Καλησπερα Κωστα,ακριβως εκει αναμεσα πηγαμε!Μπράβο Βαγγέλη... προς Ξεριά - Διαλεκτό πήγατε;
Καλησπερα Κωστα,ακριβως εκει αναμεσα πηγαμε!Μπράβο Βαγγέλη... προς Ξεριά - Διαλεκτό πήγατε;
Σε ευχαριστώ Λάμπη!!!CSB1 CX2000 1.70*32 N.7-7.5 LB6 34 με φελλό καλ.20 10μμ 6*
Έχε το νου σου στο καιρό. Οι μέρες είναι περίεργες και θέλουμε τα φώτα σουΈχω και εγώ μια μικρή απογοήτευση
Αλλά όταν το απόγευμα βλέπεις μέσα σε 20 λεπτά χελιδόνια ψαρονια και 2 τσίχλες ,καταλαβαίνεις ότι εκτός από εμάς έχουν μπερδευτεί και τα πουλιά ...
Είναι γνωστο τσιχλοτόπι.... Πρόπερσι ήταν γεμάτο τσιχλες. Πέρυσι λίγα πράγματα....Καλησπερα Κωστα,ακριβως εκει αναμεσα πηγαμε!
Να το κανονισουμε Κωστα,οποτε εχεις σκοπο να ερθεις απο δω μερια,να με παρεις τηλεφωνο να βρεθουμε!Είναι γνωστο τσιχλοτόπι.... Πρόπερσι ήταν γεμάτο τσιχλες. Πέρυσι λίγα πράγματα....
Καθε χρονο το επισκέπτομαι 5-6 φορές...
Ίσως συναντηθούμε καποια στιγμή....
Για μένα η χρονιά θα φανεί από 20 του μήνα και μετά. Έως τότε δεν μπορώ να προεξοφλησω τίποτα. Κανεις δεν ξέρει επακριβώς τι παίζει με την αποδημία. Απο μόνη της είναι ενα μυστήριο!
Μπράβο ομορφόπαιδα και καλή συνέχεια!Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επιστροφή από ένα όμορφο 2ήμερο στην Άρτα με τον αδερφό μου @Manos . Πήγαμε κυνήγι με τον Ηλία @ilias7316 και τον πατέρα του τον κύριο Κώστα @Birdhunter. Να μην ξεχάσω και την κουκλάρα που είχαμε μαζί. Γενικά τα πουλιά ήταν μέτρια αν και παραξενευτήκαμε γιατί χθες στο απογευματινό περνούσαν τσίχλες εκτός από τα ντοπιάρικα κοτσύφια. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί εκτός από την τρομερή παρέα τα φυσίγγια που γέμισα πήγαν εξαιρετικά! Έκοβαν πολύ μακρυά και τα πουλιά έπεφταν νεκρά. Να πω ένα ευχαριστώ στον Γιάννη @Giannis k για την συνταγή του! Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με μικρή περιγραφή
Με τα πουλιά της Κυριακής! Ο Ηλίας έκανε την φάσσα η οποία φαίνεται πως ήταν ντόπια! Πρώτη φορά πιάνω φάσσα στα χέρια μου έστω και ξένη. Η πουλιάστρα είναι δική μου οπότε ελπίζω η επόμενη που θα κρεμάσω να την έχω κρατήσει εγώ. Παρ'όλα αυτά χάρηκα σαν να την πέυχα εγώ.
Εδώ είμαστε όλοι μαζί σε μια σέλφι!
Να και η κουκλάρα που σας έλεγα!
Αυτή την τσίχλα την πέτυχα με το φυσίγγιο που περιγράφω παραπάνω σε μακρινή απόσταση και όπως φαίνεται τα σκάγια την τρύπησαν κανονικά! Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο γεγονός αλλά πήραμε και εγώ και ο Ηλίας ωραίες τουφεκιές με τα συγκεκριμένα!
![]()
Μπράβο σας παλικάρια μου, πάντα με χαμόγελο. Να'στε καλά για την επόμενη........Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επιστροφή από ένα όμορφο 2ήμερο στην Άρτα με τον αδερφό μου @Manos . Πήγαμε κυνήγι με τον Ηλία @ilias7316 και τον πατέρα του τον κύριο Κώστα @Birdhunter. Να μην ξεχάσω και την κουκλάρα που είχαμε μαζί. Γενικά τα πουλιά ήταν μέτρια αν και παραξενευτήκαμε γιατί χθες στο απογευματινό περνούσαν τσίχλες εκτός από τα ντοπιάρικα κοτσύφια. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί εκτός από την τρομερή παρέα τα φυσίγγια που γέμισα πήγαν εξαιρετικά! Έκοβαν πολύ μακρυά και τα πουλιά έπεφταν νεκρά. Να πω ένα ευχαριστώ στον Γιάννη @Giannis k για την συνταγή του! Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με μικρή περιγραφή
Με τα πουλιά της Κυριακής! Ο Ηλίας έκανε την φάσσα η οποία φαίνεται πως ήταν ντόπια! Πρώτη φορά πιάνω φάσσα στα χέρια μου έστω και ξένη. Η πουλιάστρα είναι δική μου οπότε ελπίζω η επόμενη που θα κρεμάσω να την έχω κρατήσει εγώ. Παρ'όλα αυτά χάρηκα σαν να την πέυχα εγώ.
Αυτή την τσίχλα την πέτυχα με το φυσίγγιο που περιγράφω παραπάνω σε μακρινή απόσταση και όπως φαίνεται τα σκάγια την τρύπησαν κανονικά! Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο γεγονός αλλά πήραμε και εγώ και ο Ηλίας ωραίες τουφεκιές με τα συγκεκριμένα!
![]()
Μπράβο στην παρέα!!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επιστροφή από ένα όμορφο 2ήμερο στην Άρτα με τον αδερφό μου @Manos . Πήγαμε κυνήγι με τον Ηλία @ilias7316 και τον πατέρα του τον κύριο Κώστα @Birdhunter. Να μην ξεχάσω και την κουκλάρα που είχαμε μαζί. Γενικά τα πουλιά ήταν μέτρια αν και παραξενευτήκαμε γιατί χθες στο απογευματινό περνούσαν τσίχλες εκτός από τα ντοπιάρικα κοτσύφια. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί εκτός από την τρομερή παρέα τα φυσίγγια που γέμισα πήγαν εξαιρετικά! Έκοβαν πολύ μακρυά και τα πουλιά έπεφταν νεκρά. Να πω ένα ευχαριστώ στον Γιάννη @Giannis k για την συνταγή του! Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με μικρή περιγραφή
![]()
Δεν εχω γράψει κάτι γιατί έχουμε συνεχώς αλλαγές για το επόμενο σ.κ και την αλλαγή που θα γίνει ..νότιαδες θα έχουμε εκεί γύρω στις 20+- ...Δείχνει όμως να μην κρατάει πολύ και να πιάνει κυρίως τα νότια ..καλό είναι να το περιμένουμε και άλλοΈχε το νου σου στο καιρό. Οι μέρες είναι περίεργες και θέλουμε τα φώτα σου