις ψάξουν.
Αυτο το ξεχασα κι εγω στην περιγραφη μου πριν, με την ζακετα pentgon που φοραω συνεχεια και την κουκουλα στο κεφαλι μπας και γλιτωσω...ξεχασα...1,000,000,000 κουνούπια..