Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

Αν και σήμερα ήταν ο ιδανικός καιρός για τα περισσοτερα ελαφρια φυσιγγια μου άφησαν εξαιρετική εντύπωση τα 30αρια του Ανδρέα,φυσιγγι που είναι πολύ κι τα στα γούστα μου!
λεω να παρω 2 κουτακια σε 10αρακια για περπατιτο κ 28αρια σε 10αρια
 
και εγω σιγα σιγα καρτεριτζης θα γηνω , γιατι εχω ρημαξει τα ποδια μου απο χτυπηματα και στραμπουληματα ψαχνοντας περδηκες
Κυρ Νίκο για την πέρδικα να περπατήσεις....είναι μεγάλη τιμή η καταβολή τέτοιου μαγκικου θηράματος με τον σερνικο τον τρόπο...αλλα πάνω από όλα η υγεία μας και μετά το κυνήγι!
 
Έριξα σήμερα στο σκοπευτήριο και το δεύτερο κουτί από τα "κυνηγετικά" 28αρια του Ρουμελιώτη, που είχα πάρει για δοκιμή προ ημερών, σε Νο 9 (το άλλο σε Νο 8 το είχα ρίξει την περασμένη εβδομάδα). Τα μοίρασα σε 2 πούλες, καμιά 10αριά στην κάθε μια (κράτησα και 3-4 για σφάξιμο) ... μαζί με 2 κουτιά Lambro Trap (ούτε αυτά φύγανε όλα, γιατί πήρα πολλά πιάτα με μονοτουφεκιές). Σήμερα μάλιστα ήμουν αρκετά εύστοχος, κι έτσι μπορώ να πω ότι έβγαλα πιο ασφαλές συμπέρασμα ... Πολύ καλά φυσίγγια, εξαιρετικά θα έλεγα, αρκετά συγκεντρωτικά, πολύ ωραία σπασίματα και σε αρκετά μακρινά πιάτα, κάποια στο "πέσιμο" σε αποστάσεις 40++ μέτρων σίγουρα. Από ανάκρουση, δυνατούτσικα σε σχέση με άλλα 28αρια, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο ή κουραστικό, όπως είχα γράψει και για το Νο.8 την περασμένη εβδομάδα. Ίδια αίσθηση θα έλεγα με τα RIO, αναμενόμενο εξάλλου και φυσικό, αφού είναι το ίδιο ακριβώς σετ-απ, ίδια όλα τα υλικά και η δοσολογία, εκτός από το συγκεντρωτήρα (MAXAM vs ΚΑΡΔΑΡΑΣ) ...
Έσφαξα ένα όταν γύρισα σπίτι ... Ίδιο ακριβώς με το Νο.8 που είχα ανεβάσει προ ημερών στα "Σκοπευτικά φυσίγγια"...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-195#post-332990
Κάλυκας & καψούλι ΜΑΧΑΜ, πυρίτιδα CSB5 - 1,45 x 28,33 gr. No.9 - 6* - 58,10 mm
Και σε αυτό τα σκάγια φαίνονται πολύ καλά, σφαιρικά γυαλιστερά και ομοιόμορφα, μέγεθος σωστό Νο.9 - Φ 2,1 mm με 18 σκ/γρ. και στο σύνολο κάπου 510.




ΜΠΡΑΒΟ στον Ρουμελιώτη για τα φυσίγγια του !!! .shake hands. Να πω την αλήθεια, πριν δοκιμάσω, παρά τα όσα καλά λόγια διάβαζα ήμουν λιγάκι επιφυλακτικός ... (όπως και με όλους σχεδόν τους βιοτέχνες-φυσιγγιοκατασκευαστές)... Αλλά ο συγκεκριμένος φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, και ΜΠΡΑΒΟ του που κρατά τις τιμές σε λογικά πλαίσια, πραγματικά αξίζει να στηριχτεί !!!
 
Πέρασα το Σάββατο και εγω απο τον Ανδρέα και πήρα λίγα φυσιγγακια,αυτο που με στεναχώρησε ήταν ότι δεν είχε καθόλου 28γρ που ήθελα να δοκιμάσω,πάντως είχε πάρει φωτιά και ετοίμαζε αποστολές για Αθηνα!
Ξέρει κάποιος σε τι νούμερο βγαίνουν τα 28αρια του;Κάπου διάβασα 8/2 ισχύει;
 
Πέρασα το Σάββατο και εγω απο τον Ανδρέα και πήρα λίγα φυσιγγακια,αυτο που με στεναχώρησε ήταν ότι δεν είχε καθόλου 28γρ που ήθελα να δοκιμάσω,πάντως είχε πάρει φωτιά και ετοίμαζε αποστολές για Αθηνα!
Ξέρει κάποιος σε τι νούμερο βγαίνουν τα 28αρια του;Κάπου διάβασα 8/2 ισχύει;
Σε 9 και 10 σίγουρα.Αλλά πρέπει και σε 8.
 
Back
Top